Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

фирмуер за двд самсунг 1080p8

Featured Replies

Doбър ден!Търся фирмуер за двд самсунг 1080p8!Meр

Цък. Избирате Firmware, в графата по-долу.

Само внимавайте със обновяването, после да не пуснете тема, DVD плеъра не тръгва.

Ако не е крайно наложително не опитвайте!

П.П. И аз имам марка DVD плеър Samsung DVD-P390/EDC (евтин модел). Имам проблеми със възпроизвеждането на DivX, филми, накъсва картината на някой филми, когато е прекалено наситена от действие, и не тръгват всички xvid филми. Не смея да го обновявам ( (не съм запознат мн. добре), че имам горчиви спомени, със обновяването на един mp3 player (друга марка), едвам го върнах към "живот"

Едит: То и няма firmware за моето DVD, като разбрах точният модел.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

Мерси за отговора,ще си помисля дали да пробвам.При мен има един меко казан странен проблем,поради което искам да го обновя.Значи гледам си филмчета през хд изхода,свързан към 32'' лсд лг,вървят ми блуреи рипове,хд рипове с доста добро каество на картината,макар и рипове.Но когато гледам през хд на определени периоди автоматино си превърта картината,все едно натискам от дистанционното да прежъртя към 5 мин напред,и така 3-4 пъти по време на филмите.Интересно е когато гледам през шкарт,с-видеор нямам такива проблеми.Много е дразнещо това,защото друго си е да гледам през хд,а пък трябва дистанционното да си го държа в ръката,та като се превърти аз да да го върна от него.Всички репеат функции са ми на офф,връщтах му дори и фабричните настройки , и пак нищо.Нещо от кабела да е,нали и те си имат стандарти1.3/1.4.Моя е 1.3.Някакви съвети да ми дадете ще съм много благодарен!Мерси предварително!

Съжалявам, не см запознат много със подобно обнояване и немога да Ви помогна със проблема. Nо в

попаднах на клипче,което е показано и как се

проверява текущата версията на firmware-а на DVD Samsung.

1.Натиснете копчето зна дистанционното за отваряне на шайната за дискове Open/Close.

2.Натиснете копчето info от дистанционното на плеъра и на екрана ще се появи версията на firmware-a.

Мерси за отговора,ще си помисля дали да пробвам.При мен има един меко казан странен проблем,поради което искам да го обновя.Значи гледам си филмчета през хд изхода,свързан към 32'' лсд лг,вървят ми блуреи рипове,хд рипове с доста добро каество на картината,макар и рипове.Но когато гледам през хд на определени периоди автоматино си превърта картината,все едно натискам от дистанционното да прежъртя към 5 мин напред,и така 3-4 пъти по време на филмите.Интересно е когато гледам през шкарт,с-видеор нямам такива проблеми.Много е дразнещо това,защото друго си е да гледам през хд,а пък трябва дистанционното да си го държа в ръката,та като се превърти аз да да го върна от него.Всички репеат функции са ми на офф,връщтах му дори и фабричните настройки , и пак нищо.Нещо от кабела да е,нали и те си имат стандарти1.3/1.4.Моя е 1.3.Някакви съвети да ми дадете ще съм много благодарен!Мерси предварително!

И защо мислиш, че смяната на фърмуера ще ти реши проблема? :blink: Пише ли някъде в сайта, от който ще го свалиш, какви точно промени има в новата версия? Ако не, по-добре недей.

На стария ми плеър Samsumg P355 бях правил такова обновяване, защото ми излизаха малки субтитри. Резултатът - буквите в субтитрите (в една дума) станаха различни по големина! Беше малко неприятно за четене.

И имай предвид, че това не е компютър - като не ти хареса новата версия на някоя програма, да я деинсталираш, и да сложиш старата. Тук връщане няма.

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

• Автор

Мерси за отговорите,по-добре да не пробвам,но много е дразнещо и странно това самопревъртане

Не съм сигурен, но мисля, че го натоварваш над възможностите му. Това се случва, като използваш функцията upscaling, познах ли? :blink:

• Автор

Ако имаш впредвид максимум резолюцията(1080п),пробвал съм и в изключен режим,пак същото.Ааа и забравих да кажа,че на ДВД филми не ми прави тоя проблем,но на всички останали го прави...a не би трябвало..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.