Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да и предложим

Featured Replies

Здравейте,аз съм момче на 11г. от Бургас. Харесвам едно момиче и разбрах, че и тя ме харесва.Но незнам как да и предложа да станем гаджета. Моля дайте ми савети!!!

Направо я целуни-

то и без това не си губите времето много

:)

Май е по-добре да залегнеш на учебниците ! Като ти гледам правописа - имаш нужда от учене , а не от гаджета ! За да не ти харесат двойките бележника !

Май е по-добре да залегнеш на учебниците !

Като ти гледам правописа - имаш нужда от учене , а не от гаджета !

За да не ти харесат двойките бележника !

Е поне е писал на кирилица .. и това си е напредък ;)

Момко рано ти е още за жени .. само ще ти чупят нервите .... повярвай с вреемто ще имаш достатъчно възможности да си наваксаш ;)

Май е по-добре да залегнеш на учебниците !

Като ти гледам правописа - имаш нужда от учене , а не от гаджета !

За да не ти харесат двойките бележника !

сАвета ти е правилен,ама пусто младо де време за учене,кат гаджета само му се привиждат

;)

Здравейте,аз съм момче на 11г. от Бургас. Харесвам едно момиче и разбрах, че и тя ме харесва.Но незнам как да и предложа да станем гаджета.

Моля дайте ми савети!!!

По-добре отиди да си играеш с количките...Или най-добре залегни над букварчето.

Неграмотността ти е просто фрапантна... ;)

Приятел отиваш и целуваш мацката, приближаваш се до нея по близко от нормалното и и казваш, уау чувството да бъда до човек толкова прекрасен е несравнимо и никога не съм го изпитвал до сега, ти си човека с който искам да го споделя и kiss и т.н. Успеех П.С.: Де да бях и аз тъй млад...

Редактирано от BssD (преглед на промените)

Приятел отиваш и целуваш мацката, приближаваш се до нея по близко от нормалното и и казваш, уау чувството да бъда до човек толкова прекрасен е несравнимо и никога не съм го изпитвал до сега, ти си човека с който искам да го споделя и kiss и т.н.

Успеех

П.С.: Де да бях и аз тъй млад...

Е аз нали по-горе точно това му предложих-

не мъчи детето с такива сложни обясняваници

:eek:

:ph34r: Е нали все някога трябва и на романтика да се научи, аааах колко ми липсват такива моменти :blink:
  • 4 седмици по-късно...

Приятел няма нищо за обесняване, просто действай. Аз купих една розичка(като за пръв път е по-романтично без панделки и др. такива), отидох до тях подарих и розичката и я целунах, посля тя ме държа два дни в напрежение и до сега сме щастлива двойка ;) Тва е от мен

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,аз съм момче на 11г. от Бургас. Харесвам едно момиче и разбрах, че и тя ме харесва.Но незнам как да и предложа да станем гаджета.

Моля дайте ми савети!!!

Ако те е срам да и предложиш лице в лице,пробвай като и напишеш съобщение (но някакво,което да я вплени) или да и кажеш по телефона.Оттам нататък нещата стават лесно и бързо :dollars:

Боже,как ми липсват такива моменти!Всяка възраст или човек си има етапи в живота: смс -и, бележки (най - тъпата беше: търся си гадже,звънни ми на******,дадена ми от приятелка на момичето),цветя (за съжаление толкова бях сгафил,че майката каза,че са хубави...след време докато 'съсипвах' дъщеря й,на която уж не й пукало),флиртове и свалки.Най - обичам да гледам филм у момиче и то да ме е поканило. Особено приятно беше момиче, докато ме караше да ревнувам... гледа мен и целува 'момчето',което е хванато за Коледа,Свети Валентин или 8ми март).... добре,че съм само на 22 :clap::yanim:;)

Голям сладур си. А бе хора вие сериозно ли си мислите,че ще ви послуша да се заеме само с ученето? Та те хормоните му избиват през ушите и редовно се затваря в банята,та вие ще го тормозите с учене(иронично казано).Бях забравила за предлагането :bubblegum: Та ти си само на 11 майко мила и аз си мислих,че съм започнала рано на 14.Ами по мое време беше с бележки под вратата на горските училища.Сега не знам.Отиди направо и й го кажи.За романтика не знам ние жените на тази възраст не го оценяваме много.Може да те сметне за мухлю така,че ти сам си реши.А за ученето това е бъдещето ти,а това момиче надали така,че внимателската

Голям сладур си.

А бе хора вие сериозно ли си мислите,че ще ви послуша да се заеме само с ученето?

Та те хормоните му избиват през ушите и редовно се затваря в банята,та вие ще го тормозите с учене(иронично казано).Бях забравила за предлагането :giggle1: Та ти си само на 11 майко мила и аз си мислих,че съм започнала рано на 14.Ами по мое време беше с бележки под вратата на горските училища.Сега не знам.Отиди направо и й го кажи.За романтика не знам ние жените на тази възраст не го оценяваме много.Може да те сметне за мухлю така,че ти сам си реши.А за ученето това е бъдещето ти,а това момиче надали така,че внимателската

Сега има интернет и телефони,ако го я срам да и каже лице в лице,има си начини :)

Сега има интернет и телефони,ако го я срам да и каже лице в лице,има си начини :whist:

Лице в лице има по-голям ефект.Може да те помисли за страхливец.

ти още ли не си я хванал за г*за :cool:

Да не го хване за гуша.Има и огин момичета.Един път ми отвъртяха един шамар.

Хаха, значи помниш когато ти отвъртях шамар заради това

WTF?

WTF?

2ма души пишат от 1 акаунт.. :)

Лице в лице има по-голям ефект.Може да те помисли за страхливец.

Е зависи какво ще и напишеш.Трябва да подбереш думите внимателно ,да гледаш да са нежни и тем подобни.Ако не може да измисли нищо,да ми драсне 1 ЛС,аз ще го запозная с нещата :)

Хахаа :) ,младежките години си помните а :P

Един шамар на проблем ще го правим :baby:

Обясни на момчето Илиев,как вие власите сваляте румънки.

Мъже спрете да влизате в ДЕТСКАТА ЗОНА!!

WTF?

Не си разбрал, аз и приятелят ми пишем от един акаунд.

Илиев мъжът ми го прави на проблем, въпреки, че всичките шамарчета си ги е заслужил!

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.