Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Домашен телефон от Globul

Featured Replies

Здравейте, прочетох някои теми,но не можах да намеря отговори на въпросите ми.

В момента съм на Vivacom Home,пакет от интернет(10 Mbps) и телефон(3600 безплатни минути към БТК).Договорът ми скоро изтича и съм решил да сменя интенет доставчика.

Затова се чудя дали да не сменя и този на домашния телефон,като прехвърля номера си.Отначало бях решил да мина на "У Дома 150"(месечна такса 18лв),но сега се колебая дали да не мина на

GLOBUL Home Start(4,90лв./30 безплатни минути към БТК) или Plus(8,90/90 безплатни минути към БТК) и към някой от тези да добавя допълнителни 100 безплатни минути към БТК за 2,90лв.

Главните ми изисквания към пакета са да включва около 150-250 безплатни минути към Vivacom и сметката да е приемлива.

Та ще съм благодарен,ако някой ползващ домашен телефон на Globul се отзове.

Основните ми въпроси са:

1)каква е тарифата на тези от Vivacom,които ме търсят(цената като при позвъняване на моб.телефон ли е?)

2)има ли първоначална такса на разговор като при Vivacom(13 и нещо стотинки)

3)спрямо Vivacom какво е качеството на връзката и въобще всякакви мнения за качеството на свързване,проблеми

4)ориентировъчно от какъв порядък са ви сметките на Globul Home?

Благодаря и очаквам вашите коментари. :clap:

Редактирано от terrawar (преглед на промените)

Извинявай, но понеже пишеш, че имаш "3600 безплатни минути към БТК", за твоя план не са ли "3600 минути за селищни, междуселищни и международни номера от Първа група" ?

• Автор

Извинявай, но понеже пишеш, че имаш "3600 безплатни минути към БТК", за твоя план не са ли "3600 минути за селищни, междуселищни и международни номера от Първа група" ?

Да,всъщност се водят "3600 минути за селищни, междуселищни и международни номера от Първа група",но ги ползвам основно за разговори с БТК.Договора с този пакет изтича скоро и търся алтернатива.Затова питам за домашен телефон на Globul.

Редактирано от terrawar (преглед на промените)

Аз ползвам домашен телефон от GloBul. Имам стотина безплатни минути към всички мрежи, които ми стигат. Няма начална такса при свързване. Къл всички номера на глобул говоря за 0.01 лв/минута. Сметката ми обикновено е към 10-12 лева, като преди толкова ми беше само месечния абонамент към ВИВАКОМ. Според мене си е оферта.

Аз ползвам домашен телефон от GloBul.

A може ли симката за фиксирания телефон да се ползва с обикновен GSM? Вярно, от Глобул ти дават апарат, но с GSM-а в някои случаи е по-удобно.

Нищо не пречи :) Само че бачка само в обсег от 100-200 метра (по официални данни - не съм тествал)

на глобул безплатинте минути са към всички стационарни мрежи, няма значение на бтк или на м-тел са... аз съм на 4,90 и имам 30 които ми стигат... преди това бях на бтк и 50 не ми стигаха - щото на глобул след първата минута отчита на секунда, а на бтк ти отчитат на всяка започната минута... и повечето разговори съм ги засичал - между 1 минута и минута и 15 секунди... освен това на глобул като свършат безплатните минаваш на 5ст/мин към други стацонарни мрежи, а в стационарната мрежа на глобул по 1 ст., нямаш начална такса и повече от 6-7лв сметка не съм плащал... телефона го ползвам вече почти година... преди това 18-25лв на бтк за съшите безплатни минути... и наистина не може телефона да се ползва като гсм - само на територията на клетката в която си го регистрирал при първото пускане с картата... апаратите обаче не струват и си карам със една нокиа 1100... просто бтк не си стува от никъде, плащам си нет на LAN доставчик 18лв за 30мбит download, а метро трафика стига 100 мбит... http://www.globul.bg/bg/globul_home.html

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Нищо не пречи :rolleyes: Само че бачка само в обсег от 100-200 метра (по официални данни - не съм тествал)

За фиксирания я ясно, работи само в рамките на клетката, но GLOBUL Home & Friends имат и фиксиран, и мобилен номер. Та ако такава симка се постави в мобилен апарат, би трябвало извън домашната клетка да се използва като нормален GSM. Така в един апарат съчетаваш предимствата на мобилната и фиксираната телефония.

• Автор

Благодаря за коментарите ви,в крайна сметка преподписах с Vivacom.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.