Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталирането на Nero Burning Rom 7.0.5.4

Featured Replies

Здравейте. Днес си изтеглих Nero Burning Rom 7.0.5.4 ама немога да го инсталирам sad.gif

1 махам старото неро и започвам да инсталирам 7-та

по.казва ми този прозорец

t_8da2cb0f1ed394d3797e1848b02a206e.jpg

след 2-3 сек ми показва този прозорец

t_020a582cc9e9365c7a816a9c217e494c.jpg

2.появява ми се

t_f2f3ad7aaab06f26ba0a5dd138c93452.jpg

и тук вече хората колко кейгени ми дадоха ама никой неработи каквото и да напиша все се появавя

t_8da487bdfbad2071d25b07bc2349edac.jpg

Ако знаете някой начин по който мога да я инстална програмата кажете :bye:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор
Доколкото виждам,там пише че е "демо" версия,от къде го свали? Опитаи от другаде.

<{POST_SNAPBACK}>

изтеглих го от тук

Demo-то попринцип се сваля от официалния сайт. По-рано имах бъгът че слад като рестартирам РС-то и пусна неро винаги искаше пак да му напиша серийния номер.

Редактирано от TE_BG (преглед на промените)

Нямах проблеми с демо-то.

Вчера го свалих от ftp-то на Неро и го инсталирах.

Деинсталирал ли си предната версия?!

Имам няколко въпроса към теб:

1 След като деинсталира старата версия почисти ли регистъра

2 Убеди ли се, че в Documents and Settings не е останала някоя папчица/exe-нце, а в Program files/Common files папката?

Това,че е демо не пречи!

Деинсталирай наново,пусни една търсачка за "Nero" и "Ahead", мини през регистъра и пак пробвай.

ПП Да не си забравил да деинсталираш нещо-като "InCD" например

Редактирано от gpp (преглед на промените)

• Автор
Имам няколко въпроса към теб:

1 След като деинсталира старата версия почисти ли регистъра

2 Убеди ли се, че в Documents and Settings не е останала някоя папчица/exe-нце, а в Program files/Common files papkata?

Това,че е демо не пречи!

Деинсталирай наново,пусни една търсачка за "Nero" и "Ahead", мини през регистъра и пак пробвай.

<{POST_SNAPBACK}>

1-то него направих защото незнам как,2-то го направих ама пак нестава sad.gif

Редактирано от grunov (преглед на промените)

RegSupreme Pro

По-горното е тук(на сайта),но не е в първа младост.

Инсталираш я (има български ез.),кликваш на най-десният горен таб,избираш дълбоко сканиране и чакаш.

Между другото(без да се обиждаш) провери пак в Add/Remove програмс дали няма някой останал модул

• Автор
Между другото(без да се обиждаш) провери пак в Add/Remove програмс дали няма някой останал модул

<{POST_SNAPBACK}>

Проверих ,и то не един път. Пак нестава .Свалих го и от един тракер /нерото/ пак нестава .. а стига бе..какво иска тая програма начи :clap:

Редактирано от grunov (преглед на промените)

Аз имах подобен пробле, просто с кейгена за неро седем генерирай подред няколко кода, примерно 5-6 и 7 го сложи. При мен така се оправи.

Здравейте. Днес си изтеглих Nero Burning Room 7.0.5.4  ама немога да го инсталирам  sad.gif 

1  махам старото неро и започвам да инсталирам 7-та

по.казва ми този прозорец

t_8da2cb0f1ed394d3797e1848b02a206e.jpg

след 2-3 сек  ми показва този прозорец

t_020a582cc9e9365c7a816a9c217e494c.jpg

2.появява ми се 

t_f2f3ad7aaab06f26ba0a5dd138c93452.jpg

и тук вече хората колко кейгени ми дадоха ама никой неработи каквото и да напиша все се появавя

t_8da487bdfbad2071d25b07bc2349edac.jpg

Ако знаете някой начин по който мога да я инстална програмата кажете  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

http://rapidshare.de/files/12695044/Nero7.0-Kg.rar -пробваи тук

а какво да напиша за да стане отваряемо Nero7.0-Kg.rar

Ето ти няколко серийни номера:

1C80-0010-8001-0000-2468-1873-4466

1C80-0010-8001-0000-5466-9470-7384

1C80-0010-8001-0000-1479-3406-7165

1C80-0010-8001-0000-7013-0201-6138

1C82-0010-8001-0000-7247-9311-9706

1C82-0010-8001-0000-1256-2607-2988

Тези Демо версий са пълна заблуда Мога да кажа ,че и с тези серйини нонера не извършват и 100 % от функцйите!!!

