Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жребий за ЕВРО 2008

Featured Replies

Аз пък искам да отбележа един много опасен съперник, който досега пренебрегвахме - тимът на Албания. Нищо, че са чак в пета урна - Албания е много сериозен противник, особено в домакинските си мачове. Тези албанци като се надъхат могат да бият всеки, а и освен това гостуването ни в Тирана е в доста ключов момент от квалификациите. Така, че нека да подходим с нужното внимание към тях. А освен товя, макар че Холандия са фаворит в групата, мисля че никак няма да е безпроблемно класирането им. Няма да е невъзможно дори и въобще да не стигнат до Евро 2008 ( спомнете си квалификациите за Световното през 2002, колкото и различни да са играчите и положението на отбора). Между другото, Фибоначи, при тези квалификации и вторият в групата се класира директно за Европейското, така че имаме шанс.

Редактирано от Nonio (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Ако не се класираме в група като тази,ще е голям резил.Единственият възможен фаворит е Холандия,въпреки че аз лично не ги считам за кой знав колко добър отбор.Много се надявам на класиране за Евро 2008,и най-вече за добро представяне.Така ми се иска да преживеем отново еуфорията от лято94!

Абе защо ли имам чувстовотo,че пак нищо няма да стане. sad.gif

Абе защо ли имам чувстовотo,че пак нищо няма да стане. sad.gif

аааа недей тка бе човек angry.gifangry.gif

Ицето пак влезе в НСА да се учи...току виж му влязло нещо в главата и се махне от нацио-

налния,че...проблеми ще си имаме :):clap:

А иначе ако играем с Румъния и Холандия както с Уелс....европейско през крив макарон.

Ама да видим с какво ще ни зарадват "лъвовете" :):wors:

Според мен, ако играта на наште върви, няма да имаме проблеми да се класираме първи в групата. Не смятам Холандия за фаворит, нищо особено не са, видяхме ги на световното :)

Редактирано от myd (преглед на промените)

Според мен, ако играта на наште върви, няма да имаме проблеми да се класираме първи в групата. Не смятам Холандия за фаворит, нищо особено не са, видяхме ги на световното :)

Да говориме , че Холандия не е фаворит е смешно !!! Естествено , че те са фаворитите за първото място в нашата група , но мисля , че не сблъсъка ни с Холандия ще бъде определящ бъдещето на нашите национали , колкото този с Румъния , защото реално погледнато с тях ще бъде битката за второто място , а пък Румънците имат много добри и качествени футболисти , които ще са готови на всичко за евентуално класиране , така че се очертават интересни кфалификации ! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.