Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да издам книга моля ви помогнете на адна 10-годишна да збъдне мечтата си

Featured Replies

• Автор

Е да де ама аз поне знам кое как а тя дори не го знае и пак говори и "пишела"

hiptohop ,Най-малко ме интересува мнението ти ,защото 1 пиша на фонетичен режим, 2 за това има редакция, 3винаги ще шма хора ,който говорят като теб ,но не ме интерусава ако обръщах голямо внимание на подобни коментари преди много ,много време ,да се бях отказала така че :down:

сега съм аз Първо:След име тоест hiptohop не се почва с голяма буква! Второ:Как съм говорил че не схванах? Трето:Не знаех за дума интерасува! Четвърто:Аз също пиша на фонетичен режим! Пето:Браво, че си се отказала, защото щеше да останеш с разбита мечта!

cveti-slava, няма лошо в това, че искаш да постигнеш нещо, няма. Но проблемът идва тогава, когато се сблъскваме с доста фактори, основните от които се основават на талант и финанси. Ако искаш да покажеш/докажеш какво си постигнала досега, постни тук свое произведение, за да го оценим (доколкото е възможно).

Защо така го нападате това дете :ph34r: ? Цвети право на пред и не слушай никого. Никой повтарям никой не може и няма право да те десмотивира. На тази възраст децата трябва да се подкрепят колкото и налудничави да са им желанията. Правопис да,вярно е че ти трябва,но за това си има редактори и ако идеята ти е оригинална и на възрастта на която си може да ти отворят много врати. Виж ето ти една идея за книгата-Десмотивация и липса на доверие в тинейджърите. Пиши как се чувстваш как виждаш света,бъдещето и живота ти. Доколкото знам няма дете на твоята възраст да е написало нещо подобно. МНОГО КЪСМЕТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ И ДАНО ЕДИН ДАН ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕБЕ.

Защо така го нападате това дете :angel19: ?

Цвети право на пред и не слушай никого.

Никой повтарям никой не може и няма право да те десмотивира.

На тази възраст децата трябва да се подкрепят колкото и налудничави да са им желанията.

Правопис да,вярно е че ти трябва,но за това си има редактори и ако идеята ти е оригинална

и на възрастта на която си може да ти отворят много врати.

Виж ето ти една идея за книгата-Десмотивация и липса на доверие в тинейджърите.

Пиши как се чувстваш как виждаш света,бъдещето и живота ти.

Доколкото знам няма дете на твоята възраст да е написало нещо подобно.

МНОГО КЪСМЕТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ И ДАНО ЕДИН ДАН ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕБЕ.

Цвети, овладей родния си език, за да имаш шанс да успееш в живота! Иначе трябва да разчиташ на късмета си. :love:

Не го ли сториш, трудно ще убедиш когото и да било, че можеш да споделиш нещо интересно с хората, които биха купили бъдещата ти книга.

Цитираният горе текст не е писан от теб, но въпреки това е обичаен с изобилието от правописни, пунктуационни и стилови грешки.

Всяко оцветено в червено изречение съдържа поне една от тях, а най-често са доста повече.

Ако не вземеш мерки сега, цял живот ще пишеш така или по-зле.

Специално за теб коригирам текста, за да те подбудя да вземеш правилното решение.

Защо нападате така това дете? :yanim:

Цвети, право напред и не слушай никого!

Никой, повтарям, никой не може и няма право да те демотивира.

На тази възраст децата трябва да бъдат подкрепяни, колкото и налудничави да са желанията им.

Правопис - да, вярно е, че ти трябва, но за това си има редактори.

Ако идеята ти е оригинална, и на твоята възраст пред теб могат да се отворят много врати.

Виж, ето ти една идея за книга - "Демотивация и липса на доверие към децата и младежите".

Пиши как се чувстваш, как виждаш света, бъдещето и живота си!

Доколкото знам, няма дете на твоята възраст, написало нещо подобно.

Желая ти много късмет и дано един ден се гордеем с теб! :P

Оцветените в синьо изречения съдържат спорни твърдения.

Последното изречение е със стандартни букви, защото възпитаните хора не крещят дори в Интернет.

----------------------------------------------

И така, Цвети, изборът е твой - или се образовай, или ще се слееш с масата малограмотни българи, чийто брой бързо и застрашително нараства.

Ще ти бъде много трудно, но ако искаш да "изгрееш", ще трябва да пролееш доста пот. :)

Защо така го нападате това дете :blow out candles: ?

Като е дете и да го направим президент ли? Не сме го наппаднали, а просто не сме му спестили истината.

Цвети право на пред и не слушай никого.

Пише се "напред". Да не слуша никого? Утре, като почне да неслуша и родителите си? На това ли учим децата? Да бъдат "лоши" и да не слушат? Това е смешно, а не похвално.

Никой повтарям никой не може и няма право да те десмотивира.

