Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвери за bluetooth за Acer Aspire One

Featured Replies

Здравейте, взеха ми лаптоп Acer Aspire One ZH7 от Австрия, гледам че има копче за вклучкване на bluettoh(FN+F3 е комбинацията), но в контролния панел няма нищо за блутут нито в програмите, а като се опитвам да го включа ми изписва че няма нещо, не разбирам какво(keine einheit) и предполагам че трябва да сложа драйвер най-вероятно. Към лаптопа няма никакви дискове. Можете ли да ми помогнете??? http://www.skyenne.com/2010/06/acer-released-the-new-aspire-one-753-culv-notebook/ Ето това е лаптопа. И един страничен въпрос, може ли да се смени хард диска на лаптопа или да се сложи 2ри? Защото 160GB е прекалено малко, а и ако се смени трябва ли да преинсталирам windows и всякви други глупости???

Редактирано от featloc (преглед на промените)

най-вероятно ти казва "няма устройство" всичките такива ейсъри които съм виждал(чел за тях) не са имали блутуут

Здравейте, взеха ми лаптоп Acer Aspire One ZH7 от Австрия, гледам че има копче за вклучкване на bluettoh(FN+F3 е комбинацията), но в контролния панел няма нищо за блутут нито в програмите, а като се опитвам да го включа ми изписва че няма нещо, не разбирам какво(keine einheit) и предполагам че трябва да сложа драйвер най-вероятно. Към лаптопа няма никакви дискове. Можете ли да ми помогнете???

http://www.skyenne.com/2010/06/acer-released-the-new-aspire-one-753-culv-notebook/ Ето това е лаптопа. И един страничен въпрос, може ли да се смени хард диска на лаптопа или да се сложи 2ри? Защото 160GB е прекалено малко, а и ако се смени трябва ли да преинсталирам windows и всякви други глупости???

Виж тук
  • Автор

най-вероятно ти казва "няма устройство"

всичките такива ейсъри които съм виждал(чел за тях) не са имали блутуут

Сигурно. Аз гледах на 1-2 места, че имаше как да "прикачим" internal bluetooth. Вътре в самото дъно на лаптопа по някъв начин, но ако няма "от самосебе си"(смисъл вграден, не аз да му слагам) тогава защо има копче на което е изобразено bluetooth логото. Другото странно е че като сложих някакви драйвъри за блутут за този лаптоп които изискват външно устройство(не си спомням на коя марка) и сложих моя юсб блутут(IVT bluesoil), блутута проработи(а преди на настолния компютър е работил само със специалната за него програма, която си върви с диска).

Цецко, в този сайт има драйвери, тях ги сложих вчера(тях и още едни) но ми излизаше някакво please insert the usb bluetooth in the usb port(демек да сложа блутут устройството в юсб-то) или нещо такова.

Както и да е де, нали с другото устройство вече работи, но все пак ако някой може да ми даде някаква информация относно тия неща, ще съм благодарен.

Ето 2 снимки - на копчето и на екрана долу в дясно на bluetooth иконка.(синьо-червеното нещо)

http://img530.imageshack.us/img530/566/p1010007qi.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/8359/p10100072.jpg

Виж кой точно е модела на лаптопа. ZH7 е името на шасито, но лаптопа да е Aspire 1410, 1810T, 1810TZ - под това име ги търси в страницата на Acer за драйвери.

Редактирано от ined (преглед на промените)

• Автор

Виж кой точно е модела на лаптопа. ZH7 е името на шасито, но лаптопа да е Aspire 1410, 1810T, 1810TZ - под това име ги търси в страницата на Acer за драйвери.

Предполагам че е този http://www.siftwire.com/acer-aspire-one-753-culv-notebook.html , защото е единствения notebook със Celeron, другте са с Atom, а и е със същите характеристики като моя.

• Автор

сега видях че на екрана си пише Acer Aspire One 752

сега видях че на екрана си пише Acer Aspire One 752

Ами от сайта, който ти дадоха действаш смело, пък то ще си каже дали има или не :cool:
  • Автор

Ок, сега ще пробвам да видя какво ще стане. А един друг въпрос. Мога ли да му сменя видео картата на лаптопа и ако да как да разбера колко трябва да е голяма(смисъл 256MB, 512МВ и т.н.), че сегашната е 64МВ и направо ми убива желанието за всичко. :cool:

Не може да му се смени, а ти какво очакваш от нетбук? Да играеш най-новите игри ли? Видеокартата му е предостатъчна за работата за която е предназначен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.