Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трупаща се сметка при Глобул

Featured Replies

Здравейте скоро станах абонат на глобул (27 февруари) до 5 март имах сметка 29 лева при положение съм на план unlimited 19.90 1500 минути/sms по всяко време от тях имах само 12 изговорени минути и 2 смс-а към глобул.Платих си сметката и от 5 март до днес вече имам 20 лева без ддс сметка без да съм провел нито един разговор.Често влизам в my.globul.bg да си проверявам сметката и останах с впечатление, че всеки ден расте с по 1 лев и нещо~ дори когато телефона ми е изключен.Въпроса ми е имали други опрарени като мен и какво бихте направили в такава ситуация.Моля за съвет най-вероятно ще станат 40-50лева без ддс(+ отделно 19.90 за тарифния план и гарант 2.50) до края на месеца които не съм изговорил и ще се наложи да ги платя.Имам чувството, че този план вместо unlimited трябва да го кръстят шизофреник говориш си сам и си плащаш ...

Редактирано от DreamSavior (преглед на промените)

Незнам защо си избрал Глобул,но мисля,че е най-лошия вариант.

аз съм на него и нямам такъв проблем ! като излезе разпечатка виж за какво става на въпрос !

• Автор

Незнам защо си избрал Глобул,но мисля,че е най-лошия вариант.

Бил съм и преди абонат и преди и съм нямал проблеми за това и ги избрах

аз съм на него и нямам такъв проблем ! като излезе разпечатка виж за какво става на въпрос !

дам доста ми е интересно какво ще има в тая разпечатка...

Провери дали трупаш интернет трафик. С my globul може да се злоупотребява ако някой знае паролата.

Наскоро имах почти същия случай но картата беше на Мтел . Съветвам те още сега да се обадиш на оператор и да се оплачеш за проблема

Да бе, но е по-лесно да попиташ в някой интернет форум. Нищо, че през това време може да ти се увеличава още сметката. Накрая, все пак ще трябва и с оператора да говориш.

Провери дали трупаш интернет трафик. С my globul може да се злоупотребява ако някой знае паролата.

като се зачетох точно това е проблема :) виж да нямаш пусни приложения за социални мрежи или скайп ?!

• Автор

Варианта с злоупотребата е абсурден никой не ми знае паролата нито паролата на емайл-а ползвам си само домашното пц не съм се логвал от друго място паролите ми са над 10 буквено цифрени.Този вариант е изклиючен просто.

като се зачетох точно това е проблема :) виж да нямаш пусни приложения за социални мрежи или скайп ?!

Ако има и докато ми е изключен телефона ли ще ми влачи ? Оо

Абонат съм на Глобул от 8 години и никога не съм имал проблем с тях. И цялото семейство е при тях. Най-добре се обади и провери, вероятно е грешка. Аз съм много доволен от Глобул и не виждам защо някои не ги харесват.

• Автор

Абонат съм на Глобул от 8 години и никога не съм имал проблем с тях. И цялото семейство е при тях. Най-добре се обади и провери, вероятно е грешка. Аз съм много доволен от Глобул и не виждам защо някои не ги харесват.

Абе и аз си ги харесвам ама не обичам да ме гърбят за пари които не съм изговорил/изразходвал по някакъв начин...

Ако тази сума идва от интернет трафик, като за първо време може да включиш GLOBUL GoWeb Unlimited за 3,50лв. Идеята е, че колкото и трафик да правиш, повече от 3,50 не могат да на числят на месец. Даже сега върви промоция за безплатен първи месец. Деактивация обаче става с малко бюрокрация от страна на глобул - трябва задължително да се попълни молба за отказ в техен център.

Редактирано от martinsi (преглед на промените)

• Автор

няма как да идва от трафик понеже не ползвам интеренет на телефона

прегледай си гсм за това което ти писах и го изключи и също така да не проверява за ъпдейти !

• Автор

прегледай си гсм за това което ти писах и го изключи и също така да не проверява за ъпдейти !

точно в момента това правих продължава да увеличава сега чакам да се свържа с оператор ...

Много интересен казус..то пък се и чудя защо хората се включват към тарифни планове с 1500 мин.като изговарят само 50 от тях...

не ползвам интеренет на телефона

Срещал съм по форумите оплаквания от телефони със Simbian, колкото и да го ограничаваш, телефона все се свързва през оператора от време на време и ти прави някакъв трафик.

Има и други причини за трупане на сметка, например някой неправомерно да ти ползва телефона или пък от оператора да не ти отчитат безплатните минути. Първото се случи с телефон на дъщеря ми, а второто е често срещано през последните 6 месеца при Мтел.

След получаване на фактурата ще имаш повече подробности за причините за повишената ти сметка.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Много интересен казус..то пък се и чудя защо хората се включват към тарифни планове с 1500 мин.като изговарят само 50 от тях...

аз минутите си ги изговарям не ги мисли тях :ph34r:

колкото до проблема излезе че тия пари са от интернет само не схванах защо телефона ползва нет докато е изключен и изключени обновления и такива глупости но няма значение с/у 3.50 на месец се решава проблема ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.