Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

При бърз интернет обаче се забелязва обратното ..

Няма логика
  • Отговори 750
  • Прегледи 66,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма логика

Има и е факт. Зарежда от нета мигновено, а антибанерът чакам да си свърши работата (образно казано)

Web Scanner-a оказва влияние на бързината на браузера !

Тествал съм почти на всички програми за сигурност и виждам че има разлика !

Аз нищо не твърдя, а показвам ако трябва и видео ще направя ...

Само споменавам че с Касперски си сърфирам повече от нормално !

Ясно, не си ми схванал мисълта...За сърфирането добре, но за теста няма абсолютно никакво значение. За да потвърдя думите си с версия 2011, както знаем е "по-тежка" и пак изкарвам същия резултат в peacekeeper.

Ясно, не си ми схванал мисълта...За сърфирането добре, но за теста няма абсолютно никакво значение. За да потвърдя думите си с версия 2011, както знаем е "по-тежка" и пак изкарвам същия резултат в peacekeeper.

Я сложи BitDefender и направи същия тест и виж сам дали няма значение ...

Всички операции, които извършва браузера се следят от този скенер !

На мен ми пада 2 пъти производителноста там ...

Я сложи BitDefender и направи същия тест и виж сам дали няма значение ...

Всички операции, които извършва браузера се следят от този скенер !

На мен ми пада 2 пъти производителноста там ...

Аз казвам, че само за Kaspersky никога не е отчитало някакъв спад в производителността при тестовете, а не при реален брауз. :)

Има и е факт. Зарежда от нета мигновено, а антибанерът чакам да си свърши работата (образно казано)

Искаш да ми кажеш,че банерчетата се зареждат по-бързо в страницата,от колкото времето,когато антибанера на Kaspersky ги блокира!?

Факта го запази за себе си(образно казано)

Искаш да ми кажеш,че банерчетата се зареждат по-бързо в страницата,от колкото времето,когато антибанера на Kaspersky ги блокира!?

Факта го запази за себе си(образно казано)

Абсолютно. Всеки антибанер софтуер - като се почне от добавките Adblock, мине се през Admuncher и стигнеш до този в касперски - така е. Ако щеш го приемай.

Здравейте,имам два въпроса за Касперски ИС 2012: 1.Има ли някой от вас информация дали ще направят версия на български? 2.Пробвали ли сте дали промоционалните 3-месечни кодове за КИС 2011 стават и за 2012? Успехи желая и благодаря предварително за евентуалните отговори.:baby:

• Автор

Здравейте,имам два въпроса за Касперски ИС 2012:

1.Има ли някой от вас информация дали ще направят версия на български?

2.Пробвали ли сте дали промоционалните 3-месечни кодове за КИС 2011 стават и за 2012?

Успехи желая и благодаря предварително за евентуалните отговори.:)

1. Да - версията е готова и чака одобрение от централният офис на Касперски Лаб

2. Да - работят но не става активацията с кода - дава грешен регион,с ключовият файл ако е свален става.

В началото на темата http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=173832&view=findpost&p=1933364 има клип как става това.

Сваляне на ключовият файл оттук - https://activation.kaspersky.com/ru/index.html следваме стъпките и въвеждаме имейла на който ще се получава ключът. Задължително ползваме руско прокси http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=&ssl=&country=RU&latency=&reliability=#table за лицензите от Фейсбук и Групон.

Ползвам това прокси - бавно но става

Публикувано изображение

Аз понеже съм фен на аваст и в момента съм с 6-тата версия, искам да попитам на касперски защитната стена като на аваст ли е? Смисъл такъв ако има опциите за създаване на нови разрешаващи правила за дадени програми и степените на пропускливост (Нали се сещате при аваст как е: Блокирай всички връзки, вход/изход към приятели, изходящи към интернет и т.н.) ако ги има тези екстри направо да я сваля да я тествам, току виж остана по-доволен. :rolleyes:

Някой ще ми отговори ли? :)

Редактирано от anonim (преглед на промените)

• Автор

Някой ще ми отговори ли? :sunglasses:

Настройки - Контрол на програмите - Доверени програми - Мрежови правила ==>>> маркираш избор на действие

Публикувано изображение

Минаваш в интерактивен режим,като махаш отметката за автоматичен избор на действие в Настройки - Основни параметри

Публикувано изображение

Ето и браузъра (някой беше казал,че банерите се зареждали преди да реагира Касперски. Е виждате ли банери?)

Публикувано изображение

На приложение със забрана в интернет

Публикувано изображение

Правиш си правилата и конкретно за всяко приложение,през Настройки - Защитна стена - Настройки - Правила на програмите или Общи правила.

