Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Голям проблем с Nokia 5800 XM

Featured Replies

Имам този телефон от 2 седмици. Напоследък забелязах че по време на разговор връзката се губи незнайно как и ми дава Connection Problem. Обхвата е на макс просто не знам защо става така. Одеве звъннах на един познат, почнахме да говорим и ведната ми изкара Error. пак звъннах и след 30 секунди разговор отново??? С последната версия на софта съм ако има значение.

Редактирано от GiGab¥Te (преглед на промените)

• Автор

Може да има хардуерен проблем, или пък някакъв дефект. Нов ли е, т.е. гаранционен ли е?

Гаранционен е. Сега пак пробвах и успяхме да си завършим разговора. Възможно ли е да е от оператора?
  • 2 седмици по-късно...

Здравей те!Предварително се извинявам ,ако не съм налучкала мястото където да си задам въпроса ,но сметнах че тук му е мястото. Та сега да мина по същество ,притежателка съм на нокия 5800 ,купих го втора употреба,работеше си перфектно не даваше никакви грешки ,но реших да му ъпдейтна софтуера (незнам дали точно се изразявам ,но се надявам да ме разберете )След като го ъпдейтнах,продължи да си работи идеално ,но един ден го изключих за да сложа друга сим карта в него и така и не се включи повече ,като му натисна бутона за включване само вибрира.Занесох го в сервиз ,казаха че проблема е софтуерен и че срещу 60 лв. ще го оправят ,сториха ми се много защото все пак го купих за 100 лв.,но все пак реших да го оставя,казаха ми че до 3 дни ще го оправят ,но когато отидох да го взема ми казаха ,че освен софтуерен проблем имал и още някакъв който така и не можаха да ми обяснят какъв точно е и че ремонта ще ми излеза над 100 лв.Аз естествено не се съгласих да го оставя ,имам и друг гсм ,но този също много ми харесва.Ако някой може да ми каже какво му е на телефончето ............

• 2 седмици по-късно...

Здравей те!Предварително се извинявам ,ако не съм налучкала мястото където да си задам въпроса ,но сметнах че тук му е мястото.

Та сега да мина по същество ,притежателка съм на нокия 5800 ,купих го втора употреба,работеше си перфектно не даваше никакви грешки ,но реших да му ъпдейтна софтуера (незнам дали точно се изразявам ,но се надявам да ме разберете )След като го ъпдейтнах,продължи да си работи идеално ,но един ден го изключих за да сложа друга сим карта в него и така и не се включи повече ,като му натисна бутона за включване само вибрира.Занесох го в сервиз ,казаха че проблема е софтуерен и че срещу 60 лв. ще го оправят ,сториха ми се много защото все пак го купих за 100 лв.,но все пак реших да го оставя,казаха ми че до 3 дни ще го оправят ,но когато отидох да го взема ми казаха ,че освен софтуерен проблем имал и още някакъв който така и не можаха да ми обяснят какъв точно е и че ремонта ще ми излеза над 100 лв.Аз естествено не се съгласих да го оставя ,имам и друг гсм ,но този също много ми харесва.Ако някой може да ми каже какво му е на телефончето ............

....

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Опитай с хард ресет с клавишите. Извади батерията за 1 мин. .. извади сим картата, постави батерията и натисни едновременно - зелена слушалка, бутон "3" и "*" /звезда/ и продължавай да ги държиш натиснати докато пускаш телефона.

На копи-паста ли караш? ;)

Не че нещо, ама не съм виждал 5800 с клавиатура. Номерът става със задържани червена + зелена слушалка + копчето за камерата, докато се включва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.