Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Двуядрен процесор

Featured Replies

AMD Phenom™ II X4 925

AMD Athlon™ II X4 645

И двата работят на 95W, така че всичко зависи от това кой от двата можеш да си позволиш. Аз лично ти препоръчвам Phenom-a.

А захранването какво е ?

• Автор

Това е проблемът, че не знам, значи, за да разбера трябва да отворя кутията задължително така ли, не мога да разбера с някоя програма като еверест?

• Автор

ЕДИТ: МИСЛЯ, че разбрах какво ми е захранването, след като видях компютърната ми конфигурация в нета... само кажете дали това е захранването и ако да, дали е добро...

CASE MICROATX 72710 420W

Правила за ползване на форумите-

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

• Автор

Ами ако можете да препоръчате някое свястно захранване, което ще мога да комбинирам с закупаването и на този процесор -> http://www.jmt.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B8-cID=632/amd-phenom-ii-x4-925-2.8ghz,-8mb,-95w,-s.am3,-box-pID=6393/

Ами ако можете да препоръчате някое свястно захранване, което ще мога да комбинирам с закупаването и на този процесор -> http://www.jmt.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B8-cID=632/amd-phenom-ii-x4-925-2.8ghz,-8mb,-95w,-s.am3,-box-pID=6393/

Свястно захранване има за 100лв , а ти колко имаш?
  • Автор

Имам ги парите, само искам да съм сигурен, че като взема захранването и посоченият процесор в миналото ми мнение и като ми махнат сегашното захранване и процесор, за да бъдат заменени с новите (защото ще го закарам на сервис, понеже сам не мога) те ще работят без проблем.

• Автор

Мисля, че по-назад писах...

CPU AMD Athlon II X2 255 2x3.1GHz 2MB cache

MB NVIDIA N68 S.AM3 DUAL DDR3

RAM 4GB DDR2

GeForce 9600 GT

CASE MICROATX 72710 420W

Като повтарям, мисля изцяло да махна сегашния процесор и да го заменя с друг, а ако е наложително и захранването...

Редактирано от WickyBG (преглед на промените)

• Автор

Значи ако взема едно от тези 2 захранвания + този процесор -> http://www.jmt.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B8-cID=632/amd-phenom-ii-x4-925-2.8ghz,-8mb,-95w,-s.am3,-box-pID=6393/ всичко ще е 6 и няма да има проблеми за работата им?

• Автор

OK, мерси много на всеки един отзовал се в тази тема, сега остава да се поръчат процесорчето и захранването :down:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.