Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

за преинсталиране на уиндоус 7

chest

Препоръчан отговор

направих преинсталация на уиндоус 7 имам си оригиналния диск, но когато зарежда ме пита каде да влезе.натова дял ли се вика незнам обаче когато я напрвих преинсталацията всички програми се изтриха и по добре аз това исках защото имах троянски конник но ако избера другата опция преди да зареди си влиза там както си беше преди със старите програми и се чюдя дали изобщо съм махнал вируса и дали не ми товари компа допълнително така както съм го направил и то без да искам но поне антивирусната вече не ми изписва постоянно за вируса/ мога ли да изтрия предния уиндоус със програмите и да не ме пита каде да влиза да остане само този новия уиндоус който уж го преинсталирах защото нещо май ми се бави интернета или е от интернета не е сигурно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

направих преинсталация на уиндоус 7 имам си оригиналния диск, но когато зарежда ме пита каде да влезе.натова дял ли се вика незнам обаче когато я напрвих преинсталацията всички програми се изтриха и по добре аз това исках защото имах троянски конник но ако избера другата опция преди да зареди си влиза там както си беше преди със старите програми и се чюдя дали изобщо съм махнал вируса и дали не ми товари компа допълнително така както съм го направил и то без да искам но поне антивирусната вече не ми изписва постоянно за вируса/ мога ли да изтрия предния уиндоус със програмите и да не ме пита каде да влиза да остане само този новия уиндоус който уж го преинсталирах защото нещо май ми се бави интернета или е от интернета не е сигурно

Не си направил преинсталация а си инсталирал още един Нов Windwos 7. Прочети малко или извикай някой да ти покаже първоначално как става.

А относно вируси във форума има тема по този проблем. Следвай стъпките и ще си изчистиш компютъра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

трудно ми зглежда да ги изчистя вирусите веднъж четох но не ми беше ясно много ако го видя ще го направя но сам/как се прави формат?????? трудно ли е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

chest то и аз правя понякога правописни грешки ... ама твоето е УЖАС !!!

на такива неща не обръщам внимание, това ли трогна най много,ти си гледай твоя живот а аз моя/незнам дали ме разбираш
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...