Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

Ще се повторя тогава. Компа ми не се товари при статиране,бразуване и теглене на филми. Скоростта на интернета ми е 24 мега бита и свалям с над 2.8 с торента. Измерен в http://www.speedtest.net/ ми е над 23 винаги. Ползваме три компа едновременно през рутера и трите са в интернет в момента. Игри не играя. Ъпдейтите са незабележими и доколкото знам базите са оптимизирани. Вече разчитат повече на KSN отколкото на базите и евристиката. Не вярваш? Не те карам и не ме обвинявай във фенщина. Защитавам собственото си смение. Това не е фенщина.

Казала съм ти вече ,че твоето мнение ВСИЧИ го знаем.Дай ни думата и на нас.И ние имаме какво да кажем.Вместо да наливаш още повече напрежение по-добре замълчи за неща които са истина.

Пак те питам може ли да сравним Kaspesky с Аvast?

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Kaspersky е страшно тежка програма,много тромава,много рам заема и издухва процесора за отрицателно време!

Абе за нищо не става!

Надявам се след този мой пост да охладя някои страсти! :)

И още повече има си теми за тези цел да дискутирате коя програма ви харесва и коя не и защо! Коя била тежка коя била лека,кой по-голям го вади(от към конфигурация и модел компютър) и пр. и пр.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=129330&pid=1650175&st=180&#entry1650175

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=95803&pid=1643378&st=45&#entry1643378

• Автор

Казала съм ти вече ,че твоето мнение ВСИЧИ го знаем.Дай ни думата и на нас.И ние имаме какво да кажем.Вместо да наливаш още повече напрежение по-добре замълчи за неща които са истина.

Пак те питам може ли да сравним Kaspesky с Аvast?

Темата е направена за Вас аз ще замълча. Въпроса ми е ти какво имаш да кажеш. Сложи ли я и колко време я ползва? Сподели.

Темата е направена за Вас аз ще замълча. Въпроса ми е ти какво имаш да кажеш. Сложи ли я и колко време я ползва? Сподели.

Аз каквото има да казвам го казах!Сложих я за 2 секунди програмата :) ...,но ти много добре знаеш,защото съм споделяла с теб на \"лични\".

И нормално ли е да заема над 50 МБ РАМ...много повече от някои свои конкуренти....май сериозно ще помисля дали пак да инсталирам КИС 2012... Според мен тази версия на КИС се доближава и до Gdata...поне според мен

Е ти за 50MB ли си? За какво ти е RAM паметта, да стои празна ли? Ами сложи си 512 RAM тогава... Сещам се преди време, как се дърпах за използваната памет от "този" и "онзи" браузър и осъзнах, че паметта е за да се използва. Та така е и със антивирусните, може и 100 да използва, но като не се усеща, какъв е проблема? Май не си слагал Линукс, там нямаш антивирусни и темподобни, паметта ти е заета на максимум, още след 2-рата минута на стартиране на ОС-а.

Та, пак казвам, при мен в момента е така, и отгоре на всичко съм с BETA!

Публикувано изображение

Вярно е, че Kaspersky няма славата на "лека" програма, но затова пък е на първо място по защита. Освен това един любопитен факт, на който не знам как ще опонирате, инсталирайте си ESS и гледайте, какви са резултатите в task manager. Супер лансирана за "лека" програма.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Вярно е, че Kaspersky няма славата на "лека" програма, но затова пък е на първо място по защита. Освен това един любопитен факт, на който не знам как ще опонирате, инсталирайте си ESS и гледайте, какви са резултатите в task manager. Супер лансирана за "лека" програма.

Може ЕСС да заема около 54 МБ РАМ,но поне не се усеща и не влия на процесора, за разлика от Касперски 2012. Хайде, не съм за 50-60 МБ РАМ,но поне да не влияеше толкова на процесора..при мен е така, не знам защо при вас комповете ви още малко ще литнат с КИС...

Може ЕСС да заема около 54 МБ РАМ,но поне не се усеща и не влия на процесора, за разлика от Касперски 2012. Хайде, не съм за 50-60 МБ РАМ,но поне да не влияеше толкова на процесора..при мен е така, не знам защо при вас комповете ви още малко ще литнат с КИС...

Ке направим видео за теб специално. :clap:

Заповядай .

