Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с boot на windows-а

Featured Replies

и сега какво трябва да направя ? исталиране на нов win? как мога да открия файловете от С и да ги копирам в Д ? може ли да стане през cmd ? файлове от autocad много са ми нужни

Има програми, които могат да възстановят изтрит дял.

Аз обаче срещам трудност да намеря безплатна, която да може да бъде пусната от LiveCD.

Ти си трай и не барай повече нищо, докато аз или някой съфорумник не ти дадем нужната програмка.

п.п опитай тази програмка, но тъй като дистибутива на Windows файлове е забранен по лиценз, не е просто готов ISO, ще трябва да си го направиш, следвайки упътването http://www.easeus.com/partition-recovery/winpe-for-partition-recovery.htm

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Има програми, които могат да възстановят изтрит дял.

Аз обаче срещам трудност да намеря безплатна, която да може да бъде пусната от LiveCD.

Ти си трай и не барай повече нищо, докато аз или някой съфорумник не ти дадем нужната програмка.

п.п опитай тази програмка, но тъй като дистибутива на Windows файлове е забранен по лиценз, не е просто готов ISO, ще трябва да си го направиш, следвайки упътването http://www.easeus.com/partition-recovery/winpe-for-partition-recovery.htm

не го чаткам английския ! може ли да копирам С то е към 30GB от command prompt в D имаше някакви команди ама не го помня

не го чаткам английския ! може ли да копирам С то е към 30GB от command prompt в D имаше някакви команди ама не го помня

няма такава програма ! има команда която копира цяла папка , но не цяло у-во !

Ти май не схващаш. Нямаш C:, целият дял е изтрит, а информацията изгубена, ако направиш какъвто и да е опит за презаписване. То не ти намира дяла, ти искаш да копираш от C:, C: НЯМАШ.

Последен знак на добра воля-Потърпи и довечера ще се опитам да кача ISO, което ще запишеш на диск, за да си възстановиш дяла. Междувременно, опиташ ли да създадеш нов дял, да форматираш и да инсталираш, отписвай си всичката ценна информация.

п.п Никой не е казал, че ще е лесно. За това хора като мен и колегата Илиев получаваме заплащане за подобни дейности.

• Автор

Някъде в нета прочетох че може да се направи чрез Linux Ubuntu, като се сложи на флашка и от там се стартира без инсталация и мога да видя всички файлове и да си ги копирам в D . Някой запознат ли е с този метод ?

Някъде в нета прочетох че може да се направи чрез Linux Ubuntu, като се сложи на флашка и от там се стартира без инсталация и мога да видя всички файлове и да си ги копирам в D . Някой запознат ли е с този метод ?

Абе ти тъпо упорстваш, няма дял! Ни Линукс, ни Уникс, ни нищо няма да ти види файловете, ако правилно съм преценил ситуацията!!!!

Ако дялът беше там, можеше да си копираш каквото ти трябва с LiveCD, ама като дяла го няма, кво правим?

Докато не го възстановим, НИЩО не можеш да копираш.

Надявам се, пределно ясен бях.

• Автор

Абе ти тъпо упорстваш, няма дял! Ни Линукс, ни Уникс, ни нищо няма да ти види файловете, ако правилно съм преценил ситуацията!!!!

Ако дялът беше там, можеше да си копираш каквото ти трябва с LiveCD, ама като дяла го няма, кво правим?

Докато не го възстановим, НИЩО не можеш да копираш.

Надявам се, пределно ясен бях.

файловете ги има ! проверих го през coomand prompt . Всичко си стои . Само няма операционна система

файловете ги има ! проверих го през coomand prompt . Всичко си стои . Само няма операционна система

Значи, да резюмираме.

Ползвал си програма за кракване на пароли, след което компютърът не стартира операрионната система, инструментите на Windows въобще не намират такава система.

Ако смяташ, че файловете са все още на диска и аз грешно съм решил, че цял дял е пострадал, то ползвай PCLinuxOS LiveCD и си качи каквото ти трябва на флашката или го прехвърли на другият дял.

Информацията, която получих обаче ми говори че си затрил целият системен дял, нещо коет много лесно щях да разбера, ако машинката беше при мен. Ама така си гадаем на боб, кафе, леща и ориз.

Та, ако наистина файловете са "някъде там" действай и си ги копирай.

Много се извинявам, ако предният ми пост е прозвучал грубо, много ми се събра днес...

• Автор

изтеглих обунтото и го записах на диск. Boot-ах го през диск и ми отвори като операционна система и си преместих файловете ! :rolleyes: най-важната работа свърших! !! Искам да благодаря на всички които ми помагаха !!!! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!! А сега дали може да му сложа файловете примерно които липсват и да тръгне windows-a

/??

Редактирано от vankoludiq (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/info.php?id=16296 от тук си изтеглих обунтото и го записах на диск. Boot-ах го през диск и ми отвори като операционна система и си преместих файловете ! :rolleyes: най-важната работа свърших! !! Искам да благодаря на всички които ми помагаха !!!! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!

Браво.

Сега можеш да удариш чист преинстал, макар че ми е непонятно до каква степен Орпфхака може да повреди Windows, че повечето процедури за поправка да не работят...

• Автор

сега имам друг проблем . Форматирах си компа при инсталацията и качих ubunto. след това го изтрих и сега ми дава грешка " GRUB loading. error: no such partition grub rescue> не мога да си инсталирам ОС ! какво да правя ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.