Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на LCD 32"

Featured Replies

Здравейте.Бих искал да ми помогнете в избора си на 32 инча LCD tv.Бюджета е до 700-750лв.За предпочитане е да е Full HD ,даже нека го направим задължително.Ако има варианти и за 37" телевизор на тази цена също може да предложите.За 37 инчовите FULL HD-то не е задължително.Аз лично поразгледах и не са нито много ,но нито и малко вариантите.Гледах най-вече в ТехноМаркет сайта.Така като гледам в Технополис има един-два на тази цена.Ако можете също да ми обясните кой от телевизорите е най-добър ,какви са предимствата и качествата им.О ,замалко да забравя искам да има PC вход(VGA) защото предвиждам и да си пускам филмчета от компютъра.Добре ще е и да може да чете български субтитри ,а наскоро бях чул че например Филипс не четат такива.Очаквам предложения и благодаря предварително.

за телевизори до 37" не е нужно да е fullhd, пък за парите които си готов да дадеш телевизора ще е боклук, вземи си с хубава матрица па макар и hdready... аз бях пред тая дилема (тогава имаше за около 800лв 32" toshiba xv70x, a samsung-a от подписа беше 900лв, но не съжалявам - ъглите и цветовете са в пъти по добри...) друго важно нещо е през pc входа да има 1:1 pixel mapping и след ровене в документацията на тошибата се оказа че на входа мога да подам 1360х768 тоест само матрицата е 1920х1080...

SAMSUNG LE-32C530 за 769лв. е най-разумният избор за под 800лв. Има го и в двата Технохххх магазина на една и съща цена.

Аз си купих този телевизор преди няколко дни и мога да кажа,че съм много доволен от него. Само едно нещо не мога да разбера,а имено защо при пускането на телевизора червената лампичка за стендбай премигва 2-а пъти и чак тогава се чува характерният звук при включването на телевизора и тръгва картината.Това характерно за Самсунг ли е ,или това се случва само при мен?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.