Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рестарт при инсталиране.

Featured Replies

Здравейте :rolleyes: Днес ми се наложи да си преинсталирам Уиндолса. След като го преинсталирах дойде време за слагане на драйвъри. При инсталирането на този за видео картата ми посредата на инсталирането се рестартирва компютъра, не знам защо така нищо не пише, просто ресртарт. Видео картата ми е SAPPHIRE HD5670 512 G5. Търсих от интернет да дръпна друг драйвър, но не открих :D Ако имате съвети давайте ги, че работата е сериозна ;)

• Автор

Не мога да се оправя с това нещо :) Уш инсталира нещо, а то в крайна сметка нищо не се получава Аз ли не задавам правилно работите не знам. Ето какво правя аз:

post-121783-0-99707200-1293287697_thumb.

Нищо не се промени и с него :)

В такъв случай опитай следвайки следните насоки: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/helpandsupport/learnmore/russel_02may13.mspx

да изключиш автоматичния рестарт, за да видим каква е точно грешката която дава

• Автор

Спрях ресртарта. Започна да се инсталира и първо анализираше, после започна да инсталира и при инсталирането още на първия компонент(ако са няколко де) спря и изкочи някаква грешка на син екран. Не успях да я снимам с PrtSysRq... :)

опитай пак, като този път се подготви с лист и химикал и си запиши следната информация: http://hackspc.com/wp-content/uploads/2010/11/Blue-screen-2.jpg

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

• Автор

Синия ми екран е коренно различен от твоя, което е разбираемо :) Значи изписа ми 3-4 реда и пишеше следното: Stop:x000021a {fatal system error} The Windows SubSystem process terminated of 0x c0000005(0x75ec6486 ox00c7f134). The system has been shut down. 0x c0000005 ТУк не знам дали трябва да има интервал защото ми стана край и начало на ред :clap:

Според информациата проблема е или хардуерен или просто темата е за раздела: "Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове"

Все пак нека още някой се изкаже по въпроса

• Автор

Проблема ми се реши като си дръпнах Драйвъри за 32бита от сайта на Сапфир :nono: А оригиналния диск с драйвърите ми са за 64 бита :bighat:

Редактирано от zlat0t0_90 (преглед на промените)

Проблема ми се реши като си дръпнах Драйвъри за 32бита от сайта на Сапфир :) А оригиналния диск с драйвърите ми са за 64 бита :)

Браво! Това ме кара да се замисля, че наистина има полза от четене на правилата, защото ако беше го направила, щеше да споделиш от самото начало каква е ОС и нямаше да се мотаме толкова с решаването на проблема и да "търсим под вола теле".

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

• Автор

Така е прав си, но оригиналния диск с драйвърите за видеото е за 64бита само... :ph34r: Аз не обърнах внимание и мислих, че и аз съм с 64 бита :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.