Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

Не е бъг,аз направих ъпгрехд и по някаква случайност лиценза си остана валиден! най-вероятно,както писа Nikssi бачка само с бета ключ но той си е 90 дни! Когато се появи финала сама ще ти покажа да сложиш комерсиален.

• Отговори 750
  • Прегледи 66,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Не се сдържах и инсталирах последната бета 374. Но нали можеше да приема и комерсиални лицензи..или поне така четох..а аз като се опитам да я активирам с комерсиален лиценз ми изписва,че може да бъде активирана само с бета лиценз и ме препраща към магазина на Касперски да купя комерсиален лиценз, за да активирам програмата...това да не е някакъв бъг?

:blink: Активирай бета лиценза. Колегата е запазил лиценза от предната версия,ти се опитваш да активираш БЕТА с платен лиценз.

Я сложете браузъра Maxton 3 и глейте как подскача. :blink:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И при мен е така,може би заради пачовете,такава версия 571 не съм срещал!

Може да е БЕТА но си приема и НЕ бета лиценз! При мен се получи чрез ъпгрейд от 2011 към 2012 като запазих лиценза и правилата!

Аз също дадох да се запазят настройките, по при старт, ми поиска регистрация и като въведох ключа, ми изписа exceed. И се наложи да активирам с БЕТА ключ.

Аз също дадох да се запазят настройките, по при старт, ми поиска регистрация и като въведох ключа, ми изписа exceed. И се наложи да активирам с БЕТА ключ.

и идея си нямам

Моя комерсиалния беше 90 дневен от промоция,да не би това да е причината това съвпадение в периода с бета ключа :blink:

• Автор

и идея си нямам

Моя комерсиалния беше 90 дневен от промоция,да не би това да е причината това съвпадение в периода с бета ключа :speak:

Виждал съм версия активирана с ключ на Групон :P

На моя купен лиценз така или иначе му оставаха към 80 и няколко дни, така че според мен просто не е направена на този етап да приема всякакви ключове.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Я сложете браузъра Maxton 3 и глейте как подскача. :speak:

Вярно,страшно бърз не дава да го барнеш,зарежда като светкавица,само дето потреперва кати телевизор "Чайка 714" :P Анти-банера си бачка,само гео филтъра нещо ми се губи не виждам опциите!

P.s. Много лапа т'ва бре,още не съм го отворил и гледай к'во става.Вярно през виртуалната среда на Касапа съм,може и това да е причината!

Вярно,страшно бърз не дава да го барнеш,зарежда като светкавица,само дето потреперва кати телевизор "Чайка 714" :speak: Анти-банера си бачка,само гео филтъра нещо ми се губи не виждам опциите!

P.s. Много лапа т'ва бре,още не съм го отворил и гледай к'во става.Вярно през виртуалната среда на Касапа съм,може и това да е причината!

Ето го и при мен с 5 отворени таба, обаче не е лош браузъра (като изключим че е китайски :P ) но тази икона - горе вляво стои като цирка на г**.

Публикувано изображение

Ето го и при мен с 5 отворени таба, обаче не е лош браузъра (като изключим че е китайски :P...но тази икона - горе вляво стои като цирка на г**. )

:speak:

Да,определено е по-бърз от Mozilla и на мен ми хареса! :)

Китайски,да и на мен лаптопа е китайски модел 2007г. и всичко подкарвам с него,кецовете ми също са китайски и няма мърдане!

P.s. Смени облика от настройките,дай на IE9 и няма да имаш иконка

Да,определено е по-бърз от Mozilla и на мен ми хареса! :)

Китайски,да и на мен лаптопа е китайски модел 2007г. и всичко подкарвам с него,кецовете ми също са китайски и няма мърдане!

Последен :P

Аз ползвам Opera и Maxthon много прилича на нея, само че е по-бърз. :D

• Автор

Да,определено е по-бърз от Mozilla и на мен ми хареса! :P

Наистина прави много процеси но не се усеща изобщо. Дразни ме само с торент файловете,че ги мята на декстопа дори като е отворен-не записан.

nikssi, мисля,че открих бъг в 2012 версия. В темата за подпомагането тествах КИС 2012 и той засече заплаха и след неутрализирането поиска рестарт на системата. Но бутончето Reboot не работи. Натисках го дълго време но нищо не стана.. Системата не се рестартира. Наложи се да изляза от КИС 2012 и така да рестартирам..Ще докладваш ли за този намерен, според мен, бъг? ПП м/у другото има още какво да се иска.. Да се поработи още в/у влиянието над процесоа и рамта, която КИС 2012 използва...

