Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Превод на оценки от диплома

Featured Replies

Извинявам се за малко странния въпрос, но някой може ли да ми каже, ако има представа, какъв е еквивалентът на тези оценки в английската и в американската образователна система? 4.85 4.93 5.00 Благодаря предварително.

Вариант е отдолу да се напише че тези оценки са по шестобална система като 6 е най-високата положителна оценка, а 2 най-ниската.

Извинявам се за малко странния въпрос, но някой може ли да ми каже, ако има представа, какъв е еквивалентът на тези оценки в английската и в американската образователна система?

4.85

4.93

5.00

Благодаря предварително.

Има заклети преводачи, които превеждат дипломите, така че да са ясни за въответната система. Оценките не се пренасят така!

Извинявам се за малко странния въпрос, но някой може ли да ми каже, ако има представа, какъв е еквивалентът на тези оценки в английската и в американската образователна система?

4.85

4.93

5.00

Благодаря предварително.

Според зависи е. Там се оценяват нещата различно. За кое училище става на въпрос?

Има заклети преводачи, които превеждат дипломите, така че да са ясни за въответната система. Оценките не се пренасят така!

Изключително си прав капитане, но мен ми се струва че на него му искат да си въведе успеха в някаква онлайн форма. За Англия е www.ucas.com, за щатите не знам.

Принципно там не виждат за първи път български ученици, така че като е написал от коя държава е им стига да си ги приравнят сами.

Изключително си прав капитане, но мен ми се струва че на него му искат да си въведе успеха в някаква онлайн форма. За Англия е www.ucas.com, за щатите не знам.

Принципно там не виждат за първи път български ученици, така че като е написал от коя държава е им стига да си ги приравнят сами.

Аз като стар човек въобще не съобразих че може да е за някаква онлайн форма. Прав си, разбира се

• Автор

Значи по принцип искам да знам на какво са равни тези оценки в съответните системи на Англия и САЩ. Знам, че в Англия са на проценти, а в САЩ е като при нас само че с буквите A,B,C,D i F (което е двойка :baby: ) Но не съм сигурен дали 4.85 ще се приема за пълно B. Търсих доста таблици за сравнение, но никъде не е разгледан въпросът за нашите стотни в оценките. Иначе знам, че агенциите за легализация обработват тези неща при превода, но аз засега няма да ходя никъде. Искам да знам дали там тези оценки се приемат за ниски, средни или добри. Иначе за БГ знам, че са ниски, поне по нашата система.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.