Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да я целуна

Featured Replies

Toва ме изкефи...а братовчеди?!?!?!

Абе най-добре е някоя какичка,поне кат я фанеш да я осетиш :)

ако ме разбираш кво искам да ти кажа де :cool::P

Абе най-добре е някоя какичка,поне кат я фанеш да я осетиш :whist:

ако ме разбираш кво искам да ти кажа де :) :)

Много неща можеш да усетиш.Шамар,подмокряне,плюнка.
Публикувано изображение

както виждаме не

таа какво толкова има да му мислиш целуваш я и ако се дръпне кълцаш и търсиш друга ся како му умуваш как кога защо дали направо ме изумявате както казаха по горе из постовете няма да се жениш за нея да ходиш с някого е временно принципно имам приятел който примерно беше с едно момиче 4 години и сега в момента са женени но принципно не се задаржаме ние българите по повечко с една как да го кажа ние сме ХИЩНИЦИ

Всички правила си имат изключения. Имам приятел,който след 5 годишна връзка и възможна сватба плаче в момента и се моли да се върнат дните,когато бяха заедно.Имам друг приятел,който след 3 годишна връзка се събудил и решил да промени нещо в живота си...започнал от гаджето си.Имах приятелка,която след 3 годишна връзка се възстановяваше,защото нейният изнервил,после се влюби пък в мен (или преигра),но това е друга тема за разговор. Не мога,реално погледнато да се сетя за дълга връзка завършила с годеж или брак... Но пък има време,да не предизвивам съдбата.

Абе най-добре е някоя какичка,поне кат я фанеш да я осетиш :clap:

ако ме разбираш кво искам да ти кажа де ;):yanim:

Вземи кака да те отрака :) , особено на днешно време.На 22 съм и повечето момичета около моята възраст се чудят кой какво кара и какво работи (няма лошо, естествен подбор), но пък не осъзнават,че стават аксесоар към колата...По малките пък са на тема чалга,грим и напиване - ех,как се съсипаха малките!

Редактирано от maver (преглед на промените)

Абе какви са тея коментари дет пишете,слагате снимки и на какви се правите...Момчето иска съвети ,а не прорицания чрез картинки :)

Редактирано от Минков (преглед на промените)

С тези темпове до 3000г може и да е ожените http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Как сипваш на всички, не е истина просто. :)

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

Как сипваш на всички, не е истина просто. :whist:

все пак ти си хейтър , не съм аз :)

Благодаря за съветите. Успях да я целуна :)

Насила ли? :(
  • 4 години по-късно...

Ето какво може да направиш, за да разбереш дали е готова да я целунеш.

Докато си говорите може да се протегнеш и да й докоснеш косата, докато същевременно може да отправиш някакъв коментар за нея!
Нещо като: "костати ти изглежда много мека" и после да я целунеш съвсем лекичко. 

Това на което да обърнеш внимание е да видиш дали тя ще реагира положително на този лек физически контакт. Ако е така това значи че играта върви.

Ако забележиш, че се усмихва и се приближава по-близо, докато й пипаш косата, може да приемеш това като сигурен знак и от там да действаш. Това значи че изпитва привличане към теб.

Ако обаче се дръпне може би ще трябва да поспреш и да пробваш след известно време.

Просто тествай полека и сам ще усетиш, кога е момента. Успех!

преди 59 минути, lowriderzzz написа:

Ето какво може да направиш, за да разбереш дали е готова да я целунеш.

Докато си говорите може да се протегнеш и да й докоснеш косата, докато същевременно може да отправиш някакъв коментар за нея!
Нещо като: "костати ти изглежда много мека" и после да я целунеш съвсем лекичко. 

Това на което да обърнеш внимание е да видиш дали тя ще реагира положително на този лек физически контакт. Ако е така това значи че играта върви.

Ако забележиш, че се усмихва и се приближава по-близо, докато й пипаш косата, може да приемеш това като сигурен знак и от там да действаш. Това значи че изпитва привличане към теб.

Ако обаче се дръпне може би ще трябва да поспреш и да пробваш след известно време.

Просто тествай полека и сам ще усетиш, кога е момента. Успех!

Тоя вече я е целунал поне 1000 пъти , че и други бели също ще да е направил! Няма как да не е от 2011г. до сега! :emoji_smiley-08: 

преди 2 часа, Black Power написа:

Тоя вече я е целунал поне 1000 пъти , че и други бели също ще да е направил! Няма как да не е от 2011г. до сега! :emoji_smiley-08: 

Хаха, най-вероятно, а дано. Но и след него 100% ще има и други които да ги тормози този въпрос.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.