Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

пренасочване-въпрос

Featured Replies

здравейте въпросът ми: значи на едната страница на сайта ми има няколко бутона който пренасочват към други сайтове и като се натисне върху тях те изчесват ,, как да направя така че като се натисне на всички бутони да се пренасочи автоматично към друга страница от сайта тоест да се зареди друга, но автоматично

хаха , някой от приятелите ми ме питат как да си направят бутоните да се махат .. а ти обратното

Питам не как да исчезват а как влед като исчезнат да се пренасочи към друга страница

Не знам как си реализирал кода, който скрива бутоните, но защо не проверяваш в този код, кога вече няма останали видими бутони и да заредиш нов адрес ? С един Javascript трябва да стане.

Как би изглеждал този код защото не съм много добре с JavaScript

Как би изглеждал този код защото не съм много добре с JavaScript

Е как така ?

Нали вече имаш код за скриване на бутони ?

Дай да го видим този код !

здравейте

въпросът ми:

значи на едната страница на сайта ми има няколко бутона който пренасочват към други сайтове и като се натисне върху тях те изчесват ,, как да направя така че като се натисне на всички бутони да се пренасочи автоматично към друга страница от сайта тоест да се зареди друга, но автоматично

1. като направиш линковете от другата страница да се зареждат във frame/рамка на твойта страница

2. като на всяка страница сложиш бутоните, примерно:

http://professor.hit.bg/gallery.html

http://professor.hit.bg/resources.html

http://professor.hit.bg/index.html

всичките линкове са всъщност една страница (copy/paste с малко промени и различно име)

п.с. ако бутоните изчезват и на тяхно място остава бяло поле значи просто линка, който сочи към картинката на бутона в новата страница е грешен...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Нещо не сте ме разбрали въпросът е как след като е натиснато приметно на определени бутони те исчезват,а въпросът е след ксто исчезнат как да напрая така че да се зареди дрига част от сайта.Ще ползвам хаст от hit.bg така че трябва да няма PHP

я намери някой сайт дето е направен както искаш и дай линк че явно тука никой не разбира какво искаш...

bg.txt това е кода на страницата и как да направя така ,че след като е натиснато на бутоните да се пренасочва към друга страница автоматично

Авторе, май никой в темата не разбира, какво искаш да направиш! Под "пренасочване" визираш зареждането на страница в текущия или нов прозорец? Кодът ти е пълен с грешки и неправилно nested елементи, javascript-а е недовършен и с някакви loop-ещи таймери, 'дето не ми разбирам смисъла, но проблемът може да е в мен! В момента с windows.open отваряш нов прозорец/таб с адреса ти за "пренасочване"! Можеш да използваш location.href за зареждане на страница в текущия прозорец/таб!

Опитай пак да обясниш какъв ефект целиш да постигнеш!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.