Гледай да не си омажеш нещо,и си запомни файл с конфигурация от Настройки - Управление на параметрите.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Кракове като при аваст има ли или ще трябва да се вайкам с лицензи?

Има,има.. с лопата да ги ринеш (:

пс Цял подраздел за лицензи има....

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Когато се сменя версията на Касперски и искам да запазя настройките,деинсталацията от тук ли трябва да се извърши.

Публикувано изображение

Когато се сменя версията на Касперски и искам да запазя настройките,деинсталацията от тук ли трябва да се извърши.

Публикувано изображение

Да ... Иначе тулчето за деинсталация премахва всичко !
  • Автор

Публикувано изображение

Колегата ти е отговорил,но ще допълня.

Спираш гаджета и Касперски от трея.

• Автор

Инсталиране на Kaspersky Antivirus 2012 в режим на съвместимост - заедно с Comodo Firewall 5

При инсталирането на Kaspersky Antivirus 2012 засича несъвместимо приложение и предлага да го премахне. Пробвал съм - премахва Comodo напълно.

Затова е нужно инсталацията да протече в режим на съвместимост или в краен случай - първо Касперски и после Комодо.

Аз лично считам,че първият вариант за по-удачен.

- Първо минаваме в обучаващ режим на Комодо

Публикувано изображение

- Пускаме инсталацията на Касперски и инсталатора намира несъвместимо приложение(колко е несъвместимо и удочно е друг въпрос).

При инсталацията на версия 2012 няма папка където да разпакетира файловете,както е при версиите досега,а прави временна папка и после инсталационните файлове се премахват. При избиране на поправка на инсталацията е нужен инсталационният файл и от него става поправката.

Без да затваряме инсталатора отваряме временната папка с:

start - run - и въвеждаме %temp%

Публикувано изображение

- Намираме инсталационните файлове(папката може да е с различно име от това на картинката)

Публикувано изображение

- Копираме папката на Декстопа и едва тогава спираме инсталатора и избираме прекъсване на инсталацията.

След прекъсването на инсталацията ВСИЧКИ ИНСТАЛАЦИОННИ ФАЙЛОВЕ ВЪВ ВРЕМЕННАТА ПАПКА СЕ ИЗТРИВАТ АВТОМАТИЧНО.

Публикувано изображение

- С десен бутон на мишката върху файла setup.exe избираме създаване на пряк път

Публикувано изображение

- С десен бутон на мишката върху прекият път избираме свойства

Публикувано изображение

- Променяме целта като след папката където са инсталационните файлове примерно:

"C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\nss3.tmp\ копираме:

setup.exe" /pSKIPPRODUCTCHECK=1

и накрая изглежда така:

"C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\nss3.tmp\setup.exe" /pSKIPPRODUCTCHECK=1

ВНИМАВАЙТЕ ИМА ИНТЕРВАЛ СЛЕД setup.exe" И ПОСЛЕ Е /

Публикувано изображение

Натискаме ОК и ...

- Продължаваме с инсталацията КАТО СТАРТИРАМЕ ОТ НАПРАВЕНИЯТ ПРЯК ПЪТ

Публикувано изображение

За по добра съвместимост после добавяме Comodo в ИЗКЛЮЧЕНИЯТА - МОДУЛ ПРОАКТИВНА ЗАЩИТА!!!

Публикувано изображение

Остава да направиш един тест,да видим как ще се представи тази комбинация.

• Автор

Остава да направиш един тест,да видим как ще се представи тази комбинация.

Тест при настройки по подразбиране няма да направя. В случая ме интересуваше дали ще успее инсталацията или не.

На два компютъра съм сложил КАВ 2011 и Комодо и работят перфектно заедно.

Не знам с това пращане в облаците на файловете,дали ще има някакъв проблем. Нека кажат по опитните с Комодо.

Здравейте, понеже не съм много запознат с лицензите на касперски, бих искал да попитам има ли начин от вече инсталирана програма да се изведе ключов файл. Питам понеже се налага да преинсталирам Windows-а, а ключа който използвам е вече активиран 2 пъти и да не го загубя. Благодаря предварително на отзовалите се.

ако е ключ, нямаш проблем щом не работи едновременно на няколко места :) ако е код, просто си извади ключ :cool:https://activation.kaspersky.com/?ipcountry=BG&SSL=1 ваденето на ключ от код , автоматично активира лиценза ! но теб не те касае.

Може ли някой с КIS 2012 да влезне тук и да каже има ли някакви оплаквания http://www.safenet.bg/ Ако е и с последната версия на Опера още по добре ! Там няма вируси ! И да не е с Опера пак ще почувства тръпката . Пробвах на три различни компютъра ама искам и вие да си кажете мнението ! Пробвах и при двама приятели и при влизане компютъра зависва . Процесорът скача на 100 от единия процес на Kaspersky !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.