Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с Bluetooth usb dongle 2.0

Featured Replies

Купих си блутото от магазина инсталирах диска опитах да прехвърля снимки от телефона но нищо не стана, накрая си купих кабел поне това е сигорно но искам да го използвам и блутото защото кабела е само за този телефон а блутото става за всичко, дали е защото сам с уиндоус 7 или е нещо друго.

• Автор

Ами на мен тези, които се продават винаги Уин 7 ми ги е разпознавал и съм работил с техния драйвър.

може да е нещо от мен но какво е? и аз незнам ще си поиграя още да видя кво ще стане.

Купих си блутото от магазина инсталирах диска опитах да прехвърля снимки от телефона но нищо не стана, накрая си купих кабел поне това е сигорно но искам да го използвам и блутото защото кабела е само за този телефон а блутото става за всичко, дали е защото сам с уиндоус 7 или е нещо друго.

Така, възможно е телефона (поне при старите модели съм срещал, които с направени преди 6 години), да има блутут но да не могат да прехвърлят от компютър към телефон и обратно, Само от телефон на телефон, работи прехвърлянето.

Има и друг вариант, блутутът който сте взели, да няма драйвъри за Windows 7 (Vista) за да работи.

Погледнете книжката дали пише нещо по въпроса или на кутийката на блутутът.

Не казвате точно каква е ОС , дали не 64 бита, и точното наименования на блутутаа, ако го пише.

Има и друг опция, да не сте инсталирали драйвърите коректно. Ако блутутът прехвърля км други телефони, а вашият не, значи проблема е в телефона (както описах по горе).

По принцип, на windows 7 не му са необходими драйвъри(само се включва Bluetooth-а на свободен USB порт). За Bluetooth usb (лично съм го тествал), сами си ги намира ,но малко по трудно се прехвърлят файлове (с повече кликания) и има по малко опции, по лесно става с Bluesolei, програмата вкл. в диска към блутута.

Погледнете това дали ще помогне.

Като нямате драйвъри за 7, като краен вариант потърсете нова версия на програмата BlueSolei, по BG тракерите (торент сайтовете).

Можете да погледнете и тези.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

Така, възможно е телефона (поне при старите модели съм срещал, които с направени преди 6 години), да има блутут но да не могат да прехвърлят от компютър към телефон и обратно, Само от телефон на телефон, работи прехвърлянето.

Има и друг вариант, блутутът който сте взели, да няма драйвъри за Windows 7 (Vista) за да работи.

Погледнете книжката дали пише нещо по въпроса или на кутийката на блутутът.

Не казвате точно каква е ОС , дали не 64 бита, и точното наименования на блутутаа, ако го пише.

Има и друг опция, да не сте инсталирали драйвърите коректно. Ако блутутът прехвърля км други телефони, а вашият не, значи проблема е в телефона (както описах по горе).

По принцип, на windows 7 не му са необходими драйвъри(само се включва Bluetooth-а на свободен USB порт). За Bluetooth usb (лично съм го тествал), сами си ги намира ,но малко по трудно се прехвърлят файлове (с повече кликания) и има по малко опции, по лесно става с Bluesolei, програмата вкл. в диска към блутута.

Погледнете това дали ще помогне.

Като нямате драйвъри за 7, като краен вариант потърсете нова версия на програмата BlueSolei, по BG тракерите (торент сайтовете).

Можете да погледнете и тези.

не съм опитвал с други телефони но моя е нокия х2 не е стар модел компютъра е 23бита уиндоус 7 хоум премиум на кутийката пише съвместим с операционни системи уин.98.хп.виста май не става за мен имали др вариан за да стане

имам драйвъри за уиндоус 7 купих го от магазин компютъра със всичко

не съм опитвал с други телефони но моя е нокия х2 не е стар модел компютъра е 23бита уиндоус 7 хоум премиум на кутийката пише съвместим с операционни системи уин.98.хп.виста май не става за мен имали др вариан за да стане

имам драйвъри за уиндоус 7 купих го от магазин компютъра със всичко

Някой път драйвърите за Виста са съвместими и за 7. Но не все път е така.

Опитайте с вариантите сам Windows 7, да си намери драйвъри за блутута, от видео клиповете или линка към MS, могат да Ви помогнат (където съм постнал по-горе)

Но преди да пробвате, деинсталирайте всички драйвъри ако сте инсталирали за блутута. След което вкл Bluetooth-a на някой

свободен USBпорт и чакате windows да го разпознае и да инсталира необходимите драйвъри.

Ако това непомогне потърсете нова версия на програмата Blusolei, по BG тракерите.

И стискайте палци тя да разпознае устройството.

Прочетете упътването, как точно се инсталира драйвъра, ако имате книжка.

Успех!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.