Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на матрак

Featured Replies

Извинявам се,ако публикувам тази тема в грешния раздел.Искам да поръчам матрак,който ще бъде с малко нестандартни размери.Изисквания-еднолицев,да не е много скъп,да е удобен за спане,лесен за поддръжка.Моля да ме насочите към производители или магазини,занимаващи се с това.Живея във гр. Варна.Благодаря предварително на всички отзовали се.

• 3 седмици по-късно...

Извинявам се,ако публикувам тази тема в грешния раздел.Искам да поръчам матрак,който ще бъде с малко нестандартни размери.Изисквания-еднолицев,да не е много скъп,да е удобен за спане,лесен за поддръжка.Моля да ме насочите към производители или магазини,занимаващи се с това.Живея във гр. Варна.Благодаря предварително на всички отзовали се.

и аз се присъединявам към въпроса ... само че съм в софия :P

http://www.ekon-bg.com/bg/products.php

Може да погледнеш тук имат склад във Варна, адреса и телефона може да вземеш от контактите.

п.п http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=184

тук пише

Размери:

Изработват се ВСЯКАКВИ форми и размери,

според желанието на клиента.

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

За Варна и София не мога да кажа но в Сливен си имаме поне един магазин за мебели втора употреба. Предлагат се немски и холандски матраци, неизползвани разбира се, както са си с двойната опаковка. Залежали от техните супери. Много по-добър избор от разните тед, магнифлекс и т.н. бг компания. Освен много по-доброто качество цената е поне два пъти по-ниска. Има различни размери, при нужда не е особен проблем да се нагодят. Успех

• 4 години по-късно...

Здравей,

тъй като скоро също имах нужда от матрак с размери различни от стандартните на пазара попаднах на тази информация за матраци с нестандартни размери  тъй като мъжът ми е висок ни беше необходим матрак с дължина 210 см. от консултантите в този магазин разбах, че почти всички матраци могат да се изработят в размери по желание на клиента. Поръчах този матрак на фирма ТЕД http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=124 малко почаках докато ми го доставят мисл, че за 8 дни след поръчката ми го доставиха. А щях да пропусна тъй като към матрака имаше подарък рамка тя също пристигна с нестандартен размер като на матрака.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.