Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако може да ми дадете съвет относно Съдия изпълнител ?

Featured Replies

Ако можете да ми дадете съвет относно следният въпрос : Взех 300 лева преди Нова Година , но за голямо съжаление ме уволниха и нямам средства да ги върна. Може ли съдия изпълнител да проникне в жилището на Баба ми в което нямам нищо мое и нищо не се води на мое име и да изземат нейна собственост за обезпечение на кредита който е от не банковият сектор (Джет Кредит) ? Жилището е на Баба ми аз се водя на ап.3 , а тя и по нотариален акт и паспорт се води ап. 4 ? Моля ви дайте ми съвет и информация за подобна ситуация ?

Редактирано от Century (преглед на промените)

Ако можете да ми дадете съвет относно следният въпрос : Взех 300 лева преди Нова Година , но за голямо съжаление ме уволниха и нямам средства да ги върна. Може ли съдия изпълнител да проникне в жилището на Баба ми в което нямам нищо мое и нищо не се води на мое име и да изземат нейна собственост за обезпечение на кредита който е от не банковият сектор (Джет Кредит) ? Жилището е на Баба ми аз се водя на ап.3 , а тя и по нотариален акт и паспорт се води ап. 4 ? Моля ви дайте ми съвет и информация за подобна ситуация ?

Не няма да направи това, но няма къде и да избягаш. Ще си вземат парите.

• Автор

Не няма да направи това, но няма къде и да избягаш. Ще си вземат парите.

Аз нямам намерение да избягам или да съм нелоялен , просто немога да им плата сега , а когато взема от бюрото по труда първата си заплата за безработен т.е. към 10ти февруари , просто въпроса беше свързан по скоро с баба ми дали ще я притесняват с идване и прочие на адреса в който и аз живея !

Ами ще я притесняват,след като си дал този адрес.Всеки съдия-изпълнител има технически лица,които разнасят известия и призовки.Та такъв човек би могъл да пристигне.Но за 300 лева още веднага да предприемат крути мерки,със запориране на имущество-едва ли.

Аз нямам намерение да избягам или да съм нелоялен , просто немога да им плата сега , а когато взема от бюрото по труда първата си заплата за безработен т.е. към 10ти февруари , просто въпроса беше свързан по скоро с баба ми дали ще я притесняват с идване и прочие на адреса в който и аз живея !

Ще ти се обадят по телефона един два дена след като изтече срока за вноската. Обясни им как седи въпроса и обещай при първа възможност да почнеш да си плащаш и това е, ще ти влязат в положение.

Може би ще има някаква наказателна лихва.

Върни си кредита по възможна най-бързия начин, че тия какви лихви бацат...има да връщаш по 300 по 300...

Послушай съвета на Динди ... вземи ако трябва други пари на заем ама се отърви от Джет Кредит ! Най - големите измамници са те ... а лихвите им са ужас ... ще върнеш много пари , до като стигне делото до съдия изпълнител ще се натрупа такава сума , че не е истина ! Не искам да те плаша ... ама ти говоря истината , както се казва : Питай патил ! Върнах 500 лв. !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.