• Автор

Добавих английската локализация при Ферари гаджета. Благодаря на 3SSS за помощта.

http://www45.zippyshare.com/v/46731242/file.html

Копира се в C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets ,спира се оригиналният и се пуска Ферарито,рестартираме.

пп. Който го ползва нека сподели какво му е впечатлението.

Аз каквото има да казвам го казах!Сложих я за 2 секунди програмата :clap: ...,но ти много добре знаеш,защото съм споделяла с теб на \"лични\".

Слагала си някоя друга. От както е излязла 2012 не сме имали "повод" да пишем.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Има разлики в хешовите стойности на БЕТА версията и финалната.

Какво общо има това с пача?
  • Автор

Какво общо има това с пача?

В патча е добавен нов антирут кид. Мислех,че ще го получат само финалните версии но явно съм грешка.

Бета версиите се обновяват от бойните сървари тъй че трябваше да се сетя. Пропуск от моя страна.

Пък и де да знам може и да се е ъпгрейднал до финала. Може пак да съм в грешка. Ще се види по късно. Но си е факт,че версиите са различни и цифровият подпис е различен.

Не се разбра 2012 по-тежка ли е от 2011 и как се активира с файл-ключ от последното руско фейсбук промо?Дава ми,че не съм от региона,а с изключване на нета зацикли половин час и не ми се чакаше.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

2012 я сложих върху 2011 и лиценза се запази.Изтрила е всичко ненужно от 2011.Няма и следа от нея.

Е ти за 50MB ли си? За какво ти е RAM паметта, да стои празна ли? Ами сложи си 512 RAM тогава... Сещам се преди време, как се дърпах за използваната памет от "този" и "онзи" браузър и осъзнах, че паметта е за да се използва. Та така е и със антивирусните, може и 100 да използва, но като не се усеща, какъв е проблема? Май не си слагал Линукс, там нямаш антивирусни и темподобни, паметта ти е заета на максимум, още след 2-рата минута на стартиране на ОС-а.

Ти не се хващай на тия мерки.2005г. толкова ползваше когато бяхме с 256 рам.Усеща се и това е ясно.Още как стартира компютъра.Явно си правил проверка на всички антивирусни на света и всички съществуващи вируси та разбра,че е най-добра.Ако беше така другите щяха да фалират и всеки щеше да ползва Касперски.

Ще взема да я пробвам :blink:

Тоя индекс откъде го извади?С такъв процесор и рам моя е 5.9.Да нямаш ССД или раптори?

Добавих английската локализация при Ферари гаджета. Благодаря на 3SSS за помощта.

Ферарито болид ли е или автомобил?

Тоя индекс откъде го извади?С такъв процесор и рам моя е 5.9.Да нямаш ССД или раптори?

Щом на моята щайга лети та се къса, явно имаш много сериозен проблем!

Явно си правил проверка на всички антивирусни на света и всички съществуващи вируси та разбра,че е най-добра.Ако беше така другите щяха да фалират и всеки щеше да ползва Касперски.

Ми не, не съм, пробвал съм само топ антивирусни, като Eset, Kaspersky , Symantec, и Bit defender. Като първите две напълно легални. Kaspersky се държи най-добре. Факт е че вече година и нещо, откакто съм с оригинален лиценз, не знам какво е това вирус, при все че влизам къде ли не, особено като търся песни. Та явно ти не си напред с мат'ряла, щом казваш че Kaspersky е тежка в сегашната и версия... Я сложи Bit Defender и ела пак да си говорим. BTW не ми предлагай безплатни програми, защото не могат да стъпят на малкия пръст на Kaspersky!

• Автор

Не се разбра 2012 по-тежка ли е от 2011 и как се активира с файл-ключ от последното руско фейсбук промо?Дава ми,че не съм от региона,а с изключване на нета зацикли половин час и не ми се чакаше.