"Демотивира", а не "деСмотивира". Истината често е демотивираща.

На тази възраст децата трябва да се подкрепят колкото и налудничави да са им желанията.

Ако искат да скочат от петия етаж?

Е? Какъв пример даваш?

Мислете малко, а после пишете!

Е? Какъв пример даваш?

Мислете малко, а после пишете!

Ти пък - чак да мислят :withflowers: Важно е там да се пише нещо:blow out candles:

На българина трудно му се отдава четенето и след това разбирането на това което е прочел :biggrin:

Виж дай му на българина да ръси съвети - там няма равен :bday11:

току що сами се набутахте защото всепак мисля че и вие сте българи Иначе да така ще говорим защото тази мечта е нещо което няма как да бъде сбъднато скоро и да трябва да и се казва суровата истина защото е вече достатъчно голяма аз на десет кви ги вършех и аз имах мечти но поне от самото начало знаех че сскоро няма как да се сбъднат а и за оня дет вика че трябвало да се мотивират зареди възраста им ами ако въпросното момиче иска да пуши да пие и да използва наркотични вещества какво да я подкрепяме ли а и не ми натяквайте тва че не съм сложил нито един препинателен знак защото пиша от телефон

току що сами се набутахте защото всепак мисля че и вие сте българи

Иначе да така ще говорим защото тази мечта е нещо което няма как да бъде сбъднато скоро и да трябва да и се казва суровата истина защото е вече достатъчно голяма аз на десет кви ги вършех и аз имах мечти но поне от самото начало знаех че сскоро няма как да се сбъднат

а и за оня дет вика че трябвало да се мотивират зареди възраста им ами ако въпросното момиче иска да пуши да пие и да използва наркотични вещества какво да я подкрепяме ли а и не ми натяквайте тва че не съм сложил нито един препинателен знак защото пиша от телефон

Готин принцип - сам си пиша, сам си разбирам. :baby:

Пробвай с друг телефон! ;)

Бях на път и реших да вляза, и така, иначе ся съм на компа.Мисля, че темата трябва да се затваря.Вече е само спор.

Бях на път и реших да вляза, и така, иначе ся съм на компа.Мисля, че темата трябва да се затваря.Вече е само спор.

Да си чул че в спора се ражда истината ? И като гледам написаното от теб , всичките правописни грешки , мисля си че и от 5 компютъра да пишеш , пак ще правиш същата " помия " ! И кой си ти , дето не се научи да спазва правилата на форума , че да казваш коя тема е за затваряне ?

никой не може да ми каже как да пиша за истината че е родена от спора си прав но и това дали ще спазвам правилата си е мой избор ако искам ще пиша на латиница ще псувам и спамя но мисля че не съм правил подобно нещо и казвам че е за затваряне защото е моето мнение и до колкото знам мога да иго изразявам тук

никой не може да ми каже как да пиша за истината че е родена от спора си прав но и това дали ще спазвам правилата си е мой избор ако искам ще пиша на латиница ще псувам и спамя но мисля че не съм правил подобно нещо и казвам че е за затваряне защото е моето мнение и до колкото знам мога да иго изразявам тук

Бъди такъв,какъвто си!Не попивай!

Хайде да не обръщаме темата в друга насока ... Като сте се регистрирали тук сте се съгласили с едно нещо , и то е " Правила на форума " . Опитайте се да се правите на интересен

ако искам ще пиша на латиница ще псувам и спамя

и ще си го получите ! Не си знаете интересите ! Ха със здрави !

е аз знам какво следва от такива действия изобщо в който и да форум тва с псуването го казах като исках да каже че мога да правя каквото си е слез това има послезици де айде аз спирам да пиша в тая тема

• 9 месеца по-късно...

От написаното от Цвети останах с впечатление че не е на 10 години. Може и да греша, но на мен ми прилича на младо момиче което иска да прикрие неграмотноста си като казва че е на 10. Както и да е ... това няма значение ... малка или не, за да напишеш книга първо трябва да си грамотна и после да имаш свясна идея която да се хареса на издателите. Евала ти правя че си се хванала с това начинание. Много малко хора от младите поколения се занимават с четене да не говорим пък за писането на книга. Желая ти късмет за на пред и дано някой ден да напишеш добра книга. За повечето от тези които критикуват правописа на момичето ще кажа само първо да погледнат своя и тогава да критикуват. Няма значение дали се пише от телефон или 5 компютара. Грешката си е грешка понеже не съм чувал за съвременна азбука без пунктоация. Ние също имаме телефони и понякога пишем от тях, не падаме от Марс. Най-важното е когато направим подобна грешка да си я признаем и да се поучим от нея. Всички сме хора и всички грешим понякога. Аз също правя правописни грешки и не се гордея с това, но за това пък си ги признавам и гледам да не ги повтарям.

Редактирано от Reinold (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.