Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мисля съвсееем леко да клокна процесора си...

Featured Replies

По скоро е възможно да е от операционната система,бъгав релийз.Виш ако е батерията след всяко зареждане на windows щи е различно времето. п.п Няма да се срамуваш,и аз съм я чел темата и нищо не разбрах. :mark::)

Редактирано от Williams (преглед на промените)

По скоро е възможно да е от операционната система,бъгав релийз.Виш ако е батерията след всяко зареждане на windows щи е различно времето.

п.п Няма да се срамуваш,и аз съм я чел темата и нищо не разбрах. :mark::)

Мисля като твоята видеокарта да си взимам, ако имаш случайно GTA IV ще даеш ли един Benchmark да видя разликата :)

А относно операционната система с този уин съм на 3 компютъра и само моя прави проблеми, а е най-нов от трите

Играх я преди 1 година и фреймовете ми бяха 30-50 мах при максимални детайли резолюция 1920х1080 тогава бях с 2 гб рам.

супер значи си струва, събрал съм парите но се колебая дали да не сменя захранването и да си зема 1гб същия модел карта... а относно процесора някой ще каже ли дали има смисъл от клок, защото си клокнах видеокартата и почти нямаше разлика :mark:

супер значи си струва, събрал съм парите но се колебая дали да не сменя захранването и да си зема 1гб същия модел карта... а относно процесора някой ще каже ли дали има смисъл от клок, защото си клокнах видеокартата и почти нямаше разлика :)

При игрите няма голяма разлика дали ще играеш с 40 или 100 фпс,важно е да не падат под 20 тогава става яко циклене. :)

При игрите няма голяма разлика дали ще играеш с 40 или 100 фпс,важно е да не падат под 20 тогава става яко циклене. :)

xaxa онзи ден бях в един сервиз близо до нас да ми сложат ТХ3 и ги попитах за въпросната карта при което едното момче работещо там ме попита " Ти пък защо ще сменяш твоята карта, не мисля че има смисъл ... когато не ти тръгне някоя игра тогава" Това му бяха думите :) Аз съм събрал парите, но още го обмислям защото г.д. 300 лв незнам дали си струва заради настройките на една игра... а за процесора сега ми държи със и без товар 33-35 градуса затова се изкушавам да го клокна, а иначе при най-тежката ми игра го дигам до 88% максимум :speak:

Има 2 типа геймъри,такива дето играят на Low и ентусиастите който обичат да играят всичко на very high. А колко до клокването температурата не е голям фактор за овърлок.

Като цяло не съм голям геймър, но искам всичко да е на максимум, а и температурите да са ниски... Остава въпроса какво мога да изсмуча от моята система без да и скъсявам живота :biggrin:

В EasyTune6 има опция Easy Boost или нещо като автоматичен овърклок доколкото разбирам прочетеното описание на функцията и мисля за го задам утре, че много чакане ще падне... някой ако знае какво точно представлява тази функция нека сподели да не я пускам напразно, ако няма да ми свърши работа. ...П.С... Клокнах си го ръчно от биоса на 3100Mhz без да барам волтажа. За да го направя 3.4 примерно трябва да вдигна волтажа според мен а не съм наясно колко затова не барам.Прикачил съм снимка от CPU-Z за да видите какво точно съм направил :down:

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.