Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Програмата Забавна Топка написана на php

Featured Replies

Програмата Забавна Топка написана на php?

Програмата може да изтеглите от тук

Трейлър има във vbox: http://vbox7.com/play:5681fb16

Какво е вашето мнение?

Програмата Забавна Топка написана на php?

Програмата може да изтеглите от тук

Трейлър има във vbox: http://vbox7.com/play:5681fb16

Какво е вашето мнение?

И защо е exe като е на PHP?
  • Автор

Тя е компилирана с devel studio. Това е нещо като bamcompile, но с графична среда за разработка и др. екстри. Пишеш си на чисто php + малко специфични за енджина неща и си компилираш напълно функционален софтуер написан на php. Енджина е различен от този на phpgtk и е доста по прост за работа.

• 4 седмици по-късно...

Хехех не разбирам много от програмиране,но рабирам от интересен,забавен и развлекателен софтуер,а този е наистина такъв :ph34r: Браво,супер е:wors:

Браво, хубаво е. Може тази топка да я направиш баскетболна и да сложиш един кош. Макар и да има същата игра, създадена 10 години по рано :).

Незнам какво има в кода на тази топка,но днес avg internet security 2011 изплю "potentially harmful program Hacktool.MMN" и настоя да я пратя в карантина.

Пуснах им я за анализ на AVG(C:\program files (x86)\bezramka\Topka\topka.exe) - предполагам е случайно и като си оправят дефинициите ще я върна от карантината.

Върнах я от карантината,убедих я да не пищи и го пуснах на virustotal 5/43

Редактирано от манол (преглед на промените)

• Автор

Много ви благодаря за мненията. Мисля точно като вас по всички въпроси. Останах малко озадачен от това за вирусите, но какво да се прави. Мисля, че много антивирусни програми засичат вирус във всичко непопулярно. На 99.99% съм сигурен, че програмата е чиста. Благодаря ви още веднъж.

Много ви благодаря за мненията. Мисля точно като вас по всички въпроси. Останах малко озадачен от това за вирусите, но какво да се прави. Мисля, че много антивирусни програми засичат вирус във всичко непопулярно. На 99.99% съм сигурен, че програмата е чиста. Благодаря ви още веднъж.

Благодаря ти ,моя малкия много и се кефи на тая топка ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Aз искам само да попитам каква е причината програмката се опитва да прави връзка с Интернет?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

VT 6/43

странна работа....

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Браво, хубаво е. Може тази топка да я направиш баскетболна и да сложиш един кош. Макар и да има същата игра, създадена 10 години по рано :).

Може ли да ми дадеш линк към тази игра :cool:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.