Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с достъп до определени сайтове

Featured Replies

Имам проблем със свързването към няколко интернет сайта замунда, арена и пр. Допуска ме да вляза в главната страница и след определено време достъпа спира и не мога да продължа. Ползвам интернет от vivacom с рутер като се има напредвид че 3ма човека ползваме интернет през него и другите двама имат постоянен достъп до тези сайтове...първоначално мислех че проблема е в защитната стена но пробвах да я изключа а проблема остана. Ползвам Windows 7 и антивирусна Avira. Ако някой може да ми помогне нека да заповяда. Извинявам се ако съм объркал раздела на форума но съм нов... благодаря предварително!

• Автор

Токущо пробвах. След като я изключих си ввървеше нормално, после когато я включих пак излезе проблема, изключих я отново но проблема остана, значи явно не е от антивирусната...

и аз имам същия проблем... пуска ме само до начална страница нататък пуска на през 10 минути..

какъв интернет ползваш ?!

какъв интернет ползваш ?!

на Виваком/бтк съм . но преди да си преинсталирам компа нямах такъв проблем... антивирусната ми е ESET Smart security 4 но надали да е и от нея

Редактирано от angel_of_death (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

проблем с някои уеб страници-допуска ме и след 5 мин ми блокира компютъра и ми отваря син екран :blink:ако можете помогнете

Редактирано от petera (преглед на промените)

проблем с някои уеб страници-допуска ме и след 5 мин ми блокира компютъра и ми отваря син екран :blink:

Направи си своя тема, не пиши по чуждите и обясни по-подробно(поне какво пише на синия екран)!

извинявайте,нов съм и не знаех -не знам какво пише на синия екран-на китайски е.и компа се блокира и сега пиша и очаквам пак да ми блокира.цъква нещо вътре и се изключва

никой ли си няма на представа за това защо като се опитам да влеза в замунда и ми дава Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET) ?

извинявайте,нов съм и не знаех -не знам какво пише на синия екран-на китайски е.и компа се блокира

и сега пиша и очаквам пак да ми блокира.цъква нещо вътре и се изключва

В този форум половината сме китайци.

Снимай го този син екран с телефона и качи снимката някъде.

никой ли си няма на представа за това защо като се опитам да влеза в замунда и ми дава Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET) ?

През Safe mode with networking , пробвал ли си ? Ако не си направи го .

Имаш ограничение от доставчика на броя активни връзки към интернет, когато достигнеш лимита следващите се прекратяват!

За проба при тази грешка намали връзките на торент клиента!

Имаш ограничение от доставчика на броя активни връзки към интернет, когато достигнеш лимита следващите се прекратяват!

За проба при тази грешка намали връзките на торент клиента!

как се намалят ? че не съм много наясно..

как се намалят ? че не съм много наясно..

Направо го затвори, виж как ще е връзката, и ако е добре ще кажеш какъв ти е торент клиента и ще ти кажем как се ограничават връзките.

извинявайте,нов съм и не знаех -не знам какво пише на синия екран-на китайски е.и компа се блокира

и сега пиша и очаквам пак да ми блокира.цъква нещо вътре и се изключва

Нов ли си или си нова? Последно?

• Новобранец
  • Публикувано изображение
  • Група: Потребители
  • Град:corfu
  • Интереси:книги,филми,пътувания

проблем с някои уеб страници-допуска ме и след 5 мин ми блокира компютъра и ми отваря син екран :Pако можете помогнете

Чети ТУК!

http://www.kaldata.c...howtopic=161743

Направо го затвори, виж как ще е връзката, и ако е добре ще кажеш какъв ти е торент клиента и ще ти кажем как се ограничават връзките.

торент клиента от къде се гледа какъв е ?

торент клиента от къде се гледа какъв е ?

от иконите до часовника - най често използваните са една оранжева тъпа тиква:

Публикувано изображение

и µ в квадрат или кръг:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от the professor (преглед на промените)

от иконите до часовника - най често използваните са една оранжева тъпа тиква:

Публикувано изображение

и µ в квадрат или кръг:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

използвам Utorent

Редактирано от angel_of_death (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Явно проблема е неразрешим...има ли вероятност от замундата да са ме баннали, защото си взех лаптопа втора ръка и не съм преинсталирал уиндоус нищо не съм правил...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.