Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

дайте да бъдем честни сега един към друг.всичките знаем какво може касапа .досега за толкова много време един път не се издънил и ако е пък в режим блонди тогава ................пробвайте сами и ще видите:wub:

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Kaspersky полуде... Ето какво ми показа, преди си беше наред, сега непрекъснато ми се сменя pop-up прозореца на програмата с надписи phishing... Нещо тревожно ли е и как да го оправя?

Публикувано изображение

P.S. Сега и dox.bg ми блокира...Исках да кача видео да ви покажа.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Kaspersky полуде... Ето какво ми показа, преди си беше наред, сега непрекъснато ми се сменя pop-up прозореца на програмата с надписи phishing... Нещо тревожно ли е и как да го оправя?

Публикувано изображение

и при мен е същото

• Автор

@nikssi: Не искам да прозвуча негативно. Без лоши чувства, но би ли могъл да кажеш, с какво мислиш, че допринасяш с атаките си срещу НОД? Мислиш ли, че помагаш на някого? Аз не.

Ще се обоснова. Преди да се регна тук, разглеждах мнения защото търсих безплатна алтернатива за антивирус. Имах опит с Аваст 4.8, но не бях доволен. Не бях опитал Авира дотогава за по-дълго време. Благодарение на добрите отзиви тук, я бях сложил на компютъра си и определено останах доволен. Препоръчвам я на приятели и те не не се оплакват. И това благодарение на този форум и потрбителите му. Регнах се, понеже ми е интересно да пробвам някакви програми за сигурност. Оттук разбрах и пробвах Бъфър Зоун и нямам приятели, които биха се оправили с нея, но сигурен съм, че ще зарибя някой. Така е и с ДифенсУол. Защото е читава програма. Благодарение на теб, разбрах и за Касперски Смол Офис Секюрити и бях впечатлен (но не и от КИС).

Та, примерно, ако има някой гост на форума, който разглежда така да разбере нещо и ти гледа атаките относно НОД, мислиш ли, че ще му помогнеш с нещо?

Можеш ли да изтъкваш предимствата на продуктите на Касперски без да намесваш продукт на друга компания, и в частност на ЕСЕТ. Предполагам, че не. Нали?

И още веднъж: не влагам лошо чувство. Казвам го с разочарование, човек.

Съжалявам,че те разорачоровам но аз не крия. Нод не го харесвам. Не го харесвам но това е дълга истария.Не съм лицемерен.

Почнах ги всичките да видя кои ще успее да премахне Касперски - не като тест за изтъкване нечии предимства,а като тест може ли го и с кои го може. Направих и обратният тест с инсталиране на ESS при инсталиран вече продукт на Касперски Лаб. Има и клип. Инсталира се - но дава грешка при стартиране на антивирусният модул,стената и т.н. След рестарта ESS се зареди докато изкочи Касапа...блокира го. След като се е заредил ESS първи би трябвало да блокира той Касперски,а не обратното.

Толкова за НОД - тествам си бета версията му непрекъснато - да си видял нещо скоро от мене? Ето ти причината.

Това винаги е било така ,за да може да направим така,че Kaspersky да изпъкне.Уви Kaspersky въпреки всичките си добавки за защита не е в челните места.Есет само с един гол еngine му диша във врата.Не се учудвай от поведението на Nikssi-ще my свикнеш и ще спреш да обръщаш внимание.И понеже той направи така ,че бъдат bann-нати доста хора сега няма с кого да се заяжда.Ти си му на мyшката.

Моля те, поне веднъж бъди коректен и кажи ,че @Nikssi прекалява.

Е в такъв случай предполагам ще е най-добре да прекъсна за известно време участието си в този форум за известно или неизвестно време.

Твоя воля,аз вече почти съм прекъснал защото не желая да страда никой тука - цитирам пак уважаемата приятелка. На лични ако искаш ще си пишем.

И при мене блокира дори добавките на Мозилата. Предполагам има връзка със обновяемите шаблони на поведение. Върни настройките на интернет антивируса както са по подразбиране.

И при мене блокира дори добавките на Мозилата. Предполагам има връзка със обновяемите шаблони на поведение. Върни настройките на интернет антивируса както са по подразбиране.

По подразбиране са. :)

• Автор

Нямам отметка там.

Мини в интерактивен режим и ще пита. Форума им е полудял от тоя разсърден Касперски.

Аз си свалям филмче с торент клиента и нямам вече проблем с отварянето на страниците. Пробвай така.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е в такъв случай предполагам ще е най-добре да прекъсна за известно време участието си в този форум за известно или неизвестно време.

Да и аз мисля да направя същото.Малко в повече ми дойде всичко.

• Автор

При мене проблема от вчера вече е оправен. Някой има ли проблеми с Касперски като вчера?

пп. @ Coccinelle

Какво ти е дошло в повече? От вчерашните проблеми или от офтопика ти? Едно свестно мнение нямаш в тази тема и или давай някаква идея или мълчи. Темата не е за празни приказки и забава.

Не съм против критиките,но съм против интригите!!!

При мене проблема от вчера вече е оправен. Някой има ли проблеми с Касперски като вчера?

При мен се оправи, без да се налага да минавам в интерактивен режим.

• Автор

При мен се оправи, без да се налага да минавам в интерактивен режим.

Това беше нормално при предните БЕТИ на 2012 интересно ми е само при версия 2012 ли е или и при други? Защото на другият комп с WKS такива проблеми нямаше.

Това беше нормално при предните БЕТИ на 2012 интересно ми е само при версия 2012 ли е или и при други? Защото на другият комп с WKS такива проблеми нямаше.

Ами тук вече трябва да кажат тези, които са с 2011 от форума разбрах, че на 2012 последния билд 374 е стабилен и съм с него от 2 седмици.

Аз понеже съм фен на аваст и в момента съм с 6-тата версия, искам да попитам на касперски защитната стена като на аваст ли е? Смисъл такъв ако има опциите за създаване на нови разрешаващи правила за дадени програми и степените на пропускливост (Нали се сещате при аваст как е: Блокирай всички връзки, вход/изход към приятели, изходящи към интернет и т.н.) ако ги има тези екстри направо да я сваля да я тествам, току виж остана по-доволен. :)

Редактирано от anonim (преглед на промените)

• Автор

Патча касае най вече сканирането за руткит.

Для тестирования доступен новый антируткит, который будет выложен на серверы обновления KAV/KIS. Нужно проверить, не изменитсял и стабильность работы KAV/KIS 2011 или 2012 при обновлении с тестовых серверов на вашей системе.

Вече е на бойните сървари :whist:

кога ще излиза.....айде вече....

Патч не се пуска за БЕТА версии. Срока е 7 юни за страните от Евросъюза :)

Ако спазят срока да. Следи френският сайт :lick lips:

Инсталатора на финала различен ли ще е от тази 374 или ще е същия и направо още сега да го инсталирам?
  • Автор

Инсталатора на финала различен ли ще е от тази 374 или ще е същия и направо още сега да го инсталирам?

Има само на руски по назад в поста ми го има ако те устройва. На английски не.

За страните от ОНД финала на руската версия,ще е както миналата година CF1 август месец.

Аз съм с 374 на руски и съм доволен показва,че дърпа повече РАМ от 2011 но работи по добре програмата.

Интерфейса е много грозен.Ако е и по-тежка нема смисъл.

Интерфейса, не прави защитата!

Ето при мен колко RAM използва. Публикувано изображение

Интерфейса, не прави защитата!

А третото avp къде е?Ти изкара че арчи по-малко от един браузър.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.