Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с блутуут

Featured Replies

Здравейте,имам блутуут BlueSolei обаче не ще да тръгне.На какво се дължи и аз не знам. Преинсталирах го няколко пъти не ще и неще. Имам си диск инсталирам го нормално и не тръгва.Като го а инсталирам изписва че има нов хардуер инсталиран на компа и че е готов за употреба, но като цъкна на иконката не тръгва.Имате ли някакви идеи?

Здравейте,имам блутуут BlueSolei обаче не ще да тръгне.На какво се дължи и аз не знам. Преинсталирах го няколко пъти не ще и неще. Имам си диск инсталирам го нормално и не тръгва.Като го а инсталирам изписва че има нов хардуер инсталиран на компа и че е готов за употреба, но като цъкна на иконката не тръгва.Имате ли някакви идеи?

Сам за себе си как да тръгне? какво трябва да прави? Трябва да има някакво друго устройство с което да си комуникира. Погледнете и в Девайс менажера да не има върху него въпросителен знак, преместете го в друг USB порт и отново пробвайте. Не сте точен с питането си!
  • Автор

ми опитвам се да го стартирам от иконката но не ще а и се опитвам да се свържа с телефона ми отново не ше а стикчето свети...пробвах в друг порт същата работа..Как да отворя девайс менаджера?

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

ми опитвам се да го стартирам от иконката но не ще

Какво означава това? Че не се отваря прозореца, който трябва да се отвори след като натиснеш два пъти върху иконата на програмата ли ?

а и се опитвам да се свържа с телефона ми отново не ше а стикчето свети...

Стикчето свети, защото USB устройството прави контакт с USB порта.

пробвах в друг порт същата работа..Как да отворя девайс менаджера?

Това, че си пробвал в друг и резултата е същия означава единствено, че ти работят USB портовете.

Device manager --> За XP: Start-->Control Panel-->Device manager

За Vista: Десен клик на My Computer-->Manage-->Device Manager

За Windows 7: Start-->Control Panel-->System and Security-->Device Manager

Сигурен ли си, че версията на драйвъра, който инсталираш, става за операционната ти система (понеже не си написал с какъв Windows си).

Опитай по следния начин: 1.Направи така, че да виждаш скритите папки и файлове 2.Отиваш в инсталационната папка на блутута (IVT Corporation) и ще забележиш, че има 2 скрити файла BlueSoleil_.exe Цъкни 2 пъти на някой от тях и виж дали всичко ще тръгне.

Редактирано от embolado (преглед на промените)

• Автор

Благодаря,нещата се оправиха след няколко преинсталации на програмата. Ще ползвам съветите ви при проблеми в бъдещде!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.