Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 12

Featured Replies

Стартира ли го? Това е Downloader :rolleyes:

Не,доверявам се на ВирусТотал.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 89,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тест на чистите антивируси! NOD32 vs AVIRA Free vs COMODO И трите програми бяха обновени с последни дефиниции! Файловете, които не се засичаха НЕ са стартирани....задачата беше за тест на антивиру

• Така, линка е готов...едвам го качих. Не исках да го разцепвам на части за да не се повреди някой файл. Паролата е infected. Нарочно прикачвам линка...и Ви моля да не го поствате в темата. Поста

• Тъй като имам желание да тествам Ashampoo Anti-Malware + Mamutu (на РМ), ще помоля някой да даде архив с прясни зарази. (+Virut) Ето нещо от мене: hxxp://www65.zippyshare.com/v/79474823/

Публикувани изображения

/off

момчета чудя се кой продукт да тествам и да му пращам от тука... двоумя се отново между ESET и между Avast!...

/off

Заради мен тествай avast!

hxxp://yandex.ru/yandsearch?text=http%3A%2F%2Febadu.newhua.com%2Fdown%2Fysyxzdhhq.rar&lr=10379 http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=03534903d413b7b3fe91f03f27280638abb9b1eb89a796e5419a4750234c7176-1295441906 Как ли биха реагирали тук Avira,BitDefender,Comodo,DrWeb,F-Secure,Kaspersky и останалите, които още са без дефиниция? Кои ще се справят с допълнителните си екстри? Сайтът е китайски.Поради установени затруднения за достъп, ето файла и тук hххp://www.skatafka.com/download.php?file=f007e5f4d1a46aba66e1f8a80b26511a

Редактирано от Qas (преглед на промените)

Как ли биха реагирали тук Avira,BitDefender,Comodo,DrWeb,F-Secure,Kaspersky и останалите, които още са без дефиниция? Кои ще се справят с допълнителните си екстри?

И какво трябва да се случи?

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

hxxp://yandex.ru/yandsearch?text=http%3A%2F%2Febadu.newhua.com%2Fdown%2Fysyxzdhhq.rar&lr=10379 http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=03534903d413b7b3fe91f03f27280638abb9b1eb89a796e5419a4750234c7176-1295441906 Как ли биха реагирали тук Avira,BitDefender,Comodo,DrWeb,F-Secure,Kaspersky и останалите, които още са без дефиниция? Кои ще се справят с допълнителните си екстри? Сайтът е китайски.Поради установени затруднения за достъп, ето файла и тук hххp://www.skatafka.com/download.php?file=f007e5f4d1a46aba66e1f8a80b26511a

Публикувано изображение

ESET го убива.

...

Аз го стартирах без да има Kaspersky дефиниция и за това питам.

И какво трябва да се случи?

Нормално е да е различно при разните програми. Стартирах файла при Comodo IS Premium - поради неразпознаване всичко приключи в сандбокса при мен.Китайчето е без шанс! Не смятам да е така и при другите без дефиниции - защо някой не пробва? Аз не се разхождам вече с Европрограми из азиатските сайтове. Достатъчно пъти са ме разочаровали.

Нормално е да е различно при разните програми. Стартирах файла при Comodo IS Premium - поради неразпознаване всичко приключи в сандбокса при мен.Китайчето е без шанс! Не смятам да е така и при другите без дефиниции - защо някой не пробва? Аз не се разхождам вече с Европрограми из азиатските сайтове. Достатъчно пъти са ме разочаровали.

Трябва да са ни китайски програмите ,за да стъпим в Китай ...

Или американски иначе е страшно там :):yanim:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Трябва да са ни китайски програмите ,за да стъпим в Китай ...

Или американски иначе е страшно там :):yanim:

Успя да разчетеш мисълта ми. Китайските също много пъти са ме разочаровали. Сега ползвам Comodo-Symantec и усещам разликата спрямо останалите. Може и субективно така да ми се струва - и без това не мога да докажа тези неща. Обаче мога да отмъквам "играчки на азиатци" и да Ви ги показвам за полза на Европрограмите. Подобни файлове трябва да им се препращат за да стават все по-добри!

Успя да разчетеш мисълта ми. Китайските също много пъти са ме разочаровали. Сега ползвам Comodo-Symantec и усещам разликата спрямо останалите. Може и субективно така да ми се струва - и без това не мога да докажа тези неща. Обаче мога да отмъквам "играчки на азиатци" и да Ви ги показвам за полза на Европрограмите. Подобни файлове трябва да им се препращат за да стават все по-добри!

Една програма не става по добра с добавяне на дефиниции, а с това как да се справя без тях !

Край на :ph34r:

Една програма не става по добра с добавяне на дефиниции, а с това как да се справя без тях !

Край на :ph34r:

Не съм съгласен. Дефинициите са от първостепенно значение. Преди около седмица с Comodo IS Free без дефиниции установих нокдаун след среща с непознати кодове.Не зная как преодоляха безопасната среда. Щеше да е и нокаут - ако не бяха DNS-сървърите му!След часове 6 броя творения бяха под карантина. Да бях го зарязал Comodo и сложил нещо например на McAfee - не зная защо тук почти нищо не се пише за тях. Някой следващ път вероятно ще го направя. Мнението не е офтопик - нали се стремим да ги подпомагаме!

hxxp://dox.bg/files/dw?a=f3e5556e30 4 файла

Публикувано изображение Публикувано изображение

hxxp://dox.bg/files/dw?a=f3e5556e30

4 файла

Сериозна издънка тук на Panda-та.Два от файловете ги остави да вършеят из компютъра.

4 файла

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=952bedd63ef6912c45c2b7712f4e7e02952e07af9267dfc473eba6eabb25b564-1295460584 Comodo пак е без дефиниции и не му е за първи път, нали? Добре, че сандбокса му на 99% си работи.

4 файла

На мен пък Avast! не ми позволи да сваля архива.

Публикувано изображение

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=952bedd63ef6912c45c2b7712f4e7e02952e07af9267dfc473eba6eabb25b564-1295460584 Comodo пак е без дефиниции и не му е за първи път, нали? Добре, че сандбокса му на 99% си работи.

И според теб какво трябва да разберем като си пуснал целия архив във VT ?

Нарочно ли го правиш или просто ей така да си пишеш тук ?

На мен пък Avast! не ми позволи да сваля архива.

Знаеш как да го свалиш нали :yanim:

Пращай каквото не лови !

И според теб какво трябва да разберем като си пуснал целия архив във VT ?

Нарочно ли го правиш или просто ей така да си пишеш тук ?

Мислиш ли, че нещо без да е нарочно изобщо може да се случи при мен? Моля, не питай подобни неща.Comodo нищо все още не класифицира - нима нещо различно ще оспорваш? Помисли... P.S. Май klaatu показва следващи неща - тази програма е замислена добре. За мен е удоволствие да и помагам.

Редактирано от Qas (преглед на промените)

ESET остави 2 файла:

TOPVIEW_SCREENCAPTURER.EXE

INFOGININSTALL.EXE

Аз не разбрах какво им е опасното, но съм им ги пратил.

hxxp://www.mediafire.com/file/dcet5jb1442azm1/klog30.zip Няколко файла !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.