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

• Автор

nikssi, мисля,че открих бъг в 2012 версия. В темата за подпомагането тествах КИС 2012 и той засече заплаха и след неутрализирането поиска рестарт на системата. Но бутончето Reboot не работи. Натисках го дълго време но нищо не стана.. Системата не се рестартира. Наложи се да изляза от КИС 2012 и така да рестартирам..Ще докладваш ли за този намерен, според мен, бъг?

ПП м/у другото има още какво да се иска.. Да се поработи още в/у влиянието над процесоа и рамта, която КИС 2012 използва...

Включваш трасирането,повтаряш и правиш шотове. В доклада прикачваш трасировките намират се в папката му C:\ProgramData\Kaspersky Lab

пп. Показва ти и друго 165 заплахи и неутрализирани 125 - даваш да ги обработи.

Публикувано изображение

Как се включва трасирането? И какво да повторя- сканирането ли ? И какви шотове да направя? А как се прави доклад? Показва така, сигурно защото около 40 та и повече заплахи са засечени като HEUR.Win32.....

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

• Автор

Как се включва трасирането? И какво да повторя- сканирането ли ? И какви шотове да направя? А как се прави доклад? Показва така, сигурно защото около 40 та и повече заплахи са засечени като HEUR.Win32.....

Шот на екрана - това което пишеш,че е бъг.

Включване на трасирането

Публикувано изображение

Това е известно и ако искаш докладвай.

Файловете - предполагам пише "легална програма,която може да причини вреда на компютъра" сиреч ПНП

пп. Ако се докладва за проблем се дава информация.

Хм,прав си,но ще проверя все си мисля че се появява и не само при ъпдейт.Публикувано изображение

Мда,не само при ъпдейт,появява се за няколко минути третия процес и изчезва!

Публикувано изображение

Това не е ли 2011 версия? При мене е друго

Да,но и при 2012 положението е същото! Довечера ще ти дам шот/
  • Автор

Аз все тия процеси гледам ама...виж когат се появява и да опитам да го прихвана. Да не е когато прави синхронизацията със KSN?

Да има трети процес при ъпдейт в KIS 2012 гледах с Process Explorer !

И шотче мога да ви дам ако искате след малко !

Аз все тия процеси гледам ама...виж когат се появява и да опитам да го прихвана. Да не е когато прави синхронизацията със KSN?

Ок.,при мен обаче KSN-а не е включен!

Провери,като резнеш машината и след като зареди всичко,погледни в процесите и виж/

Според мен е свързано с някакво сканиране,най-вероятно за скрити процеси!

Да да ,при ъпдейт го има и аз съм дал шот по-горе!
  • Автор

При ъпдейт - има да! Дал съм шот.

Ок.,при мен обаче KSN-а не е включен!

Провери,като резнеш машината и след като зареди всичко,погледни в процесите и виж/

Според мен е свързано с някакво сканиране,най-вероятно за скрити процеси!

Да да ,при ъпдейт го има и аз съм дал шот по-горе!

Аз съм махнал отметките

Публикувано изображение

KSN работи със сигурност. Трябва да го спреш от регистрите. Само с махане на чавката не.

KSN работи със сигурност. Трябва да го спреш от регистрите. Само с махане на чавката не.

Това е подло,определям програмата като шпионин :)

При ъпдейт - има да! Дал съм шот.

Аз ти казах че съм отвеян малко така че кой да види че има шот ! :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Реснах компа

Снимка непосредствено след зареждането на системата - Касперски още не беше в трея

Публикувано изображение

после излезе още един процес при стартирането му,но шот не успях да направя.

Снимка след зареждане

Публикувано изображение

Снимка при ъпдейт

Публикувано изображение

За KSN при махната чавка - не праща информация НО НЕ Е СПРЯН! То като погледнеш всички с облачна технология те шпионират,в това число и доставчика ти.

Аз също се втрещих като разбрах съвсем скоро,че сервиза не е спрян като се махне чавката. Като се замисля ако при инсталацията е махната чавката би трябвало да не се инсталира,ама ядец. Инсталира се иначе как после ще се пуска... Поне при версия 2012 е така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.