На мене ми омръзна да повтарям. Скинове дадох,обяснения и пак неразбрали.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=173832&view=findpost&p=1984917

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=173832&view=findpost&p=1988867

Ето и клип за да се види колко зацикля ....при активиране

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IGMJQ-1VqR8

Ферарито болид ли е или автомобил?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=173832&view=findpost&p=1983416

Публикувано изображение

Има и една тема за любителите на поеми и т.н. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=108403&view=getlastpost

пп. Запазете си настройките от предната версия заради правилата на WinLock

Ми не, не съм, пробвал съм само топ антивирусни, като Eset, Kaspersky , Symantec, и Bit defender. Като първите две напълно легални. Kaspersky се държи най-добре. Факт е че вече година и нещо, откакто съм с оригинален лиценз, не знам какво е това вирус, при все че влизам къде ли не, особено като търся песни. Та явно ти не си напред с мат'ряла, щом казваш че Kaspersky е тежка в сегашната и версия... Я сложи Bit Defender и ела пак да си говорим. BTW не ми предлагай безплатни програми, защото не могат да стъпят на малкия пръст на Kaspersky!

Аз викам да се въздържаш малко от такива крайни изказвания, защото си далече от истината ! Аз съм ги слагал всичките и можем да си говорим още сега ...

А и аз влизам на много места, но не за да търся песнички, а вируси ...И какво като се сложи BitDefender ми нищо -програмата си е добра и не тежи не и по начина по който ти го вметваш ... Е аз съм си слагал тази програма и твърдя че нито е тежка нито пък отстъпва по нещо на Касперски ... Даже в някой тестови организации е леко по напред !

За Symantec как да ти кажа не слиза от първото място в тестовете на различните организации като програмата ,която най добре защитава компютъра в така наречените "Real World" Test ! Отделно Нортон е най добре балансираната програма между влияние върху компютъра и опазването му чист ! При сканиране обаче и тя товари ! Сега е ред на Касперски -ми лично аз съм нямал проблеми с програмата и не ми тежи ! Тежи ми на старите компютри и то не осезаемо ,но на новия въобще не се усеща ! Преди в темата за резултати от тестове на софтуер пак попитах колежката ни тук, която постоянно се оплаква че всичко и тежи и има хубав компютър на които аз давам гаранции че никоя програма не се усеща ,защото имам подобен как въобще усеща нещо !Не е в това въпроса ... Та Касперски имат много добра детекция и програмата е сравнително нормална от към влияние на компютъра ! Да една от най добрите е, но не е най добрата ! Тук в динамичния свят на вирусите ,които постоянно се изменят и в тестовете които се провеждат вечни лидери няма !Всъщност към горните 4- ри бих добавил и Avast и Avira ... За мен това са програмите, които биха опазили най добре компютъра ,а коя е най -добра аз не се наемам да кажа, защото от многобройните ми тестове, които сам си правя съм виждал как една програма е добре днес, а утре е на дъното ! Тук всички колеги, когото и да попиташ , биха се въздържали от определение коя антивирусна е най добра !А че Касперски е безспорен лидер в областта на родителския контрол и че самият Евгени Касперски прави много в тази област това е безспорен факт . Не съм срещал друга така ефективна програма в тази област ! Градски съжалявам че оспамих темата ,но просто исках и аз да се изкажа ...

Само да вметна че тествам новия Касперски от доста време на VMware на която съм отделил 512 mb Ram . Та малко или много думите че Касперски е много тежка са далеч от истината ! И давайте повече полезни мнения в темите от колкото да спорите за глупости . Отделно градския беше обвинен че напада Нод в клиповете си ... Ами направете и вие клипове с Касперски и му се противопоставете . Иначе нямате право просто да се оплаквате ! Изложете Касперски и готово ! За мен тези клипове не са нападки или опит за излагане ,а възможност да се види къде е слабото място на дадена програма е направете и вие това с Касперски, а програмата има слаби места и можете да ги покажете или даже да откриете нови ... Това е пътят за разучаване на една програма и да и се видят къде са и слабостите ! Приятно тестване ви желая !

• Автор

Аз викам да се въздържаш малко от такива крайни изказвания, защото си далече от истината ! Аз съм ги слагал всичките и можем да си говорим още сега ...

А и аз влизам на много места, но не за да търся песнички, а вируси ...И какво като се сложи BitDefender ми нищо -програмата си е добра и не тежи не и по начина по който ти го вметваш ... Е аз съм си слагал тази програма и твърдя че нито е тежка нито пък отстъпва по нещо на Касперски ... Даже в някой тестови организации е леко по напред !

