Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Legend of the Seeker - ще има ли трети сезон?

Featured Replies

Публикувано изображение

Сериалът започва снимки през 2008 година. Следва историята от книгата на Тери Гуудкайнд "Мечът на истината" и ни разказва за младия син на дървар, от който зависи съдбата на човечеството. В ролите са Крейг Хорнър (Ричърд Сайфър - Търсачът), Бриджит Рейгън (Калан Амнел - Последната Майка изповедник), Брус Спенс (Зед - Магиосник от първия орден), Крег Паркър (Мрачния Рал) и др.

Не мисля, че има какво точно да разкажа са сериала, защото ако сте в тази тема знаете за какво става дума. Сериалът бе прекъснат през май месец 2010 година. От тогава насам се е появила кампанията "Спасете нашия Търсач" ("Save our Seeker") в която хиляди хора даряват пари за осъществяването на трети сезон от поредицата. Въпреки успеха на сериала от американският телевизионен канал АВС нито потвърждават прекъсването, нито го отричат. За всички от екипа е било изненада, че предаването се прекъсва! През 2010 година на Ring*Con Крег Паркър и Брус Спенс са заявили, че не вярват, че спирането на сериала е окончателно. Аз попълних петицията за трети сезон независимо дали ще има или не - надеждата умира последна. Лично мнение е, че това е най-добрия сериал в този жанр. Гледал съм доста такива като "Херкулес", "Зина принцесата войн", "Мерлин", но такъв като "Мечът на Истината" за мен няма! Изкажете мненията си и впечатленията си от сериала тук в тази тема. Ако имате новини за трети сезон, МОЛЯ ВИ споделете, защото докато не разбера нещо няма да спя спокойно. Наистина това е първия сериал, който така ме зарибява.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Ами от това, което намирам по различните сайтове смятам ,че това беше за сериала. Навсякаде пише ,че е приключен и няма да излизат нови серии. Тук

• Автор

До колкото знам аз никъде не е обявено официално, че е прекратен. Знам, че дистрибутора на сериала се е отказал от него, но това не е официално потвърждение за прекъсване на филма. В доста форуми съм чел, че ако продажбите на първите два сезона се покачат, ще има достатъчно бюджет за трети сезон. Всеки ден търся информация или потвърждение за нещо, но нищо не намирам. :yanim:

Намирам го за сапунка този сериал. Ричард ми е някакъв лигав, детински пресъздаден. Калан и тя. А тази бяла рокля дето не се цапа, е те това е ада на всички производители на перилни препарати... Вярно че книгите не са особено тежки, но сериала е тотална лигавщина, да не говорим че грам не следва сюжета. Казвам го от гледната точка на човек чел книгите и очаквал да види прочетеното подобаващо пресъздадено на малкия екран.

• Автор

Намирам го за сапунка този сериал. Ричард ми е някакъв лигав, детински пресъздаден. Калан и тя. А тази бяла рокля дето не се цапа, е те това е ада на всички производители на перилни препарати... Вярно че книгите не са особено тежки, но сериала е тотална лигавщина, да не говорим че грам не следва сюжета. Казвам го от гледната точка на човек чел книгите и очаквал да види прочетеното подобаващо пресъздадено на малкия екран.

Уважавам мнението ти, но аз като гледах Prince of Persia The Sаnds of Time не очаквах уоктру с реални хора! :(

Уважавам мнението ти, но аз като гледах Prince of Persia The Sаnds of Time не очаквах уоктру с реални хора! :lol6:

Разбирам напълно какво имаш предвид. Съгласен съм че на малко книги им отива да бъдат филмиране стъпка по стъпка. Но с темповете с които върви развитието в този сериал, за да покрият историята ще трябва да направят повече епизоди от The bold and the beautiful. Така, всеки епизод да спасяват някого и сериала да е само около това е несериозно и безидейно.
  • Автор

Разбирам напълно какво имаш предвид. Съгласен съм че на малко книги им отива да бъдат филмиране стъпка по стъпка. Но с темповете с които върви развитието в този сериал, за да покрият историята ще трябва да направят повече епизоди от The bold and the beautiful. Така, всеки епизод да спасяват някого и сериала да е само около това е несериозно и безидейно.

Тук вече сме на едно мнение и точно поради това се надявам да направят трети сезон, в който може да се направят промените които ще подобрят сериала.

А впрочем, някой знае ли дали/къде ще се прати петицията след като стигне лимита си? Give Legend of The Seeker Season 3

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.