Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът сече

Featured Replies

• Автор

Стигнах до обновяване на Service Pack 3 ,но явно това е максимума за което направихме до тук! Проблемът си остана,но иначе има подобрения в стабилността на системата-по-бързо се отварят папки и документи....изглежда липсва power в просецора за гледане на клипове в сайтовете :D

тури му поне още 512 мб РАМ ! то бива циция , а чак пък толкоз :D

• Автор

Айде сега пък друга трансплантация.... :) Никакъв проблем,ейсега ще измъкна от друг комп. същия RAM и ще го понадя към този за да стане 1 GB...пък да видим.. :D Ето как "сече" :speak:post-45229-0-92743300-1290699802_thumb.j

Я наистина пробвай с друг браузър, за 3 минути работа е.

• Автор

Току що пробвах с IE7, дори Google Chrome и си е пак същото...

п.с.Между другото и на другия комп. (виж подписа) също сече когато е с включен нон стоп Site server дори и спрян...но там има вкл. антивирусна,но него ще го лекуваме в краен случай...ако е възможно

Ей тези твои думи ме навяват на мисълта че може да имаш проблем с Интернет връзката....Знам ли...?

Може ли два различни компютъра на една връзка да се държат по един и същ начин...?

Между другото темата се разводни много ...Мисля че мястото и не е тук ..!Ще бъде преместена в друг раздел..!:cool:

• Автор

Ей тези твои думи ме навяват на мисълта че може да имаш проблем с Интернет връзката....Знам ли...?

Може ли два различни компютъра на една връзка да се държат по един и същ начин...?

Не знам от къде идва проблема,но интернета е общ и разликата идва само в реално и нереални ip-та...не ми се вярва да се влияе от връзката на интернета...защото все пак диаграмата показва разлика в кантара между просецора и Рам паметта при което просецора бие тавана докато Рам паметта е достатъчна до 512МБ....това на практика е така защото като прибавих още един РАМ 512МБ се получи 1ГБ но разлика в това не усетих...следва за да има нужда от повече РАМ памет би трябвало кантара по диаграмата да е на обратно... ;)

Ето интернет връзката

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това е така само временно защото други 2 комп. използват част от общата връзка на интернета а и "понякога" от доставчика ръчкат нещо...иначе достига и над 20Mb/s

Бих искал да кажа, че проблемът идва когато самата връзка на клипа се зарежда и play едновременно тогава сече!Иначе при пълна връзка на клипа това почти не се забелязва...тук говорим за клипове с високо качество

Ако имаш работещи непознати или съмнителни процеси, изтегли си от някъде procexp. С тази програма можеш директно да търсиш информация в гугъл за даден процес.

• Автор

Намерих я тази програма,но какво да правя с нея освен само да наблюдава работата на даден комп.?

Само да питам, може да е било по напред споменато, ти на този компютър да си барал настройките за виртуалната памет? Уиндоус сам ли си я управлява, или ти си решил да е някакъв размер?

• Автор

Само да питам, може да е било по напред споменато, ти на този компютър да си барал настройките за виртуалната памет? Уиндоус сам ли си я управлява, или ти си решил да е някакъв размер?

Да, увеличих паметта....това нормално ли е или :(

Зададох Размер управляван от системата и рестарт,но разлика в това не усетих-все същия проблем си остава сеченето! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

За мен това са драйвери, дано някой друг помогне!
  • Автор

За мен това са драйвери, дано някой друг помогне!

Има нещо такова,което и аз същото усещам но не мога да разбера на кое?! :cool:

виж да не си понапълнил малко у-во на което инсталиран ОС ! и да имаш съвсем малко празно място !

• Автор

Не съм го напълнил,сега се опитвам да изтегля последната версия драйвери на Лан картата,защото мисля че с напредването на техноологията може би има нужда от нов кодек,но да видим!

Нищо не ми пречи да го ъпдейтна драйвера защото все пак имам на диск...

Дайте ми идея как да избера драйвер за NVIDIA nForce Networking Controller

Понеже не знам коя серия е(опитвам се някъде да го разчета,но няма)

Ето сайта www.nvidia.com ,чудя се как да го намеря?

Иначе с гуугъл ми излезе това... http://www.soft32.com/Download/Free/NVIDIA_nForce_Networking_Controller/4-183257-1.html което ме насочва към сайта по-горе...

Публикувано изображение

А пробвахте ли следното.

Спиране на plugin-container процеса на Firefox

В адресното поле пишете about:config за да отидете в настройките.

Във филтъра пишете dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll и с двукратно щракване го променяте на false.

Рестартирате Fx.

1) Отваряте произволен flash клип

2) Дясно щракване върху видеото и избиране на Settings

3) На таба display махате отметката върху Enable Hardware acceleration

4) Затваряте с Close

• Автор

Минах през този етап,но разлика почти няма! Дайте ми линк за драйвер на лан картата за да го обновя!

Редактирано от xxii (преглед на промените)

• Автор

Сега забелязвам, че и интернета сече съвместно зареждането на клипа и работата на PC..т.е. ако един клип е дълъг примерно 5 мин. интернета ми не е слаб а просто на 10 пъти се спира от цялата връзка която трябва да зареди например на 1мин. замо са част от сек. сече,докато клипа все още е на 20-тата секунда и пак продължава докато засече на 2:35 мин. връзка клипа вече е на 30 сек. примерно и т.н. докрай....според мен има някакъв бъг някъде където се влияе на компа и интернета едновременно....но така и немога да разбера дали е суфтуерен,хардуерен или вирусен проблем!Защото имам друг същия комп който не прави бъг..т.е. сичко си е наред и не сече! Има ли друга идея как да открием този бъг?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.