Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търси се шофьор!

Featured Replies

Ако шофьорите ги наемаха на работа както програмистите... ето как щеше да изглежда една обява: Длъжност: шофьор Изисквания: професионални навици на управление на леко- и тежкотоварни автомобили, тролеи, трамваи, влакове на метрото, трaктори, багери, БМП и съвременни леки/тежки танкове, на въоръжение в страните НАТО. Навици за ралийно и екстремално управление са задължителни. Опит във Формула-1 - препоръчва се. Кандидатите трябва да притежават сертификати от BMW, General Motors и Bosch, а също и дипломи за участие в големи международни ралита, но не по-стари от 2 години. Заплащанe: 300-500 лева, определя се в зависимоста от резултата на интервюто. Знания и опит в ремонт на бутални и роторни двигатели, автоматични и ръчни трансмисии, системи за запалване, бордови компютри, ABS, GPS и автомобилини аудио системи на водещи световни производители - задължително. Опит в провеждане на тенекеджийски и бояджийски работи - плюс.

Хахах , доста добро :) !

А смяна на ангренажен ремък през ауспуха, дали ще е предимство ?

Със сигурност, даже може да доведе до увеличаване на заплатата с 10 лева

• Автор

В зависимост от показаните резултати в процеса на работа може да се очаква повишение :withflowers:

T'ва си е пълна скръб. И като се сещам какви обяви съм чел. Администратор за 600 лв. А списъка с изисквания го четеш 2 минути. Айде нема нужда. Пак да се радваме че програмистите не строят сгради.......

• Автор

Ами... затова нека да се учим докато сме млади и след това да имаме късмета да попаднем на по-добра работа разбирасе не в България!

Ами... затова нека да се учим докато сме млади и след това да имаме късмета да попаднем на по-добра работа разбирасе не в България!

"Черната" статистика показва, че все повече хора имат този късмет.

• Автор

Винаги съм бил и винаги ще бъда на мнение че Българите сме уникален народ сам по себе си, много умни и талантливи хора сме, но за съжаление алчността при управляващите ни е дотолкова голяма че тази малка част алчни и непорочни хора засенчва хората който се опитват да докажат на света че Българите сме един народ заслужаващ уважение и има също голям принос за развитието на човешката раса! Тази алчност на тези хора до такава степен ни притисква ФИНАНСОВО, че колкото и да се мъчим не можем да успеем да живеем нормално в любимата ни страна "Нашият роден дом", това обаче е друга тема отваряна и дискутирана хиляди пъти и няма смисъл да отваряме наново старите рани! Решението е едно - .... Предварително се извинявам за изказването си, но прощавайте аз съм искрен и истински човек и когато имам да казвам нещо го казвам! Добре де, що така... така ли иначе мога да го постна някъде където нямате достъп да го изтриете.... ок няма значение, нека да го кажа така свалете правителството(без значение как) и няма да има нужда да работите в чужбина!

Редактирано от BssD
неподходящо изказване (преглед на промените)

Практиката показва,че повечето от българите работещи в чужбина се справят много добре,въпреки че там системата е доста по-ралична ,и там наистина се работи,а не като тука.

Каква е причината в България нищо да не става ? ами систамата ни е такава че талантите нямат поле за изява (с изклщючение за чалга певиците).

На всеки млад човек съм давал съвет да емигрира и да не си губи времето тук,аз също съм "пътник" в близко бъдеще.

След 20-30 год. в България ще останат само пенсионерите,учениците ,и разбира се м.а.н.г.а.л.и.т.е ,които пък не си играят ,а се множат серизно :cool:

Работната ръка ,която трябва да крепи икономиката на България няма да я има,и това е факт независимо дали на някои от вас ви харесва или не.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.