Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

LCD телевизор

Featured Replies

Здравейте искам да ви попитам какви настройки да бутна на лаптопа за да тръгне както трябва на телевизора, защото сега вижда се на телевизора но не е както трябва , с мишката като ида до краи в десния ъгъл излиза на телевизора и така местя всеки един прозорец на дясно , маха се от монитора на лаптопа и излиза на телевизора. Някои би ли помогнал

Здравейте

искам да ви попитам какви настройки да бутна на лаптопа за да тръгне както трябва на телевизора, защото сега вижда се на телевизора но не е както трябва , с мишката като ида до краи в десния ъгъл излиза на телевизора и така местя всеки един прозорец на дясно , маха се от монитора на лаптопа и излиза на телевизора. Някои би ли помогнал

Според мен пък точно така е "Както трябва". Ако кажеш какво точно искаш да направиш, и примерно каква е операционната система, видеокартата и как е свързана с телевизора сигурно ще се измисли нещо :cool:
  • Автор

Според мен пък точно така е "Както трябва". Ако кажеш какво точно искаш да направиш, и примерно каква е операционната система, видеокартата и как е свързана с телевизора сигурно ще се измисли нещо :cool:

Ами искам каквото се вижда на лаптопа това да се вижда и на телевизора. Видео картата ми е Nvidia GeForce 84000M G TurboCache с windows XP съм и е свързано с такъв кабел Публикувано изображение

Ами искам каквото се вижда на лаптопа това да се вижда и на телевизора. Видео картата ми е Nvidia GeForce 84000M G TurboCache с windows XP съм и е свързано с такъв кабел Публикувано изображение

Тогава тук:

Публикувано изображение

махаш отметката на "Extend my Windows desktop onto this monitor" и да видим какво ще стане :cool:

• Автор

Тогава тук:

Публикувано изображение

махаш отметката на "Extend my Windows desktop onto this monitor" и да видим какво ще стане :cool:

Ами то сега ми е с отметката и се вижда но имам предвид ,че не се вижда лентата със задачите иконите и другите неща... чакайте снимка ще ви дам

Публикувано изображение

Редактирано от narc0_boy (преглед на промените)

Ами то сега ми е с отметката и се вижда но имам предвид ,че не се вижда лентата със задачите иконите и другите неща... чакайте снимка ще ви дам

Публикувано изображение

В момента нямам комп с ХР на който да пробвам, но по спомени, като се махне тази отметка втория дисплей минава в "Клониран" режим (показва едно към едно това което е на основния монитор). Минуса на тази схема, е че двата монитора трябва да са с една и съща разделителна способност.
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Та не може ли на телевизора да клонирам всичко от лаптопа. Да мога да си цъкам някои игрици

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.