Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Max Payne въпрос и помощ

15 гласували потребители

1. 1. Харесва ли ви играта Max Payne ?

• Да !
      73%
    • Не !
      6%
    • Става горе-долу !
      20%
    • Не съм я играл/а !
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Здравейте! Моля, ако някой е играл 1-вата част на max payne под Windows 7, да сподели, дали има музикален фон, докато се играе! Ако някой я е играл под друг Уиндоус (ХР, 2000, 98), да каже, дали има музика! Свалил съм играта от замунда, свалих и инсталирах пач 1.05, донякъде оправи играта! Съмненията дойдеха след като няколко пъти се "самоубивах", докато се усетя, че трябва да скоча на метрото, гонейки оня ранения бандит, да включа bullet time-ма! И по едното време започна да звучи някаква музика, един вид марш! Ако има наистина някаква музика, докато се играе, дайте идеи как да го оправя този проблем! Благодаря!
Играл съм я на 98 и ХР ... даже в момента я имам инсталирана и нямам никакви проблеми с музиката и играта ! Не съм я пачвал ... така че да не прави той проблеми !
  • Автор

Играл съм я на 98 и ХР ... даже в момента я имам инсталирана и нямам никакви проблеми с музиката и играта ! Не съм я пачвал ... така че да не прави той проблеми !

Играта без пача не върви на 7-цата! Ако дам на играта отметка на ограденото:

Публикувано изображение

дали има вероятност да се оправи? Или просто тази функцията на 7-цата е безполезна за игрите? Други идеи да се намират ?

EDIT: след като сложа отметка да върви играта под 2000 и ХР, тя не тръгва! Други идеи?

Редактирано от SuperLuigi (преглед на промените)

• Автор
Никой ли не я оправил и играл на Виста или 7-ца ?

Аз я имам инсталирана под Win7 64 bit. Всичко си върви, но нямам звук между чаптърите.

П.П. Задължително обаче инсталирай пача, че без него няма тръгване на ХР и нагоре!

• Автор

Аз я имам инсталирана под Win7 64 bit. Всичко си върви, но нямам звук между чаптърите.

П.П. Задължително обаче инсталирай пача, че без него няма тръгване на ХР и нагоре!

Пач 1.(0)5 е свален и инсталиран от сайта на играта! Свалях едни фиксове, правени за Виста, ама и те не помагат изцяло! Явно ще я изиграем така и повече няма да се занимаваме!

Изтеглих играта специално заради тебе. Без никакви пачове и други глупости върви идеално под Уин 7 64бит.

Звука се губи в "клиповете" но иначе в самата игри си го има.

Стартирам я съвместима с Уин ХР SP2.

• Автор

Изтеглих играта специално заради тебе. Без никакви пачове и други глупости върви идеално под Уин 7 64бит.

Звука се губи в "клиповете" но иначе в самата игри си го има.

Стартирам я съвместима с Уин ХР SP2.

Благодаря, че правиш такива жестове! Прати линка в ЛС, откъдето си я свалил! Вече не знам какво да правя! Според фен-клипчетата от Ютуб трябва да има мъжки глас, който чете комиксите в началото на всяко ниво! Та така!

• Автор
Превъртях играта с доста зор! Като цяло е добре, стига да го нямаше този проблем! Сега почнах 2-рата част и потвърждавам, че спокойно върви на 7-цата! Който го интересува дали върви на 7-цата, ще му кажа да сваля и да играе! Успех!

На първия ми компютър я играх по цял ден. Играх я на Ундоус 98 и беше много яко :(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.