За Symantec как да ти кажа не слиза от първото място в тестовете на различните организации като програмата ,която най добре защитава компютъра в така наречените "Real World" Test ! Отделно Нортон е най добре балансираната програма между влияние върху компютъра и опазването му чист ! При сканиране обаче и тя товари ! Сега е ред на Касперски -ми лично аз съм нямал проблеми с програмата и не ми тежи ! Тежи ми на старите компютри и то не осезаемо ,но на новия въобще не се усеща ! Преди в темата за резултати от тестове на софтуер пак попитах колежката ни тук, която постоянно се оплаква че всичко и тежи и има хубав компютър на които аз давам гаранции че никоя програма не се усеща ,защото имам подобен как въобще усеща нещо !Не е в това въпроса ... Та Касперски имат много добра детекция и програмата е сравнително нормална от към влияние на компютъра ! Да една от най добрите е, но не е най добрата ! Тук в динамичния свят на вирусите ,които постоянно се изменят и в тестовете които се провеждат вечни лидери няма !Всъщност към горните 4- ри бих добавил и Avast и Avira ... За мен това са програмите, които биха опазили най добре компютъра ,а коя е най -добра аз не се наемам да кажа, защото от многобройните ми тестове, които сам си правя съм виждал как една програма е добре днес, а утре е на дъното ! Тук всички колеги, когото и да попиташ , биха се въздържали от определение коя антивирусна е най добра !А че Касперски е безспорен лидер в областта на родителския контрол и че самият Евгени Касперски прави много в тази област това е безспорен факт . Не съм срещал друга така ефективна програма в тази област ! Градски съжалявам че оспамих темата ,но просто исках и аз да се изкажа ...

Само да вметна че тествам новия Касперски от доста време на VMware на която съм отделил 512 mb Ram . Та малко или много думите че Касперски е много тежка са далеч от истината ! И давайте повече полезни мнения в темите от колкото да спорите за глупости . Отделно градския беше обвинен че напада Нод в клиповете си ... Ами направете и вие клипове с Касперски и му се противопоставете . Иначе нямате право просто да се оплаквате ! Изложете Касперски и готово ! За мен тези клипове не са нападки или опит за излагане ,а възможност да се види къде е слабото място на дадена програма е направете и вие това с Касперски, а програмата има слаби места и можете да ги покажете или даже да откриете нови ... Това е пътят за разучаване на една програма и да и се видят къде са и слабостите ! Приятно тестване ви желая !

Малко дълго мнение ама съм съгласен с написаното. Няма перфектна програма без добри настройки и без внимателно сърфиране.

Не съм имал случай на заразяване но това не означава,че някога няма да имам дори и с Kaspersky.

А и аз влизам на много места, но не за да търся песнички, а вируси ...И какво като се сложи BitDefender

Виж сега, аз се изказах по повод това, че търся песни не за друго, защото предполагам си в "час" колко много реклами и тем подобни глупости ти изкачат и как през един сайт те препраща в друга, та после пак и така една "верига" от сайтове, пълни с тъпи банери, където се предполага, че може да има и вируси, докато се стигне до актуалното съдържание. Аз нямам време, пък и не намитам за нужно да си губя времето с безсмислени тестове, за да доказвам коя е по-добра или не. За мен съм си изградил мнение кои са добри, казах че лично за мен Касапа е номер едно, а не че няма кой друг да я "бие" по резултати. Още повече че 100% защита никоя програма не може да ти даде и че най-добрата защита си остава задклавиатурното устройство...

Позволих си да напиша горните постове, понеже едва ли не изкараха, че Kaspersky е толкова тежка и тромава във версия 2012, което не е така.

Поздрави.

Малко дълго мнение ама съм съгласен с написаното. Няма перфектна програма без добри настройки и без внимателно сърфиране.

Не съм имал случай на заразяване но това не означава,че някога няма да имам дори и с Kaspersky.

Тук си много прав, както виждаш това го написах и аз. Пък и в крайна сметка който каквото иска да ползва, но да не плюе по другите без да има основание.

Малко се отплеснах с писането ама всъщност се получи така понеже изказвам мнение не само за това което е написал Viiipeer, а и други наши колеги !

Все пак благодаря че ме изтърпяхте !

• Автор

Давайте сега предложения кои стени да пробваме за съвместимост с Касперски. Първо слагаме стената и после инсталираме антивируса. За DW обратното,че ще се блокира системата. Целта на упражнието е предварително да установим тука кои са проблемите и намерим начин за решаването и.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.