Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся програма за правене на анимации

Featured Replies

търся програма за правене на анимации.Ако има лесна за правене на 3d и на 2d.TANKC

• Автор
тя е някаква много дървена ако знаете други ми кажете!
  • Автор

k3d

k3d

това търся,но ако знаеш и за 2д анимация още по-добре ;):question:
  • Автор

Macromedia Flash

някоя друга тъс ми е много трудна!!!

Ти какво очакваш ??? Това не е направено да е лесно, а това ,че някои хора се опитват да го направят е друг въпрос. Задънена улица без изход . Хващаш по трудния начин и започваш . Аз не съм започнал със нек'ви подобия на програмки със които имитирам действие. Има малко хубав софтуер . Бас , че половината от рендерите които излизат от програмки като К3д ще изваждат перфектното стъкло... Така един реалистичен рендер няма да направиш ...Погледнети ги тези програмки , още 0.9 бета и вече ги смятате за перфектните ??? Вие хубаво си моделирайте със тях , но стигнете ли до операции като subdivide (суб разделяне) , я са бавни , я не могат да направят нещо както трябва...По-точно , не са хубави и свестни за целта , заеми си и изучи една свестна програма, на пример 3dsmax ... :) !

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

• Автор

Ти какво очакваш ??? Това не е направено да е лесно, а това ,че някои хора се опитват да го направят е друг въпрос. Задънена улица без изход . Хващаш по трудния начин и започваш . Аз не съм започнал със нек'ви подобия на програмки със които имитирам действие. Има малко хубав софтуер . Бас , че половината от рендерите които излизат от програмки като К3д ще изваждат перфектното стъкло... Така един реалистичен рендер няма да направиш ...Погледнети ги тези програмки , още 0.9 бета и вече ги смятате за перфектните ??? Вие хубаво си моделирайте със тях , но стигнете ли до операции като subdivide (суб разделяне) , я са бавни , я не могат да направят нещо както трябва...По-точно , не са хубави и свестни за целта , заеми си и изучи една свестна програма, на пример 3dsmax ... :) !

изтеклих си k3d направих една 3д чаша и резултата беше черна чаша :hush: Но ако знаете програма за 2д анимация ще съм ви благодарен!
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор
искам програми за 2д анимация!!!!

искам програми за 2д анимация!!!!

Вече ти отговориха - Macromedia Flash (вече всъщност Adobe Flash). Photoshop също има солидни възможности за анимация. Но ако очакваш програмата да върши работата вместо теб - ами объркал си се, меко казано.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Вече ти отговориха - Macromedia Flash (вече всъщност Adobe Flash). Photoshop също има солидни възможности за анимация. Но ако очакваш програмата да върши работата вместо теб - ами объркал си се, меко казано.

трябва ми някоя програма за анимация примерно toon boom но ми забива на петата минута от включването й!!!!!

Редактирано от jerii (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.