Просто невиждам каква е идеята да сваляте Демо и после да го регистрирате .За всеки плъгин да турсиш клуча и тнн.Примерно инсталирайте си Демо-то на NERO 7 Premium със всички ключове .После се опитайте да пуснете всички функцйи една по една и тогава ще видите ,че 20% от тях не работят.

Според мене по-добрия вариянт е да си дръпнете със някоя P2P програма рипнато от орегинал NERO и да го инсталирате .Вярно,че не е 25 MB ами е някаде към 500-600 MB и ще ви отнеме повечко време докато го свалите ,но поне ще знаете,че ползвате нещо на 100% от капацитета !!! :yanim:

Тези Демо версий са пълна заблуда Мога да кажа ,че и с тези серйини нонера не извършват и 100 % от функцйите!!!

Просто невиждам каква е идеята да сваляте Демо и после да го регистрирате .За всеки плъгин да турсиш клуча и тнн.Примерно инсталирайте си Демо-то на NERO 7  Premium със всички  ключове .После се опитайте да пуснете всички функцйи една по една и тогава ще видите ,че 20% от тях не работят.

Според мене по-добрия вариянт е да си дръпнете със някоя P2P програма рипнато от орегинал NERO и да го инсталирате .Вярно,че не е 25 MB ами е някаде към 500-600 MB и ще ви отнеме повечко време докато го свалите ,но поне ще знаете,че ползвате нещо на 100% от капацитета !!! :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

To хубуу, лошу нямъ :yanim:

Ама как да ти дърпам тези мегабайти, като съм ограничен по трафик на 1 ГБ месечно? И по тази причина за торенти изобщо не смея и да помисля?

Впрочем по темата - както е писал gpp по-горе - наистина "Това,че е демо не пречи!" :bye:

• Автор

Ами аз като гледам навсякаде коментарите по програмата ,всички са доволни /проблем има само с инсталацията/ .

http://rapidshare.de/files/12695044/Nero7.0-Kg.rar -пробваи тук

<{POST_SNAPBACK}>

Май си забравил да дадеш ключа за архива. cool.gifДай го тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=17314

Редактирано от nakata60 (преглед на промените)

И при мен е така. Не знам какъв му е проблема, ама се изнервям като нямам най-новото излязло сложено на компютъра!

За тези, които имат проблеми с инсталацията препоръчвам да си изтеглят пълния пакет на NERO 7 от ТУК (торент е и изисква регистрация). Няма да имате проблеми с инсталацията...гаранция:yanim:

П.П. Към 1 гб. е обаче :sobbing: .

• 3 седмици по-късно...

Serials&keis-A8-Ahead7054-и си решаваш проблема

хайде да не ви мъча.с многомъка успях да го смъкна.

5C80-0010-8010-0000-0006-0603-3502-дано свърши работа

Да ви кажа моето скромно мнение... направо го трии и си слагай старото неро. Това новото е пълен боклук... Първо че спича много машината. Второ изсипва една кофа кодеци които само тварят прозореца. Трето ако не го инсталнеш варху Прозорес хп сп2 дирекно неможеш да правиш обложки на дисковете дирекно с написан траклист. Четварто изгармя ми сумати дискове.... преди това със старото не сам изгармял нито една бланка а аз си купувам само едни и същи.

Това е каквото мисля аз.. и от наблюденията ми към въпросното неро... а ти прави каквото ти душа сака laugh.gif

• 1 месец по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.