Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мобилен скайп

Featured Replies

Здравейте, свалих си skype mobile nokia 5230 от OVI, но искам да попитам преди да го използвам колко струва това удоволствие ? Аз имам 300 безплатни мегабайта, но искам да знам все пак колко ми точи когато го ползвам.

Здравейте, свалих си skype mobile nokia 5230 от OVI, но искам да попитам преди да го използвам колко струва това удоволствие ?

Аз имам 300 безплатни мегабайта, но искам да знам все пак колко ми точи когато го ползвам.

още ли го ползват това нещо..

Както и да е,300MB са достъатъчни за чат и няма какво да се притесняваш.Не знам много за тая нокиа и symbian-нският skype,но као ти предлага безплатно говорене или видеоразговор недей-то хаби трафик.Иначе само за чат(без пращане на файлове,гледане на аватари и т.н.) 300mb месечно са достатъчни.В примерната статистика пишеше,че ако пращаш и получаваш 20 съобщ. на ден за месец това 1mb за това си чати спокойно.И все пак си проверявай наличноста от време на време...

• Автор

А на Виваком съм с план net&call, но на 123 не ми казва колко ми е наличността. На *123# също не мога да проверя. Казва ми да се обадя от друг телефон на оператор. Някакви идеи как мога да си проверя сметката ? ПС: Може ли да я видя тая статистика някъде ? :speak:

Редактирано от mKrotiFy (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

А на Виваком съм с план net&call, но на 123 не ми казва колко ми е наличността. На *123# също не мога да проверя. Казва ми да се обадя от друг телефон на оператор. Някакви идеи как мога да си проверя сметката ?

ПС: Може ли да я видя тая статистика някъде ? :lock:

Да..като си купиш телефон с java,намериш някъде приложението Java skype което вече не работи на java и отвориш хелпа.За съжеление,това е еднственото място,което още можеш да отовриш...

И отиди в някой център на Виваком тамд а ти кажат.Сигурно имат някакви проблеми

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.