Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на лаптоп (Sandy Bridge)

Featured Replies

Здравейте, обикновено не питам, но сега определено ме обзеха съмнения. Моля, посъветвайте ме - да изчакам ли за лаптоп със Sandy Bridge процесор или не?

До преди няколко минути въобще не обмислях такава възможност, но попаданах на следната статия Ревю на Acer Asprie 5750 (с Core i3 от Sandy Bridge). За да ви спестя четенето казват, че core i3 (от новата серия) с вградена графика (Intel HD 2000) се справят по-добре от core i5 и AMD Radeon 5470. Не съм маниак на тема игри - дори и вече май не играя, заслужава ли си? Толкова голяма ли е разликата в производителността?

Основното натоварването - ще бъде възпроизвеждането на HD видео (и малко конвертиране, но най-много 720р).

Същевременно дайте някое конкретно предложение - екран 15 инча (това е оптимално за мен, може и 16), VGA не ми трябва (без него по-добре), Display port/HDMI да има, а живота на батерията практически е без значение. Ако не ставам нахален и едно USB 3 :lol6:

Редактирано от NEOhidra (преглед на промените)

Моето лично мнение е, че специално за лаптоп си струва човек да инвестира, защото лаптопът винаги държи цена!!! Не е като настолните компютри, които след година, не можеш да им вземеш и 50% от парите, които си вложил. Лаптопа и да го вземеш след година-две, като ти омръзне ще можеш да му вземеш добри пари, които можеш да инвестираш в по-актулана машина. От друга страна ако ще и с Core i7 да е и с, колкото си щеш рам, на каквато и честота - ще те спъва твърдия диск, който се върти на 4 500 об. Така, че като бързодействие, не очаквай много, за да не се разочароваш, като мен! Имаше един варненски сайт за лаптопи, ама като не го помня сега. Ако някой се сети, нека да му даде линк на момчето...има много добри машини там!

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.