Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за Excel 2007

Featured Replies

Здравейте, имам следният проблем: Имам таблица с имената на много фирми,които са ми извършвали услуги.Към имената на на тези фирми съотведстват N на брой фактури.Как на отделен |Sheet| с формула по дадено името на фирмата да ми изведе всички N на брой номера на фактури ?

HLOOKUP/VLOOKUP според зависи кое как е разположено

не мисля, че можеш да вържеш по начина по който искаш имената на фирми с фактури. просто няма начин. (или поне не така както си го обяснил) те въведени ли са? и фирмите и фактирите де. покажи как изглежда таблицата, защото информацията която си дал не дава никкава представа. все едно имаш: Фирми Фактури А 1 Б 2 В 3 Г 4 Д 5 Е 6 Ж 7 З 8 И 9 Нещо такова ли е?

Редактирано от прелюбодееца (преглед на промените)

• Автор

Точно така, номерата на фактурите са въведени ръчно.Просто на друг лист искам според името на фитмата да ми покаже всички нейни фактури.

Точно така, номерата на фактурите са въведени ръчно.Просто на друг лист искам според името на фитмата да ми покаже всички нейни фактури.

Там, където са въведени фактурите има ли въведени имената на фирмите ?

По какво ще могат да се свържат ?

аз си го представят с пивот таблица, ако организацията е фирма1 - дата - фактура - услуга фирма2 - дата - фактура - услуга фирма1 - дата - фактура- услуга фирма3 - дата - фактура- услуга ако има повторения в редовете , тоест една и съща фирма се повтаря няколко пъти, и ако и искаш да отсееш по тази фирма, ако си използвал едно и също име става с пивот таблица.

Здравейте,

имам следният проблем: Имам таблица с имената на много фирми,които са ми извършвали услуги.Към имената на на тези фирми съотведстват N на брой фактури.Как на отделен |Sheet| с формула по дадено името на фирмата да ми изведе всички N на брой номера на фактури ?

Това вече става като база данни. Просто ще трябва да избереш уникален ключ(тоест нещо което не се повтаря или не се дублира) и въз основа на него да си изискваш информация за фактурите.

Може да го направиш прекрасно на Microsoft Access, но и с Excell ще стане.

В Ексел 2007 предполагам и в 2003 ти трябва иконата Find ако я нямаш в toolbar.Всеки sheet ще ти е отделна фирма с данните.Всяка таблица с данните ще пише отгоре името на фирмата.С десен бутон даваш insert comment и пишеш пак името на фирмата.Като натиснеш find и в полето напишеш името на фирмата ще ти излезе съответния sheet.Под полето за търсене дай within workbook,search by rows,look in comments.В 2007 бутона на Microsoft горе вляво,Excel options,customize show all commands намираш find командата един бинокъл add и ок.В 2003 меню Edit,find.Можеш да го изкараш на toolbar и него.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.