Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за игри до 2000 лева

Featured Replies

Погледни този лично аз предпочитам интел кат проц. http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_N5010_Aluminium-Dell_Inspiron_N5010_DI5010HMEZM18KD5GBC69

и трудно някой настолен компютър ще даде по-добра производителност за каквото и да било приложение или игра.

не зле преди да пишеш глупости да по четеш малко ! Много трудно някой лаптоп ще се пребори с истински геймърски десктоп ! Да не говорим , че нещата първо излизат за десктоп и после за лаптоп , а да не споменявам ако някой десктоп бъде клокнат до максимум не виждам как ще му се опре дори най-скъпият лаптоп !

не зле преди да пишеш глупости да по четеш малко ! Много трудно някой лаптоп ще се пребори с истински геймърски десктоп ! Да не говорим , че нещата първо излизат за десктоп и после за лаптоп , а да не споменявам ако някой десктоп бъде клокнат до максимум не виждам как ще му се опре дори най-скъпият лаптоп !

Уважаеми колега, не пиша глупости, а ти вземи малко да прочетеш преди да пишеш. Само за едно си прав- "нещата" наистина, но не винги излизат първо за десктоп машини, но ако погледнеш цената на C2 EXTREM QX9770/3.2/1600 за десктоп , която е около 2000 лв. и добавиш дъно, памет, видео за още 1000 лв. , монитор - тогава може би ще има база за сравнение с лаптопа който имам конкретно аз. НО ЦЕНАТА на твоята сглобена настолна машина ще е 5 пъти ПО-ВИСОКА от тази на мобилния. И да не забравяме, че с него си закотвен на бюрото....И последно пусни един 3DMark Vantage и си виж резултата, и после аз ще ти пратя моя - да видим КОЛКО ТРУДНО ЩЕ ПРЕБОРЯ ЕДИН НАСТОЛЕН ЮКОМПЮТЪР !!! :-) А да, относно "клокването" процесора ми е "Engeneering Sample" - което ще рече с отворен множител и нищо в него не е заключено- дали настолния ще се "клокне" повече а ... ?

Редактирано от saintsam (преглед на промените)

Уважаеми колега, не пиша глупости, а ти вземи малко да прочетеш преди да пишеш. Само за едно си прав- "нещата" наистина, но не винги излизат първо за десктоп машини, но ако погледнеш цената на C2 EXTREM QX9770/3.2/1600 за десктоп , която е около 2000 лв. и добавиш дъно, памет, видео за още 1000 лв. , монитор - тогава може би ще има база за сравнение с лаптопа който имам конкретно аз. НО ЦЕНАТА на твоята сглобена настолна машина ще е 5 пъти ПО-ВИСОКА от тази на мобилния. И да не забравяме, че с него си закотвен на бюрото....И последно пусни един 3DMark Vantage и си виж резултата, и после аз ще ти пратя моя - да видим КОЛКО ТРУДНО ЩЕ ПРЕБОРЯ ЕДИН НАСТОЛЕН ЮКОМПЮТЪР !!! :-) А да, относно "клокването" процесора ми е "Engeneering Sample" - което ще рече с отворен множител и нищо в него не е заключено- дали настолния ще се "клокне" повече а ... ?

Yважаеми колега ти недей да пишеш глупости.

Ако не е проблем кажи за колко е взет твоя лаптоп.

И никой който е поне малко на вътре с хардуера няма да даде 2000 лева за тоя 3 годишен, че и повече процесор.

За тея пари в момента ще си всема PC, което ще забие твоя свръх мощен лаптоп в земята.

За лаптоп може и да е добре, но не трябва да се срявнява с домашен компютър. И недей да ми сравняваш резултати от някакви benchmark тестови,a истински игрови тестове.

Редактирано от wlyl0pez (преглед на промените)

Лаптопи за игри.Незнам каква е тая мания.Мога да отида в кухнята или хола и там да играя игри.Дали ще е в моята стая или там се тая.Лаптопа е да си свършиш работа лично според мен.На почивка като отида и да имам лаптоп няма да го взема да играя игри.Взимам си тесте карти и една книга.Удобството на настолния компютър за игри е по-голямо, спор няма според мен.Големината на компонентите в десктоп машината и лаптопа навява мисли за по-коляма мощ в полза на десктопа.

Със сигурност ще го клокна повече - моето охлаждане в пъти ще превъзходжа твоето ! И когато твоя се изпържи моя тепърва ще започва да загравя ! И мога да клокната и процесора и паметта и видеокарта , не виждам как ще ме стигнеш с твоя отключен множител ! Да си чул , че някои дъна може да се променят напрежения и т.н. ! Твоя лаптоп вече ще е изгорял преди още да съм направил сериозен клок на моят десктоп ! Само да ти кажа че моя процесор е Black Edition и бая зор ще видиш да стигнеш без да го клоквам :wors:

Yважаеми колега ти недей да пишеш глупости.

