Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кафе - Книжарница!

Featured Replies

Здравейте на всички от този форум! Исками се да отворя тема за Кафе - Книжарниците, които отскоро станаха доста популярни и в България. За съжаление ги има само в столицата все още. Имам идея за реализирането на една такава Кафе - Книжарница и в моя град. Затова и споделям тук, за да видя какво е мнението ви за това! Кажете, Моля: Посещавали ли сте Кафе - Книжарница? Какво ви е мнението след посещението й? Бихте ли посещавали такова място редовно? Как си го представяте? Каква литератера бихте желали да намерите в кафе-книжарницата, за да прелистите докато си пиете кафето? Стари книги ли бихте купували по- често или нова литература? Бихте ли посещавали представяния на нови автори и литературни четения? Каква обстановка си представяте в едно такова кафене? Всяко мнение ще е много полезно за мен!

Здравейте на всички от този форум!

Исками се да отворя тема за Кафе - Книжарниците, които отскоро станаха доста популярни и в България. За съжаление ги има само в столицата все още.

Имам идея за реализирането на една такава Кафе - Книжарница и в моя град. Затова и споделям тук, за да видя какво е мнението ви за това!

Кажете, Моля:

Посещавали ли сте Кафе - Книжарница?

Какво ви е мнението след посещението й?

Бихте ли посещавали такова място редовно?

Как си го представяте?

Каква литератера бихте желали да намерите в кафе-книжарницата, за да прелистите докато си пиете кафето?

Стари книги ли бихте купували по- често или нова литература?

Бихте ли посещавали представяния на нови автори и литературни четения?

Каква обстановка си представяте в едно такова кафене?

Всяко мнение ще е много полезно за мен!

Дърво, тухлени стени, удобни кресла и диванчета, тиха ненатрапчива музика и предимно книги втора ръка.

Демек нещо като антикварна книжарница + кафе. Бих посещавал подобно място с удоволствие поне веднъж седмично.

Идеята ми се вижда добра :) ,но аз бях в такава кафе книжарница която няколко човека които доидоха след мен за около половин час превърнаха във бар. Като извадиха едни цигари и запушиха :hush: в един момент вътре нищо не се виждаше. Искам да кажа ако имаш идея за такова място нека вътре не се пуши.След тази случка не съм посещавала вече подобно място ами ползвам електрона библиотека много е удобно. Някой от книгите можеш да си ги изтеглиш веднага и да си ги четеш през лаптопа други си поръчваш и ти ги доставят в дома.А и аз в последните години съхранявам библиотеката си във електронен вид на резервна памет. Тази библиотека заема много по-малко място. ;) . Това което не е правено е да се предлагат най-новите книги във електронен вид, заплащаш си изданието и го получаваш, но не на хартиен носител. Това би ми допаднало много.

• 2 месеца по-късно...

Не съм посещавал. Но смятам, че би имало полза само в по-голям град. Кафе-книжарниците, които съм виждал в София, са само в центъра. Общо взето, ако се озовеш в центъра за час, след като си си свършил работата и няма какво да правиш докато дойде време за следващата ти работа, отиваш и сядаш на такова място. Ако си близо до вас просто ще си отидеш до вкъщи :headphones: Като цяло до сега такава ситуация не ми се е случвала и затова не съм посещавал. Пък и ако е топло бих предпочел да седна в парка. В интерес на истината до сега като съм минавал покрай кафе-книжарница (предимно вечер) винаги е имало хора вътре. Освен това подкрепям идеята, че не трябва да се пуши.

Добра идея,но аз лично когато чета-предпочитам уединение,та не бих влязла в такова кафе.

Не ме привличат Кафе-Книжарниците. Предпочитам да си чета някъде,където няма хора.

Аз също предпочитам да чета в уединение, иначе се разсейвам много и не мога да вникна в книгата.Но идеята е добра, с удоволствие бих пил кафе на такова място - представям си неангажираща атмосфера, малко или много арт, диванчета и удобни кресла, спокойна хубава музика и книги по рафтовете(сами по себе си създават уют)и задължително да не се пуши :newspaper:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.