Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Adobe Flash

Featured Replies

Здравейте,

Сега малко съм новак затова се надявам да не ми се смеете много :oops: .Става въпрос за флаш игри.Свалям си аз следната игра

http://www.djidjibidji.com/components/com_...autoupdate=true

Декомпилирам я за да я превърна в .fla формат и съответно да си я едитна.Обаче какво става аджеба.Отварям я в adobe flash едитвам я за да си я настроя за мен обаче цялата игра ми се разваля.Ето за това имам впредвид:

http://dox.bg/files/dw?a=b26307728b

Вижте как всичко е разместено(дори и и самия човек).Пък да не говорим за табелката къде пада(трябва да пада долу точно).И това не е само при тази игра.При много игри така ми става разместено.Идей от какво е това и как може да се оправи ? :baby:.

Имам въпрос при едитването на игрите за да има съответно класация.Как става самия процес?

Какво трябва да се промени в играта.Моя файл който запаметява игрите се казва add_highscore.php.Къде трябва да се постави това.Някакъв код трябва ли да се добавя? и т.н.Надявам се да ми обясните ако не съм много нахален :whist:.

Поздрави,

• Автор

Е не мгоа да повярвам ,че никой не може да помогне :cheers:

Неможеш да декомпилираш игра на 100% с каквато и да е било програма, трябва ти изходният код(source code) на играта за да я модифицираш!

• Автор

Неможеш да декомпилираш игра на 100% с каквато и да е било програма, трябва ти изходният код(source code) на играта за да я модифицираш!

Свалям си играта в .swf формат.Свалям си програмата Sothlink SWF Decompilier.Запаметявам я в .fla формат и я отварям в adobe flash и си едитвам всичко(възможно което може).

Пич самото декомпилиране на играта не може да се осъществи на 100% и е много вероятно по време на декомпилацията кода да се счупи и след ново компилиране да не работи.

• Автор

Пич самото декомпилиране на играта не може да се осъществи на 100% и е много вероятно по време на декомпилацията кода да се счупи и след ново компилиране да не работи.

Дори и да е така при повечето игри ми излиза нужния код.Тогава да попитам на какъв принцип са сайтовете pisnami.net,djidjibidji.com?.На същия принцип са.Просто аз незнам къде или по точно няма кой да ми обясни какво да променя при самата игра след като я превърна .fla формат.

Значи ако обясниш каква ти е крайната цел ще бъде, ама много по-лесно.

• Автор

Значи ако обясниш каква ти е крайната цел ще бъде, ама много по-лесно.

Добре може би наистина не подходих правилно.Става въпрос ,че желая да изградя сайт по подобие на сайтовете като pisnami.net,djidjibjdji.com и тем подобни.И до колкото разбрах трябва да едитвам самите игри и да настройвам променливите към моя файл.Т.е за да изпращат рекордите в моя сайт трябва дда им променям кода.Надявам се сега да съм бил точен.Или по точно искам да разбера на какъв принцип са сайтовете с флаш игрички поддържащи класация.

Според мен по-скоро ти трябва "кода" на играта които подава статистиката за да си го вградиш в твоя сайт. т.е. точно обратното на това което искаш да направиш. Поне готовите системи за сайт за флаш игри, с които съм се сблъсквал, са направени така. :)

• Автор

Според мен по-скоро ти трябва "кода" на играта които подава статистиката за да си го вградиш в твоя сайт. т.е. точно обратното на това което искаш да направиш. Поне готовите системи за сайт за флаш игри, с които съм се сблъсквал, са направени така. :)

Незнам какво ми трябва.Затова пиша тук и се надявам да получа помощ :).

Имаш нужда сам да си напишеш игрите или да позлваш безплатни флаш компоненти, разтърси се из интернет използвайки търсачка, препоръчвам най-ефикасната "google", има хиляди безплатни игри на който можеш да дръпнеш изходният код.

• Автор

Имаш нужда сам да си напишеш игрите или да позлваш безплатни флаш компоненти, разтърси се из интернет използвайки търсачка, препоръчвам най-ефикасната "google", има хиляди безплатни игри на който можеш да дръпнеш изходният код.

Знам това нещо.Обясниха ми го и е екипа на Pisnami.net И djidjibidji.com.Примерно влизам в този сайт:

http://www.lookpink.com/games/swfs/

Харесвам си игра.Свалям я и какво правя след това.Точно това искам да узная.Кое да едитна.

Здравей, не ти трябва да едитваш "swf" файловете а ".fla" файловете, ще ти споделя някой игри некомпилирани за да се научиш, но за съжаление аз не съм flash developer и няма да мога да ти помогна много.

• Автор

Да ,но точно това е проблема.Незнам кое да едитна.Затова пиша тук :).

• 1 месец по-късно...

Здравейте имам нужда от спещна помощ ..... Трябва да наредя PDF файлове,да се отварят един след друг/като каталог/,но не знам как става това.Може ли някой да ми помогне ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.