Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с нови USB колонки

Featured Replies

Не съвсем :P На снимката най-натоварващият процес е най-отдолу и не се вижда. При всяко щракване на заглавието CPU се подреждат по нарастващ, или намаляващ процент натоварване.

• Автор

Не съвсем :)

На снимката най-натоварващият процес е най-отдолу и не се вижда.

При вс яко щракване на заглавието CPU се подреждат по нарастващ, или намаляващ процент Ето отново ти пращам.-post-293435-0-02521400-1297861120_thumb.

Смени Real Player-a с някой по-ненатоварващ player. Например BSPlayer, GOM Player, VLC Media Player.. в зависимост от предпочитанията и нуждите. За Winamp знаеш. :)

EDIT:

А това пробва ли го ?

SP-i205U doesn't wrok with Windows 7,how to fix it?

a. Go to control panel and click on "Hardware and Sound" mode.

b. Click on Manage audio devices

c. Select “USB Device” as default and then right click on USB Audio Device icon, choose "Properties" on the menu.

d. Go to Enhancements manual, click on “Disable all enhancements”.

e. SP-i205 is ready to work, please play your media file now.

http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=47535&ctNode=86&mp=1 - източник.

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

Смени Real Player-a с някой по-ненатоварващ player. Например BSPlayer, GOM Player, VLC Media Player.. в зависимост от предпочитанията и нуждите. За Winamp знаеш. :)

PotPlayer, KMP или MPC са лекички...

Ако си говорим за музика специално-AlSong

• Автор

Ама аз не съм със windows 7 - аз съм със vista! ...

В това меню ли се влиза? Тук при мен няма "hardware and sound" mode а това което е на снимката?...ох вече се натоварих много с инормация ...post-293435-0-29525100-1297861901_thumb.

В това меню ли се влиза? Тук при мен няма "hardware and sound" mode а това което е на снимката?...ох вече се натоварих много с инормация ...post-293435-0-29525100-1297861901_thumb.

Да, на долното устройство, на което е зелената отметка и пише USB audio speakers, с дясното копче на мишката избери Properties, след това в новото прозорче отиди на Enahncements и там махни всички отметки на аудио ефектите които са изброени.

• Автор

EDIT:

А това пробва ли го ?

При мен обаче нямам-"hardware and sound"mode -а "sound"mode -ако успея да го направя това мисля че ще оправи проблема.Тук ли да вляза?post-293435-0-58989100-1297863055_thumb.

Да, на долното устройство, на което е зелената отметка и пише USB audio speakers, с дясното копче на мишката избери Properties, след това в новото прозорче отиди на Enahncements и там махни всички отметки на аудио ефектите които са изброени.

точно там влизаш.
  • Автор

Това ми е ясно обаче с десен бутон върху usb audio speakers после properties -не излизат Enahncements появяват се само със десен бутон върху realtek high definition audio-и после по същия начин-така дали е правилно да махна аудио ефектите?
  • Автор

Пробвай да ги махнеш и от там.

Да изключих ги ,пак няма резултат но въпреки всичко съм ви много благодарен на всички които ми дадохте различни съвети-така научих някой полезни неща в тази област!Благодаря много на всички!....

Трябва да тръгнат тези колони, просто нещо не е както трябва, но аз не знам какво... Можеш да продължиш към въпросите на Ken за процесите, може там да изскочи нещо...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.