Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация за игри!

Featured Replies

Защо да не тръгне?

А метро2033 не са му нужни 6 ядра,а яка видео карта.Ако беше компютър за работа -да 6 ядра са нужни,но за игри според мен са излишни на този етап.Пък след година-две игрите като се оптимизират за повече от 4 ядра,се слагат 6 и готово.А 890 чипсета най-малкото,което е си има охлаждане навсякъде.

Съгласен съм с теб и подкрепям твоята конфигурация.

Защо да не тръгне?

А метро2033 не са му нужни 6 ядра,а яка видео карта.Ако беше компютър за работа -да 6 ядра са нужни,но за игри според мен са излишни на този етап.Пък след година-две игрите като се оптимизират за повече от 4 ядра,се слагат 6 и готово.А 890 чипсета най-малкото,което е си има охлаждане навсякъде.

така го казваш, че се едно 300 лева са малко пари Публикувано изображение, все едно да кажеш еми като ми потрябва ферари ще си купя. При тестовете метро 2033 има повече фпс с 6 ядрен от колкото с 4 ядрен, а за видеото знам, но 6870 не е слаба видео карта. Но нека да не спорим и двата варианта са добри тук вече зависи от гледна точка на потребителя :wors:

така го казваш, че се едно 300 лева са малко пари Публикувано изображение, все едно да кажеш еми като ми потрябва ферари ще си купя. При тестовете метро 2033 има повече фпс с 6 ядрен от колкото с 4 ядрен, а за видеото знам, но 6870 не е слаба видео карта. Но нека да не спорим и двата варианта са добри тук вече зависи от гледна точка на потребителя :wors:

Бюджета едва ли е за 6 ядрен процесор.Все пак системата трябва да е балансирана.Как ще се чуства този звяр в дъно за 120 лева.Едва ли ще е в целия си блясък.Пък и картата също.

Бюджета едва ли е за 6 ядрен процесор.Все пак системата трябва да е балансирана.Как ще се чуства този звяр в дъно за 120 лева.Едва ли ще е в целия си блясък.Пък и картата също.

Дъното е 180лева имал съм допир до това дъно и мога да кажа, че е супер и се представя отлично. Какво не му харесваш на дъното не мога да разбера, не винаги цената е критерий на качество :wors: . Дъното спечели награда за едни от най - добрите възможности за клок, 8+2 фази ще си паснат идеално с процесора и ще се клоква с лекота. Също така може и както е предложил колегата 4 ядрен + 890 чипсет. Всичко е въпрос на избор.

Дъното е 180лева имал съм допир до това дъно и мога да кажа, че е супер и се представя отлично. Какво не му харесваш на дъното не мога да разбера, не винаги цената е критерий на качество :wors: . Дъното спечели награда за едни от най - добрите възможности за клок, 8+2 фази ще си паснат идеално с процесора и ще се клоква с лекота. Също така може и както е предложил колегата 4 ядрен + 890 чипсет. Всичко е въпрос на избор.

890 за 6 ядрен Phenom, 870 за триядрен Athlon.И бих взел Корсара при този бюджет.

890 за 6 ядрен Phenom, 870 за триядрен Athlon.И бих взел Корсара при този бюджет.

Абе и аз пробвах с корсар, но надвиших доста. Пробвах 890 - 6 ядрен със смешна рам пак. Но не знам според мен не е така, но всеки си знае неговото нали така :wors:. Айде да помагаме на човека,а да не о*ираме темата . Щом ще е след месец ще излиза скоро нов процесор от АМД phenom x4 975 на 3.6гхз скорост за около 194 $, което може да се окаже чудесна покупка :wub:.

Абе и аз пробвах с корсар, но надвиших доста. Пробвах 890 - 6 ядрен със смешна рам пак. Но не знам според мен не е така, но всеки си знае неговото нали така :wors:. Айде да помагаме на човека,а да не о*ираме темата . Щом ще е след месец ще излиза скоро нов процесор от АМД phenom x4 975 на 3.6гхз скорост за около 194 $, което може да се окаже чудесна покупка :wub:.

Нямам намерение да ос*рам темата но и моето мнение е по-скоро за новия Интел.

Аз си взех дъно с 890 чипсет,с мисълта,че след време когато 5850 стане слаба,ще мога да сложа още една,която ще е 200лв примерно,а не да купувам отново карта за 600лв със същата производителност(2х5850). Автора сам да реши: -дъно,рам и 4 ядра с добри клокърски възможности. -среден клас дъно и рам, и 6 ядра(за игри в момента са нужни до 4)-подходящи за по умерен клок.

Колеги, говорим за геймърски компютър, нали? Не е нужен нито high-end чипсет, нито 6-ядрен процесор, а трябва да се наблегне на видеокартата. Нито пък Пясъчната Кучка* се вписва в бюджета Именно видеокартата е определяща за производителността в игрите:

Публикувано изображение

Palit-ката е референтна, та няма какво да се притеснявате от марката - картата не са я правили Palit.

*Sandy Bitch :yanim:

Колеги, говорим за геймърски компютър, нали? Не е нужен нито high-end чипсет, нито 6-ядрен процесор, а трябва да се наблегне на видеокартата. Нито пък Пясъчната Кучка* се вписва в бюджета Именно видеокартата е определяща за производителността в игрите:

Публикувано изображение

Palit-ката е референтна, та няма какво да се притеснявате от марката - картата не са я правили Palit.

Minimum 550W or greater system power supply for GTX470!Иначе конфигурацията ми харесва!

Minimum 550W or greater system power supply for GTX470

Се отнася за китайските боклуци , на които пишат разни цифри , а колко е реално не се знае.Това е еди вид като застраховка от такива захранвания.Кулер мастера ще се справи отма и с клок даже :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.