Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос спрямо СД

Featured Replies

Та сега на този компютър нямам записващо устройство и въпроса ми е, че на стария имам едно, което не се използва,но пък то е с голям преходен кабел, който не виждам като вход на сегашното ми дъно или аз се бъркам. Чудя се дали може да се сложи по някакъв начин сдто или не

Та сега на този компютър нямам записващо устройство и въпроса ми е, че на стария имам едно, което не се използва,но пък то е с голям преходен кабел, който не виждам като вход на сегашното ми дъно или аз се бъркам. Чудя се дали може да се сложи по някакъв начин сдто или не

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=285SUaFLPoA

Adapter SATA to IDE x 18.22 лв

Тези преходници IDE to SATA,стават май само за хард дискове.

Тези преходници IDE to SATA,стават май само за хард дискове.

Не знам, никога не съм използвал подобен преходник.

Дъното няма Ide, другия начин е да се вземе Sata записвачка.

За какво ти е това СД? Отдавна се отказах от СД и си ползвам флашки.

• Автор

И аз бях така ползвам флашки само, но вчера седнах върху нея и се счупи и се зачудих дали мога да сложа временно старото СД докато си купя флашка :biggrin:, но изглежда ще трябва да ходя да си взимам флашка по - рано от очакваното :ph34r:. Мерси все пак за отговорите и аз бях чувал това за преходниците.

Само да попитам: любимите снимки, музика и филмите и тях ли пазите на флашки ? А какво правим, ако седнем на флашката със снимките от рождения ден на гаджето ?

Само да попитам: любимите снимки, музика и филмите и тях ли пазите на флашки ?

Аз лично не, само за временно - да, но после на двд диск.

А какво правим, ако седнем на флашката със снимките от рождения ден на гаджето ?

Предполагам същото и ако седнем на сд/двд диска на който са записани снимките. :huh:

Само да попитам: любимите снимки, музика и филмите и тях ли пазите на флашки ?

А какво правим, ако седнем на флашката със снимките от рождения ден на гаджето ?

При мен "стар" 320Gb външен хардиск играе ролята на флашка за любимите неща.Отделно имам и няколко карти памет и флашки.

Доскоро единственото приложение на СДто беше да записвам дискове с МП3 за колата но си взех една джаджа ФМ трансмитер?? + една нова флашка за 25-30лв и реших и този проблем.

Уж качествени дискове със снимки от преди 5-6 години вече са за боклука, не са надраскани просто са "празни".

sakuraki в нашия Офис 1 има не лоши флашки по 4GB от неизвесната поне за мен марка Netac на цена 15-16лв с "ключе" против неволно изтриване аз се обзаведох с два броя и съм много доволен

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.