Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Презентация на Word ? Спешно !

Featured Replies

Така... Имам следния проблем - Трябва да направя презентация на WORD. Някой от Вас сблъсквал ли се е с това нещо? Моля дайте ми някакъв съвет какво да направя. Объркана съм, защото използвам Word само за текстообработка. Благодаря предварително :yanim:

Така... Имам следния проблем - Трябва да направя презентация на WORD. Някой от Вас сблъсквал ли се е с това нещо? Моля дайте ми някакъв съвет какво да направя. Объркана съм, защото използвам Word само за текстообработка. Благодаря предварително :yanim:

Защо трябва да се прави презентация на Word, след като се знае, че PowerPoint служи за това ?

• Автор

Защо трябва да се прави презентация на Word, след като се знае, че PowerPoint служи за това ?

Добър въпрос, който и аз си задавам, но не намирам отговор. Може би - учител, който просто си убива времето на работното място???!

Въпреки, че е безмислено, не виждам какъв е проблема. В Word има всички Draw инструменти, налични и в PowerPoint. Ако се разтърсиш малко ще намериш и много готови темплейти. Каква е темата?

Добър въпрос, който и аз си задавам, но не намирам отговор. Може би - учител, който просто си убива времето на работното място???!

Няма как да направиш презентация на Microsoft World. Да не би да се иска нещо друго.

Въпреки, че е безмислено, не виждам какъв е проблема. В Word има всички Draw инструменти, налични и в PowerPoint. Ако се разтърсиш малко ще намериш и много готови темплейти.

Каква е темата?

А движението напред назад по слайдовете може да се направи с бутони и хипервръзки.

Може - но защо трябва да е така ?

Утре ще им искат електронна таблица на WordPad.

• Автор

А движението напред назад по слайдовете може да се направи с бутони и хипервръзки.

Няма тема, общо взето за каквото реша. Проблемът е, че съм съставила текста, но се чудя сега какво? Как трябва всъщност да изглежда тази презентация? При положение, че има точно определена програма и аз не разбирам, защо ми е word в случая http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Можеш ли да ми обясниш как става с бутони и хипервръзки?

Няма тема, общо взето за каквото реша. Проблемът е, че съм съставила текста, но се чудя сега какво? Как трябва всъщност да изглежда тази презентация? При положение, че има точно определена програма и аз не разбирам, защо ми е word в случая http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Направо го така, както би го направила в PowerPoint.

Сложи bookmarks и хипервръзки за преминаване по страниците напред и назад.

Покажи го на учителя, и попитай дали е достатъчно.

• Автор

Направо го така, както би го направила в PowerPoint.

Сложи bookmarks и хипервръзки за преминаване по страниците напред и назад.

Покажи го на учителя, и попитай дали е достатъчно.

Благодаря ти :withflowers: Дано е достатъчно :yanim:

Можеш ли да ми обясниш как става с бутони и хипервръзки?

В началото на всяка страница създаваш bookmark с име page1, pag2 и т.н

На подходящо място в страницата пишеш две думи - НАПРЕД и НАЗАД.

Маркираш всяка и вкарваш hyperlink, съответно към предишната и към следващата страница.

• 2 седмици по-късно...

Здавейте!

И при мен възникна малък проблем с WoRd-a,но не е нищо свързано с презентазии

(струва ми се ,че няма нужда от нова тема)Въпросчето може да ви се стори тъпо,но досега

никой не успя да ми отговори.

Как да конвертирам текст във формат колона в текст с нармални параграфи?

Копирах част от книга от Adobe Reader и го поставих в MicWord.doc

Излезе ето по този начин:

Il tenait une lettre à la main, il leva les yeux me

regarda puis de nouveau la lettre puis de nouveau

moi, derrière lui je pouvais voir aller et venir passer les

taches rouges acajou ocre des chevaux qu'on menait à

l'abreuvoir, la boue était si profonde qu'on enfonçait

dedans jusqu'aux chevilles mais je me rappelle que

pendant la nuit il avait brusquement gelé et Wack

entra dans la chambre en portant le café disant Les

chiens ont mangé la boue, je n'avais jamais entendu

...

Ще принтирам книгата и искам да я събера на по-малко страници.Надявам се да ми помогнете .

Благодаря предварително! :P

Когато копираш текста от книгата,след това натисни ЕNTER за да отиде маркера на нов ред, тогава селектирай текста и го прави на колони.

Ето това е въпрос "Как да конвертирам текст във формат колона в текст с нармални параграфи?" - те те такъв формат няма

Магията се нарича "Replace" и изглежда така:

Find what: ^p

Replace whit: оставяш интервал

Е такова чудо - презентация в WORD чувам за пръв път. Да не би госпожицата(госпожата) нещо да не е разбрала? Или учителя нещо се е объркал. Я си направи нещата в WORD и вмъкни файла в PowerPoint-a та да не се чудиш какво да скалъпваш.

• Автор

Госпожицата е разбрала, не е нужно с този заядлив тон. И аз чувам за първи път. Всъщонст съветите ми помогнаха, оказа се, че точно това се иска. Ужасно безсмислено. Все пак форумът е за това - да питаш хората и ако могат да ти помогнат. Благодаря на всички.

Ето това е въпрос "Как да конвертирам текст във формат колона в текст с нармални параграфи?" - те те такъв формат няма

Магията се нарича "Replace" и изглежда така:

Find what: ^p

Replace whit: оставяш интервал

Ха-ха

Извинявам се за дебилския начин,по който си зададох въпроса :blink:

И много благодаря за отговора-реших проблема

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.