Ако не е проблем кажи за колко е взет твоя лаптоп.

И никой който е поне малко на вътре с хардуера няма да даде 2000 лева за тоя 3 годишен, че и повече процесор.

За тея пари в момента ще си всема PC, което ще забие твоя свръх мощен лаптоп в земята.

За лаптоп може и да е добре, но не трябва да се срявнява с домашен компютър. И недей да ми сравняваш резултати от някакви benchmark тестови,a истински игрови тестове.

БЕЗ КОМЕНТАР !!! И защо ли твоят i5-750 го няма тук.... хмммм.... А колкото до истинските игрови тестове - можеш да попиташ синовете ми - те ще ти разкажат какво и как се играе за разлика от съучениците си с настолните машини за 2000-2500 лв.

post-284339-0-87711800-1291885327_thumb.

БЕЗ КОМЕНТАР !!! И защо ли твоят i5-750 го няма тук.... хмммм.... А колкото до истинските игрови тестове - можеш да попиташ синовете ми - те ще ти разкажат какво и как се играе за разлика от съучениците си с настолните машини за 2000-2500 лв.

Публикувано изображение

Хммммм. Чудно. Сам си прави изводите

Колегате с Екстриима нещо така се е замотал, че ще му трябва година-две за да се отмота. Хубаво имаш 256-битова карта - и аз имам ама нещо не е като 128-битовите от новото поколение :P Попрочети още малко и тогава ще разбереш защо спорят с теб. В спорът се ражда истината - нали така :) А за по темата - ... :):)

какво да кажем някои които сме с 448 битови ;)

Ех гордост и наслада! :wors:

Бих ви препоръчал този лаптоп http://www.asus.com/...ontent=download ,аз съм с него от март месец,всички игри на макс,и не мога да го натоваря,от щатите ми излезе 1100$

Това май е решението на въпроса - да се поръча отвън... Не ги ивбдам нещо у нас подобни модели а и да се мярнат са на солена цена. На същото място има и една Тошиба за същата цена от 1200 долара - цък с огромен дусплей е, просто е като малка настолна машина, с по-бърз диск но всичко това за сметка на по-слабо видео и проц. Всеки е свободен да избере какъв му е приоритета. 1800 лева излиза криво-ляво, с доставката и ако е от европейски сайт - ще влезе в лимита...

Всички които спорите за какво ти е геймърски лаптоп да няма да играя в хола и прочие. Не сте прави. Примерно аз 2011 дай боже ще стана студент и или ще отида във Варна или София или във друга държава.А обичам да играя игри и то новите и на макс. И примерно този настолен компютър въобще не ми е изгодно да го взимам с мен колкото и мощен да е. Най-малкото в друг град ако отидеш и си на общежитие въобще няма да си спокоен за настолния си компютър. А лаптопа вингаи може да го мъкнеш със теб. И в моя случай ако ходиш в друга държава по добре да си вземеш лаптоп. Защото нямам как да си носиш компютъра. И аз несъм фен на лаптопите но смятам да си взема геймърски въпреки че се губят повече пари за малка производителност. И по добре давайте препоръки на човека от колкото да се карате. За това са измислени личните съобщения. Иначе който ще си взима геймърски лаптоп по добре да изчака до началото на 2011 защото интел ще пускат Sandy Bridge а и gtx5** и HD5*** сериите ще излязат до тогава за лаптопи и за същите пари ще може да се вземе нещо доста по мощно от сегашните геймърски лаптопи.

Иначе който ще си взима геймърски лаптоп по добре да изчака до началото на 2011 защото интел ще пускат Sandy Bridge а и gtx5** и HD5*** сериите ще излязат до тогава за лаптопи и за същите пари ще може да се вземе нещо доста по мощно от сегашните геймърски лаптопи.

С това не мога да се съглася. Всяка следваща година ще излизат все по-нови и по-производителни процесори и други компоненти. И какво правим тогава? - Въобще не си купуваме? Принципно си прав, някой може и да не е приритал толкова за лаптоп и да може да чака, в повечето случаи обаче не е така.

С това не мога да се съглася. Всяка следваща година ще излизат все по-нови и по-производителни процесори и други компоненти. И какво правим тогава? - Въобще не си купуваме? Принципно си прав, някой може и да не е приритал толкова за лаптоп и да може да чака, в повечето случаи обаче не е така.

Значи той иска да каже и автора на тема-та да зачака малко защото найстина остана малко за Sandy Bridge даже от Леново вече са много напред :)

То е ясно, че всяка година излизат нови части, но просто в конкретния случай новите части излизат след 2-3 месеца и идеята ми е че ако небърза човека много да изчака до тогава. Защото иначе ако си вземе сега лаптоп като излязат новите части след тези 2-3 месеца ще съжалява.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.