Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

питане за пвц рехау

Featured Replies

здравей те! поставиха ми прозорец от профили рехау, ама по предпазния скоч нищо не пише а гледан че по другите дограми има надписи по предпазната лента. та да питам не са ли ме излъга ли с някой евтенджииски профил и има ли начин да разбера колко камерен е профила? предварително благодаря.

За жалост има такъв вариант но само сециалист може да ти каже каква ти е дограмата.

здравей те!

поставиха ми прозорец от профили рехау, ама по предпазния скоч нищо не пише а гледан че по другите дограми има надписи по предпазната лента. та да питам не са ли ме излъга ли с някой евтенджииски профил и има ли начин да разбера колко камерен е профила?

предварително благодаря.

Трябваше да попиташ преди да купуваш.Има и китайски и турски профили на пазара.
  • Автор

Трябваше да попиташ преди да купуваш.Има и китайски и турски профили на пазара.

прегледах форумите и избрах препоръчана фирма изпълнител,не видях смисъл и аз да питам след като имаше препоръка за тази фирма и от нашия форум и аз питам не за избор на профил а дали са ме излъгали и са сложили друг профил

прегледах форумите и избрах препоръчана фирма изпълнител,не видях смисъл и аз да питам след като имаше препоръка за тази фирма и от нашия форум и аз питам не за избор на профил а дали са ме излъгали и са сложили друг профил

И коя беше фирмата?
  • Автор

И коя беше фирмата?

Разбира се че ще я напиша след като разбера че подозрения тя ми са верни

Как изглежда дограмата?

Профила дебел ли е?

А стъкло пакета колко милиметра е?

Освен съмнението че са те измамили с профилите някакви други оплаквания?

Не уплътнява добре, ъглите са зле напаснати или нещо друго?

Некачествената дограма си личи при оглед.

Дори българските профили като Weiss Profil,Blick имат скоч на който си пише.

На самия профил също трябва да има маркировка, не само по предпазните лепенки. Огледайте и профилите за надписи, на турските обикновено е нещо като ситопечат, докато на немските е релефен.

• Автор

днес дойдоха да шпакловат и ми обясниха че махат оригиналния скоч за да боядисат профила след което слагали бял скоч , понеже дограмата ми е неотваряема се чудя дали да не демонтирам стъклопакета от рамката за да видя от вътрешна страна дали има някакъв надпис

днес дойдоха да шпакловат и ми обясниха че махат оригиналния скоч за да боядисат профила след което слагали бял скоч , понеже дограмата ми е неотваряема се чудя дали да не демонтирам стъклопакета от рамката за да видя от вътрешна страна дали има някакъв надпис

Държачите на ПВЦ дограмата не се свалят лесно, ако не си правил такова нещо не пробвай. 100% ще оставиш следи, които после ще те дразнят, а и ако стане някой гаф и спукаш пакета ще си имаш ядове с джамджиите...

Редактирано от banshee79 (преглед на промените)

Разцветката си идва от производителя с лепенките.Боядисването е прахово и протича при висока температура и е за алуминиеви и желязни профили и за ролетки.
  • Автор

Разцветката си идва от производителя с лепенките.Боядисването е прахово и протича при висока температура и е за алуминиеви и желязни профили и за ролетки.

благодаря сега се обаждам на вносителя да го питам интересували се че злоупотребяват с марката рехау и после ще видя какво ще правя

Профилите на "Рехау" са 5 камерни и са най-често употребявани.7 камерните са по-скъпите.Оригиналните,поне профили имат предпазна лепенка с надпис.Тези с бялата лепенка и без надпис са по подразбиране менте.Вътре в профила,към страната на стъклопакета също има маркировка-поредица от букви и цифри,но при монтиран стъклопакет няма как да се види.За качеството на дограмата може да съдиш още и по обкова-дръжки,панти,ключалки. P.S.Вече,доколкото знам не се произвежда 3 камерен профил.Но има профили произведени от рециклирана пластмаса и вероятността твоите да са такива е голяма.

• Автор

Свързах се с ръководството на фирмата изпълнител и за 24 часа ми монтираха нов прозорец вече с рехау и се оказа недобросъвестен служител които отклонил поръчката към някакъв друг изпълнител с кофти материали още веднъж благодаря за съдействието

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.