Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

А третото avp къде е?Ти изкара че арчи по-малко от един браузър.

Няма трето защото не ползвам gadget-а, и не знам дали АрчИ, ама при мен харчи мнооого по-малко!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Още ли не е излязъл setup-a на английски, който да се активира с комерсиален лиценз?

И аз него чакам :ph34r:

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=50821

Да ни е честита новата версия и да си ползваме със здраве и безгрижие!! :tongue2:

Тя не е ли същата, само инсталатора е различен. Иначе честито!

Инсталирах КИС, но не може да бъде активиран чрeз ключ!Опитах по добре познатия начин, изключване на нета, но цикли вече половин час...

Инсталирах КИС, но не може да бъде активиран чрeз ключ!Опитах по добре познатия начин, изключване на нета, но цикли вече половин час...

При мен се активира с ключ без проблем...

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=50821

Да ни е честита новата версия и да си ползваме със здраве и безгрижие!! :angry:

А линк за руската версия,някой може ли да даде.

• Автор

На версия 2012 ще вървят ли сериалите, които са годни за версия 9 ?

Ей го на английски

Kaspersky Anti-Virus 2012 Build 12.0.0.374 (4/26/2011)

http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kav2012/kav12.0.0.374en.exe

Kaspersky Internet Security 2012 Build 12.0.0.374 (4/26/2011)

http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2012/kis12.0.0.374en.exe

Честито

Ами май не. Руският инсталатор е 140 МБ, а този е 66,9 МБ

Защото е без базите. Ще ги сваляш по късно,както и патча който пуснаха.

А линк за руската версия,някой може ли да даде.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=173832&view=findpost&p=1984940

Аз съм го качвал

Е няма как да не се забележи отрицателното влияние на КИС 2012 върху процесора...особено върху РАМ паметта....От Касперски към какво се стремят- оптимизиране или натежаване на програмата?!?!?

• Автор

Е няма как да не се забележи отрицателното влияние на КИС 2012 върху процесора...особено върху РАМ паметта....От Касперски към какво се стремят- оптимизиране или натежаване на програмата?!?!?

Публикувано изображение

2.10 процесор двуядрен и 2 гига рам и не усещам сърфа и работата на машината.

Вкус другар няма.

И нормално ли е да заема над 50 МБ РАМ...много повече от някои свои конкуренти....май сериозно ще помисля дали пак да инсталирам КИС 2012... Според мен тази версия на КИС се доближава и до Gdata...поне според мен

Публикувано изображение

Вкус другар няма.

Подкрепям,нито при ъпдейт или дори сканиране.

Ей го на английски

Честито

За лицензите те попитах нищо не каза, стават ли от 2009 на 2012? :)

И нормално ли е да заема над 50 МБ РАМ...много повече от някои свои конкуренти....май сериозно ще помисля дали пак да инсталирам КИС 2012... Според мен тази версия на КИС се доближава и до Gdata...поне според мен

Баровец,какво значение има колко рам заема след като изобщо не се усеща...

Баровец,какво значение има колко рам заема след като изобщо не се усеща...

при мен се усеща..постоянно ми тормози процесора.. изключа ли КИС от трея, всичо си е нормално...само при мен ли е така?!?
  • Автор

За лицензите те попитах нищо не каза, стават ли от 2009 на 2012? :)

Ми зависи за версия 2009 стават лицензи от версия 6 :) Няма такъв в наличност пък и ме мързи да търся.

пп.Тия от Групон и последното промо стават.

Този не става

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ванка,новата GData 2012 консyмира 35\40 мб.В един от постовете ми направих същото сравнение и се реагира веднага

Вкус другар няма.:)

Тук не става въпрос за вкус а за това ,че Kaspersky винаги е бил тежък и това единственното което ме отблъсква.Антивирусна програма която тормози компютъра от мига на пускането до мига на изключване не ми е никак приятна.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Автор

Виж скайпа колко дърпа,виж и браузъра колко РАМ ползва.

при мен се усеща..постоянно ми тормози процесора.. изключа ли КИС от трея, всичо си е нормално...само при мен ли е така?!?

Да явно при тебе винаги е така.

Тук не става въпрос за вкус а за това ,че Kaspersky винаги е бил тежък и това единственното което ме отблъсква.Антивирусна програма която тормози компютъра от мига на пускането до мига на изключване не ми е никак приятна.

Странно как при мене не цикли,не стърже и отгоре на това е инсталиран и на виртуална машина...Лафче,да става.

Виж скайпа колко дърпа,виж и браузъра колко РАМ ползва.

На теб ли трябва да се обяснява ,че Skype се пуска от-време на-време и не следи като един Антивирус процеси програми и прочие.

Стига вече с фенщината и поне веднъж кажи,\"Да тежичка програма е Kaspersky,но въпреки всичко ми харесва.\"

Никoй няма да те убие.И ние имаме компютри и ние сме в същият клуб.:)

....p.s.От всички тук съм с най якят комп,но веднага се усеща как една програма се държи на системата.Може ли да сравним Аvast\Еset с Kaspersky?Не,неможем.

Това е перформанса на програмата.Относно засичането Касперски сигyрно е по-добър от изброените по-горе.

Тя и GData е номер едно по засичане ,но подарих 2 годишен лиценз именно,защото е тежичка.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Автор

На теб ли трябва да се обяснява ,че Skype се пуска от време на време и не следи като един Антивирус процеси програми и прочие.

Стига вече с фенщината и поне веднъж кажи,\"Да тежичка програма е Kaspersky,но въпреки всичко ми харесва.\"

Никoй няма да те убие.И ние имаме компютри и ние сме в същият клуб.

Ще се повторя тогава. Компа ми не се товари при статиране,бразуване и теглене на филми. Скоростта на интернета ми е 24 мега бита и свалям с над 2.8 с торента. Измерен в http://www.speedtest.net/ ми е над 23 винаги. Ползваме три компа едновременно през рутера и трите са в интернет в момента. Игри не играя. Ъпдейтите са незабележими и доколкото знам базите са оптимизирани. Вече разчитат повече на KSN отколкото на базите и евристиката. Не вярваш? Не те карам и не ме обвинявай във фенщина. Защитавам собственото си смение. Това не е фенщина.

пп. Някой инсталирал английската версия ще ми даде ли папката с гаджета на лични?

пп.2 Скайп ползвам по цял ден.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.