Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с картата с памет

Featured Replies

Здравейте, снощи си updatenax телефона (nokia 6303) до най-новата версия и преди това си извадих картата с памет и след като я сложих искаше парола. Пробвах с пин кода, 12345, 123456 и др. Четох много, но проблема ми е, че телефона ми е на windows os, а не symbian os изтеглих си сега fexplorer.jar (file explorer), но като се опитам да вляза в "C:/System" не ме допуска и не знам, как да си върна паролата някакви предложения :/ картата не е скъпа, но просто имам важна информация в нея снимки...

Редактирано от Alex1 (преглед на промените)

"телефона (nokia 6303)" - "телефона ми е windows, а не symbian "! Каква е тая нокия, някакво ново поколение ли? :speak::)

• Автор

"телефона (nokia 6303)" - "телефона ми е windows, а не symbian "!

Каква е тая нокия, някакво ново поколение ли? :speak::)

Имах впредвид операционната система. Благодаря, ще го редактирам.

С тоя фексплорър нищо няма да направиш.С телефона също.Друг път да знаеш че телефона се ъпдейтва с извадена карта памет не си единственият изгорял.

За картата не мога да помогна. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

Не може да няма начин. Винаги има начин за всичко.

Не може да няма начин. Винаги има начин за всичко.

-има начин,естествено-постави картата в друг телефон,и ако инфото ти е много ценно,си го прехвърли,и форматирай картата там-в другия телефон,и ти гарантирам,че когато я поставиш в Нокия-та,всичко ще е наред... :clap: ....."Друг път да знаеш че телефона се ъпдейтва с извадена карта памет..."-като гледам,прогресивно се отговаря(спами) без да се чете,или усмисля написаното-"... и преди това си извадих картата с памет и след като я сложих искаше парола."-написано четливо,черно на бяло... :P

-има начин,естествено-постави картата в друг телефон,и ако инфото ти е много ценно,си го прехвърли,и форматирай картата там-в другия телефон,и ти гарантирам,че когато я поставиш в Нокия-та,всичко ще е наред... :cool: ....."Друг път да знаеш че телефона се ъпдейтва с извадена карта памет..."-като гледам,прогресивно се отговаря(спами) без да се чете,или усмисля написаното-"... и преди това си извадих картата с памет и след като я сложих искаше парола."-написано четливо,черно на бяло... :angry:

преди това си извадих картата с памет и след като я сложих искаше парола

:Човека е написал , че я е извадил

преди това си извадих картата с памет и след като я сложих искаше парола

:Човека е написал , че я е извадил

-.................?!? :speak: - и ти май гледаш да набиеш поредния пост(спам),без да мислиш или четеш-почва се от горе на долу,и се чете подред,а не квото ти се мерне пред очите,и първата хваната мисъл да я публикуваш-и с каква цел.... :speak:

Аз доколкото разбрах е извадил картата преди проблема а не преди ъпдейта както го е написал.

Аз съвсем сериозно искам да попитам защото не можах да разбера,когато телефона се ъпдейтва мемори картата трябва ли да бъде извадена от телефона или трябва да бъде в телефона?Питам конкретно за С6-01 през Ovi.

Редактирано от dragoveli (преглед на промените)

Аз съвсем сериозно искам да попитам защото не можах да разбера,когато телефона се ъпдейтва мемори картата трябва ли да бъде извадена от телефона или трябва да бъде в телефона?Питам конкретно за С6-01 през Ovi.

Преди обновяване на софтуера на телефона картата трябва винаги да е извадена!

След успешно обновяване тогава се поставя картата.

Също важи и да се направи Backup на мемори картата преди ъпдейта, чрез софтуера на .ovi, в случай че нещо се случи с картата

например.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.