Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за помощ за клок

Featured Replies

Здравейте, скоро реших да си клокна системата, главно процесора, но не се бях занимавал до сега та съм нов в нещата. Поразчетох малко тук там как става и си играх правих доста опити и успях да вдигна от 2,5 на 2,9 процесора без да вдигам волтажа му и без той да си превишава сток температурата, като свалих и РАМ-та от 400 на 333 мегахерца. Обаче ми се струва че особена разлика няма от 2,5 на 2,9 или поне така ми се струва. А съм мераклия и винаги си поддържам операционната система доста чиста спретната и свежа и ми се ще машината ми да лети (: Лошото е че в последно време нещо доста взех да се вманиачавам в това ама карай.. Малко инфо за системата: Дъно: Asrock G31M-S RAM: 1x1GB 400MHz + 1x2GB 400MHz CPU: Pentium Dual Core 64Bit - E5200 (2.50MHz) Video: Geforce 9500GT Захранване: 400W Охлаждане на CPU: Сериозно (различно от стоковото) В момента процесора си е със сток охлаждането, понеже за сега не намирам смисъл да му слагам другото което имам. Ако може да ми дадете инфо горе долу (знам че е относителен всеки случай) до колко мога да вдигна процесора, и как баш да го направя. Благодаря на отзовалите се предварително ((((:

До колко , може да го клокнеш си е до бройка и с какво охлаждане разполагаш .... Ако си направил основните стъпки (заключване pci шината и тн., нявярно си чел, има доста теми)....

Спокойно може да го вдигнеш 3.30 да работи ,като съответно ,може да се наложи да вдигнеш и напрежението ,като след тези действия тестваш дали е стабилен и каква е температурата при натоварване и така докато стигнеш някакви стабилни честоти .... До 3.50 според мен ще го докараш ,но прочети основните теми за клок ,както направих аз ......

Разлика ще усетиш в игрите ,аз поне усетих такава ,като моя работи на 3.40 ...

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

• Автор

Всичко добре но.. оказа се че на това дъно няма опция за вдигане на волтажа на процесора.. което просто ти отрязва оувърклока от всякаде :cool: достигнах до 2,97 мегахерца макс и това е.. А ме е яд понеже тези процесори могат да стигнат и до 3,5 обаче ха де, не може. Някой запознат ли е дали има програма с която да се клоквт пентиум процесори? И най вече да се вдига и волтажа с нея?

Редактирано от lenux1 (преглед на промените)

Всичко добре но.. оказа се че на това дъно няма опция за вдигане на волтажа на процесора.. което просто ти отрязва оувърклока от всякаде :mad: достигнах до 2,97 мегахерца макс и това е.. А ме е яд понеже тези процесори могат да стигнат и до 3,5 обаче ха де, не може. Някой запознат ли е дали има програма с която да се клоквт пентиум процесори? И най вече да се вдига и волтажа с нея?

С на АсРок програмката OCTuner пробвал ли си?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.