Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с driver или с OS?!?

Featured Replies

Значи проблема е следния имам лаптоп Toshiba Satellite A300D-16w PSAK8E.Искам да си преинстална компа(сега съм с Vista Ultimate SP1 32 bita.Значи пробвах с 7-ца 32бита тръгва всичко ок и стига точно до мястото дето да ме пита в кой хард диск да е ОС ,но там няма никой .Пита ме да си намеря drivers или да дам refresh ,после пробвах с Vista 32 bita също същата работа ,а с XP въобще не ми дава да тръгне инсталацията.Слагах всякакви drivers ама не става ако нещо друго изисква казвайте Та някой ако знае да помага. п.п.Да ме извините ако темата не е за тук :cheers:

За тук би трябвало да е темата, обаче нещо не можах да открия драйвера който си мислех че ще оправи нещата... Пробвай да влезеш в БИОС и там да намериш настройките на САТА контролера. Там евентуално трябва да има опция IDE emulation или нещо подобно. Като включиш контролера в ИДЕ режим пробвай пак да инсталираш Windows7.

Toshiba не пускали драйвери за това чудо за win7 ! и каква е причината за преинсталация ?!

• Автор

Toshiba не пускали драйвери за това чудо за win7 !

и каква е причината за преинсталация ?!

Причината за преинстала е ,че някой програми почнаха да сдават багажа :angry:.А и исках да го пробвам с 7-ца да видя как ще се държи АМД-то.Иначе на предни пост относно това ИДЕ въобще го няма имаше Кобинирано и нещо от сорта AHCI

Редактирано от Люби (преглед на промените)

имаш скрит дял с рестор за виста ! така ,че си ресторни виста и си гледай кефа !

• Автор

имаш скрит дял с рестор за виста ! така ,че си ресторни виста и си гледай кефа !

ама тоя рестор май е изтрит от други разбирачи и сега го няма.Иначе така е най добре.Има ли шанс да не е изтрит?

ама тоя рестор май е изтрит от други разбирачи и сега го няма.Иначе така е най добре.Има ли шанс да не е изтрит?

той е скрит дял ! виж точно как се активира в р-во на лаптопа !

• Автор

той е скрит дял ! виж точно как се активира в р-во на лаптопа !

хмммм нещо не те разбирам :rolleyes:

Try doing the recovery this way. Fully shutdown the laptop. While the laptop is OFF, hold down number '0'. (the number zero just about O and P. Turn ON the laptop while holding down number '0'. Let go of number '0' when you hear the laptop beeping. It will prompt you to the recovery process, you just have to choose the first options only and always follow the instructions. If there is an error code, try to write it down. the recovery will set the laptop back to its factory default and it will delete everything that you have saved, installed or downloaded on the laptop too. това е начина :rolleyes:

Причината за преинстала е ,че някой програми почнаха да сдават багажа :rolleyes:.А и исках да го пробвам с 7-ца да видя как ще се държи АМД-то.Иначе на предни пост относно това ИДЕ въобще го няма имаше Кобинирано и нещо от сорта AHCI

Изключи от биоса това AHCI и пусни уиндоуса пак.

Интересно. до сега не съм срещал такъв компютър. Моля те пробвай и кажи резултата.

хмммм нещо не те разбирам

Като си купил лаптопа,трябва да имаш с него и упътване за работа,при мене е на диск. Прочети го вътре е обяснено как да преинсталираш с помощта на скрития дял за възстановяване на OS.
  • Автор

Try doing the recovery this way. Fully shutdown the laptop.

While the laptop is OFF, hold down number '0'. (the number zero just about O and P.

Turn ON the laptop while holding down number '0'.

Let go of number '0' when you hear the laptop beeping.

It will prompt you to the recovery process, you just have to choose the first options only and always follow the instructions.

If there is an error code, try to write it down.

the recovery will set the laptop back to its factory default and it will delete everything that you have saved, installed or downloaded on the laptop too.

това е начина :cool:

Виж какво ми дава и пак не става :) или аз някъде бъркам :whist:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

бъркаш нещо !

ееееее стига де това ми излиза от това дето ми каза да правя :whist:

ееееее стига де това ми излиза от това дето ми каза да правя :whist:

моя грешка - явно е било за друга тошиба http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

ето линк за р-во !

• Автор

моя грешка - явно е било за друга тошиба http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

ето линк за р-во !

Гледам ,чета ,мъча ама пак нещо не уцелвам ваксата :speak:
  • Автор

Градски , повече от това не мога да ти помогна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

пак е нещо .благодаря все пак за помощта.Иначе ако може някой да помогне да намеря драйвари ,за да инстална др копие :clap:

пак е нещо .благодаря все пак за помощта.Иначе ако може някой да помогне да намеря драйвари ,за да инстална др копие :angry:

ето тук :blink:

• Автор

Не може да не става.Явно ти нещо бъркаш !

И аз това се чудя къде бъркам ама нз и аз.Иначе всичко е инсталнато ама пак не става нещо.Гледах в др. форум със същия проблем като моя и пича некак си го решил проблема лошото е че постовете са от 2009г :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.